Lung, 08 Rgs 2009 - 19:34, parašė:
Lung, 08 Rgs 2009 - 19:34, parašė: Jau porą kartų žiūrėjau, bet vis negaliu atsižiūrėti, kaip gražiai formuojama duonelė
Klausyk, o kam ten suka šita duonele kai minko? Niekaip negaliu išmokt anglų

Lung, 08 Rgs 2009 - 19:34, parašė:
Lung, 08 Rgs 2009 - 19:34, parašė: Jau porą kartų žiūrėjau, bet vis negaliu atsižiūrėti, kaip gražiai formuojama duonelė
nataliuncik, 08 Rgs 2009 - 21:59, parašė:
nataliuncik, 08 Rgs 2009 - 21:59, parašė: ![]()
Klausyk, o kam ten suka šita duonele kai minko? Niekaip negaliu išmokt anglų
Mrs. R, 08 Rgs 2009 - 22:30, parašė:
Mrs. R, 08 Rgs 2009 - 22:30, parašė: ![]()
lung - viskas ok su tavo raugu, kai subujoja, tai subujoja visos bakterijos, paskui suvalgo visa valgoma ir blogosios turi mirti, o atspariosios mielines turi islikti ir atsigauti, todel apie 3-4 diena raugas nustoja augti, bet reikia ir toliau ji primaitineti (dali ismetant, nes kitaip gausi labai dideli kieki) Kai subojoja ir tos negerosios bakterijos, tai tas raugo kvapas toks nekoks buna (acetono, acto, dazu ir pan...), bet paskui pasikeicia ir po truputi igauna rugstoka kvapa.
Lung, 08 Rgs 2009 - 21:44, parašė:
Lung, 08 Rgs 2009 - 21:44, parašė: ![]()
Man rodos, kad duona būtų porėtesnė. Nes kiek suprantu, esmė kuo mažiau minkyti rankomis, o ją tiesiog lanskto, panašiai kaip sluoksniuotą. Bet kaip ji vikriai dirba, žaviuosi šitom rankom
![]()
Mrs. R, 08 Rgs 2009 - 22:30, parašė:
Mrs. R, 08 Rgs 2009 - 22:30, parašė: ![]()
lung - viskas ok su tavo raugu, kai subujoja, tai subujoja visos bakterijos, paskui suvalgo visa valgoma ir blogosios turi mirti, o atspariosios mielines turi islikti ir atsigauti, todel apie 3-4 diena raugas nustoja augti, bet reikia ir toliau ji primaitineti (dali ismetant, nes kitaip gausi labai dideli kieki) Kai subojoja ir tos negerosios bakterijos, tai tas raugo kvapas toks nekoks buna (acetono, acto, dazu ir pan...), bet paskui pasikeicia ir po truputi igauna rugstoka kvapa.
nerez, 09 Rgs 2009 - 13:11, parašė:
nerez, 09 Rgs 2009 - 13:11, parašė: ![]()
FedeSperanza, jei raugas su ruginiais miltais - tai laukinės mielės, kurios natūraliai ruginiuose miltuose būna
mama_Greta, 09 Rgs 2009 - 13:13, parašė:
mama_Greta, 09 Rgs 2009 - 13:13, parašė: ![]()
Beje, kazkur ankstesniuose puslapiuose isskaiciau, kad yra kepanciu duonele ant ajeru. Tai noriu paklausti, is kur jus ju gaunat - pacios prisirenkat ar buna ir kur nors pirkti?
daistuke, 09 Rgs 2009 - 18:35, parašė:
daistuke, 09 Rgs 2009 - 18:35, parašė: ![]()
Sveikutės
![]()
Kai kepate pyragą duonkepėje ar maišote tešlą pačios, ar supilate visus produktus į duonkepę ir paleidžiat pyragų kepimo programą?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė