Sveikos gyvos
QUOTE(J@lanta @ 2009 08 28, 13:30)
pastaruoju metu kepiau vien tik ruginę, tai mb bambėdavo, kad ir baltą kepčiau, nes ruginės jis iš esmės nevalgo, nors paragavęs sako, kad gera
Pas mus lygiai taip pat: vakar savo vyriškiams, kad nebambėtų, saldų batoną su razinkom iškepiau
QUOTE(Frekė @ 2009 08 28, 20:32)
As miltukus pasiemiau treciadieni, kol radau parduotuve, jau galvojau dzin tie miltai bile i galva negauciau nes po kiemus pradejau vaikstinet
bet [paskui bobiska intuicija nuvede kur reikia dabar jau zinosiu kur keliauti reikia. Aciu Lung uz miltukus
nors turbut ne pati prekiavot?
Malonu susipažint
Matyt, reikia pakeisti žemėlapį kontaktuose, nes visi kažkur į kiemus varo, o prie pat sankryžos tik po to pasižvalgo
Aš ten buvau
Nepanaši?
QUOTE(valldute @ 2009 08 29, 10:18)
beda ta, kad nerandu niekur 550C miltu pirkti, o ziuriu cia jus visokiu mieziniu turit ir svarbiausia pigiai
gal galetumet isduoti paslapti kur jus miltukus perkate?
uzsisakiau is Delonos mieliu, sauso raugo, salyklo, siandien skambino-pirmadieni tureciau gauti
laukiu nesulaukiu, dievinu juoda slapia duona
bet miltu ten nera
Oi, Valldute, ko gi nepasakėt, kad miltukų reikia, būčiau įdėjus
Jau rašiau, bet pasikartosiu - DeLonoje yra rupių ruginių ir kvietinių miltų (papigiai ), kas norit - užeikit, paklauskit, paduosime Kas užsisakinėja internetu, parašykit man į AŽ - įdėsiu kartu su prekėmis Va ir dabar keli užsakymai su salyklais/raugais yra; merginos, jei norit miltų - parašykit
(Kol kas taip yra, nes miltus perku asmeniškai, ne per firmą, iš ūkininko. Oficialiai su malūnais vis neina susišnekėt
Nors gal taip ir geriau - kaina juk geresnė gaunasi.)
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 08 29, 10:49)
receptas bus toks, na, jau patyrusioms bent šiek tiek kepime, nes nefiksavau konkrečiai kiek ko dėjau, aš vis tingiu svert ...
Labai graži duonelė
Kai turėsiu miežinių miltų būtinai bandysiu. Įdomu, tie miežiniai miltukai duoda kokį skonį?