QUOTE(Elika @ 2009 08 31, 08:09)
Taigi jokios bėdos tame nėra

aš pirmąją duonkepę taip pat ne naują pirkau ir nebuvo tų priedų, tai arba svėriau, arba naudojausi kitu matavimo indu, kurį radau namuose ir viskas buvo gerai
Bet yra tokių receptų, kur parašyta puodeliais (pvz., miltų 2 ir 2/3 puodelio), o tas puodelis yra visoms duonkepėms standartinis.
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2009 08 31, 08:16)
indelių visokių sugraduotų tai tikrai yra pirkti, daugumoj maisto pr.parduotuvėj turėtų būti
o aš kol neturėjau šių priedų, tai visada paprastu valgomu šaukštu matuodavau ir arbatiniu šaukšteliu, bet gal ir tokį šaukštą kur nors galima rasti, niekada nesidomėjau, bet paieškoti verta
o dėl svėrimo,tai pvz cukraus valgomas š, ar kokių miltų, kakavos sveria skirtingai, taigi svėrimas nelabai čia tikslu man atrodo
Tai dar su šaukšteliais kaip nors galima išsisukti, jie vistiek būna panašaus dydžio, bet va su puodeliu tai sunkiau.
Papildyta:
QUOTE(Lung @ 2009 08 31, 09:31)
Smufyte, labas

Matavimo šaukštelio a.š. atitinka pilną be kaupo šaukštelį, kur prie skystų vaistų būna. O v.š. - 3 vaistukiniai šaukštukai, tik viskas be kaupų
Dėl puodelio sunkiau - pasidairyk prekybcentrių indų skyriuose, arba indų parduotuvėse, tikrai turėtų būti
Laukiam rezultatų
Gera mintis su tais vaistukų šaukštukais, dabar nebeišmesiu, žinosiu kur panaudot
Puodelio vis dar bandysiu kur nors ieškot
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2009 08 31, 09:36)
Būtum iš Vilniaus, atiduočiau, vis tiek nenaudoju
Hm

, nugi turiu kas ir iš Vilniaus man paimtų. O ten specialūs duonkepei ar šiaip su gradacijom? Jeigu specialūs duonkepei, tai kažkokiu būdu paimčiau, nereikėtų per n parduotuvių trankytis