QUOTE(MUDU @ 2009 08 14, 12:39)
zuzla
gal jau aptarinejote kitose temose,bet aš kaip naujokelis čia užklausiu
Kur plaunat mašiniukus?O kokioje degalineje pilat kura,turit pastovią ?
Aš plaunu kieme, o žiemą arba į Lukoil arba į savitarnos. Daug kas giria plovyklą Pašilės gatvėj, priešais Sabonio krepšinio mokyklą, ten rankom plauna, bet man rodos ten kaina gana aukšta. O Kaune pigiausiai rankom plauna Raudondvario plente, netoli Jurbarko žiedo - 8lt. Tik kad niekad ten nebuvau, bet kiek pravažiuodavom tai ilgiausios eilės.
Degalinės pastovios neturiu, piluos arba Lukoile, nes netoli namų, arba Uno-X, nes pigu, arba Orlene, ypač dabar kai Mega dalino 15 cnt nuolaidas. Jei neautomatinėj tai piluos pilną baką, jei automatinėj tai už 100 lt. Kartais vyras Statoile užpila. O kai buvo aukštos kainos, tai tėtė buvo nupirkęs kontrabandinio rusiško. Ir nors daug kas sako, kad kuro kokybė labai skiriasi degalinėse, bet aš ant savo mašinos nepastebėjau jokio skirtumo: vienodai traukia, kuro sanaudos tos pačios, mašina netrūkčioja. Gal kokybė labiau aktuali naujiem varikliam
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 08 14, 12:46)
A.d.
nereikėjo garažo durų "platinti"
Palikau prie serviso vartų. Laukiu skambučio
Dar pasirodo, ratų suvedimo nebuvo priskaičiavę, nes tipo nepageidavau
, lyg aš ten suprasčiau
Gerai, kad pasakė.
Plaunu Neste autoplovykloje, priešais Pramonės Maximą, ten guminiai šepečiai, o kurą anksčiau piliausi Lukoile, o dabar "Lanx", nes kolega atidavė savo auksinę kortelę ir man pakeliui į darbą
Tai nesvarbu ar supranti ar ne, bet jie turi su tavim tartis dėl kiekvieno savo veiksmo. Tad kai paskambins ir pasakys kad tas tas blogai, tai paklausk kiek kainuos ir ar būtina tvarkyti. Kai kada servisas bando pasipinigauti ir taiso viską iš eilės, nors kai kas nėra būtina.
Lanx degalinė ir man yra pakeliui. O kaip tą nuolaidų kortelę gaut ir kokia nuolaida?