QUOTE(valldute @ 2009 09 03, 10:27)
duonele neiskilo, o pluta kieta kaip akmuo, nors vyniojau i ranksluosti
naudojau ruginius paprastus ir kvietinius paprastus miltus. kita karta bandysiu daugiau raugo ideti
aciu uz konsultacija
o tai ka juoda duonele su raugu galima ir is paprastukvietiniu miltu issikepti?



o tai ka juoda duonele su raugu galima ir is paprastukvietiniu miltu issikepti?
Keista, kad visiškai neiškilo




Dėl "juodos kvietinės" duonos - na nevisai ji juoda, bet ir ne bulka gaunasi, kartais ir tokios norisi

Pastebėjau vieną dalyką su rupiais miltais - reikia dėti daugiau vandens, nei su paprastais miltukais. Pvz. vakar kepiau du vienodus kepaliukus iš paprastų + rupių kvietinių miltų. Pagal receptą turėjo būti 260 ml vandens. Pirmu atveju tiek ir dėjau, antru - pyliau 300 ml ir dar pora šaukštų naktį dadėjau


QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 03, 18:10)


Jies!!!!!!!!!!!!!
atradau kur Vilniuje yra salyklo nedideliais kiekiais

Va ziurekit:
http://www.delona.lt/kita,55.html
Nuotaikingos ir žinutė labai nuotaikinga


QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 03, 20:02)
Reiškia neskaitei temą, o užėjai į paskutinį puslapį
Gal kas žino kur galima kiaušinių miltelių pirkt?
Gal kas žino kur galima kiaušinių miltelių pirkt?
Kepėjėlės, turiu prašymą


Dėl kiaušinių miltelių - kažkur mačiau


