Aš savaitgalį kepiau duonelę su sėlenomis ir sėmenimis, bet vis nebuvo kada prisėst receptą parašyt. Šįvakar pasitaisysiu
Taip pat naudojau funkciją "duona be glitimo". Bandžiau kepti kukurūzų duoną, tiksliau, pyragą

naudojau kukurūzų miltus, o kilimui dėjau mieles. Vistik pabandymui, pagal turimą receptą. Duonelė kilo gražiai, tiesa ne tiek, kaip paprasta duonelė, bet kai prasidėjo kepimas, sukrito ir nebeiškilo..

dabar kai kepsiu bandysiu su kepimo milteliais, gal iškels geriau. Ir bandysiu kitus miltus (turiu spelta, tai reikės juos panaudot). Pati duonelė gavosi tokia šlapia, bet skani, kad ir nelabai iškilusi. Ir ji, sakyčiau buvo ganėtinai sunki. Dar šiandien buvo gabaliukas, tai jei bus vakare, bandysiu nufotografuot
Taip pat kepiau baltą duoną su kiaušiniu. Tai man skoniu išėjo toks "tvirtas" batonas
Po šių kepinių galiausiai tėtis paprašė "normalios" duonos

o tai reiškė Suvalkiečių duoną