Sveikos merginos! Nespejau apsiziureti, o naujoji tema jau ipusejusi

!!! As tai pastaraisiais menesiais kazkaip apsileidus buvau ir inikau kepti ta pati per ta pati

bet va sugrizo ikvepimas, tai ilindau nauju ideju pameskerioti

ir, reikia pripazinti, visai sekmingai! vakar kepiau varskes pyraga pagal
paidukes recepta, kazkur temos pradzioj radau. nu tai koks saunus gavosi

iskilo iki pat duonkepes virsaus ir nei kiek nusukrito (paprastai jei koks kepinukas taip smarkiai iskyla, tai dazniausiai ir sukrenta). O jau purumas, minkstumas, ir dregnas toks

Aciu uz recepta

tiktai gaila, kad baisiausiai suslogavau siandien - viskam, ka valgau, skonio truksta

bet pyragas vis tiek patiko
Papildyta:Beje, kazkur ankstesniuose puslapiuose isskaiciau, kad yra kepanciu duonele ant ajeru. Tai noriu paklausti, is kur jus ju gaunat - pacios prisirenkat ar buna ir kur nors pirkti?