Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

QUOTE(rosee @ 2009 08 14, 13:05)
Na žinok, kad ir nžn, davė ir palinkėjo gero naudojimosi. Maniau, kad pajuokavo, netikra, bet viskas normaliai, yra anspaudas, pritaiko nuolaidą, ko daugiau bereikia  ax.gif

Paklausk prie progos kolegos, o tai važiuot į degalinę vien dėl paklausimo nesinori.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 08 14, 13:17)
Paklausk prie progos kolegos, o tai važiuot į degalinę vien dėl paklausimo nesinori.

tai pasiskambink bet kuriai smile.gif
Atsakyti
Savo masiniuka plaunu namuose,ziema garaze. biggrin.gif Degalus piluosi,kur turime 8cnt ir 10cnt. nuolaidas biggrin.gif
Kas liecia autoservisu meistrus visuomet prasau, kad paskambintu ir pasakakytu, kokia dali reikia keisti ir kokia jos kaina-ju servise.Kartais tenka paieskoti kitose vietuose dalies,taip pigiau.Rasau apie savo ankstesni BMW,kai tekdavo remontuoti.Sios rimtai netvarkiau tfu,tfu,tfu ax.gif
Atsakyti
Neperseniausiai grįžau iš meistrų, manoji buvo paskutinė bigsmile.gif Lekia kaip bitutė mano cacka ax.gif Nors ir sugadino visą dieną tas skambučio laukimas, negalėjau kažko rimčiau nuveikti ar kur nulėkti.
Teko pačiai iš garažo išvaryti, jaučiu mane spece tuoj padarys wacko.gif , tipo meistro spec.rūbai lb tepaluoti...
Taigi, nors atostogauju, bet paskambinau kolegai ir sužinojau, kad nuolaidų kortelių "Lanx" šiaip nedalina, duoda įmonėms, su kuriomis sudarę sutartis unsure.gif
Atsakyti
Mašiniuką tik MB plauna rolleyes.gif nors su mielu noru ir aš plaučiau, jei savo kiemą turėtume, o dabar plauna pas uošvius smile.gif

Darom sąrašiuką  ax.gif BMW klubietės  biggrin.gif
1.MUDU 735 automatas (Kaunas)
2.pikkolo 528 (E39) (Kaunas)
3.milisena 320d (E46) mechanine (Vilnius)
4.zuzla 318 (E36), mechaninė (Vilnius)
5.lovely 735(E65) automatas (Siauliai)
6. rosee 520 (E39) mechaninė (Kaunas)
7 Fotografe X3 mechaninė (beveik Vilnius)
8. Levander 524td, mechaninė (Kuršėnai)

Atsakyti
As masiniuka plaunuos pas tevukus kaime, taip nieko nekainuoja, o ir nera kur skubet thumbup.gif
O remontu uzsiima MB, nors jau pora metuku neteko remontuot (iskyrus padangu ir tepalu keitimo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milisena: 16 rugpjūčio 2009 - 14:51
O pas mus penktadienį atidarė naują tilto juostą (per Nevėžį). Koks kaifas važiuot normalia asfaltu. Bet visi iš įpratimo lėtai važiuoja. Bet vis vien palengvėjo kelionė, nebereiks mašinos laužyt.
Atsakyti
aš tai savaitgalį važinėjant tai šen tai ten pabandžiau keisti pavarą, kai apsūkos pasiekia tik 2000 g.gif ką aš žinau... netraukia visiškai schmoll.gif trečia tai dar dar, bet ketvirta labai sunkiai įsibegėja, atitinkamai momentinės kuro sąnaudos doh.gif tiesa, negalėjau visų kuro sąnaudų apskaičiuot, nes buvo benzo, bet dabar jau prie pabaigos, tai kai įsipilsiu, reikės dar bandyt ir pakalkuliuot g.gif na, dar pagalvosiu apie tai...
Atsakyti
Sveikos.Ačiū už atsakymus kaip prižiūrite savo mašiniukus,kur plaunat ir kur kurą pilat,bet žiūriu mano pačios atsakymo nėra,dingo unsure.gif
Taigi vasarą plaunu pati sode,sodyboj,kaime,žiemos metu varau į (prie draugystes ziedo esantį garažiuką arba prie Muravos sankryžos)plovyklas ,plauna rankomis,tik lupikai kainas vėl pakėlė doh.gif
Kurą piluos dažniausia Sauridoj(pigiausia),jei riesta ax.gif Luikol,arba Aleksela esancios prie namų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal pasirodys juokinga, bet va susimasciau, kad dar ne karto neteko piltis kuro degalinej, kazkaip visad MB tuo pasirupina. Idomu, kai prireiks ar labai nebludy doh.gif siu?
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2009 08 17, 12:42)
Gal pasirodys juokinga, bet va susimasciau, kad dar ne karto neteko piltis kuro degalinej, kazkaip visad MB tuo pasirupina. Idomu, kai prireiks ar labai nebludy doh.gif siu?

Labai paprasta, tik pirmą kartą paprašyk vyro, kad parodytų kaip užfiksuoti, kad nereiktų laikyt nuspaudus pistoleto kol pilsi.
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2009 08 17, 12:42)
Idomu, kai prireiks ar labai nebludy doh.gif siu?

aš tai pirmą kartą nesugebėjau pistoleto tinkamai nulaikyt, kad piltusi kuras, nes jis labai jautrus, jei negerai įdėsi ir laikysi, jis pagalvos, kad pilnas bakas ir nebepils doh.gif taip kad turėjau sunkumų blush2.gif o juk piliausi automatinėj degalinėj, kur galima užspausti tokį pypsiuką ir nelaikyt tos rankenos, pistoletas pils pats tiek, už kiek sumokėjai... bet viskas ateina su patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti