Sveikos sušąlusios ir ne
Atrodo, radau kas duryse darosi, ogi tas nelaimė skląstis prilimpa prie viršaus ir neatšoka
Pikkolo, paklausiau tavo patarimo, privariau į visus tarpus WD, žiūrėsim ar čia ir bus mano mielojo žvėriuko problema.
Kolega sako, pirmadienį bus žiauriai šalta, virš -20
Visoms gero, neslidaus kelio ir jokių nematomų "kėglių" kelyje
QUOTE(rosee @ 2010 01 22, 07:34)
Kolega sako, pirmadienį bus žiauriai šalta, virš -20
tai kad jau rytoj žada žemiau -20 bent jau pas mus..
ir tau to paties
šian mano mašinka labai jau nenorėdama užsikurė, bet iš pirmo karto ir kiekvieną kartą atsirakindama mašiną džiaugiuosi, kad spynelė neužšąla
Oi mergaitės kaip vakar man buvo. Pasistačiau kaip visada mašiną ant Tauro kalno, o ten tikra čiuožykla. Išvažinėju iš aikštelės ir turiu stabdyti, nes kitaip neužsuksiu į kairę, nes labai daug mašinų iš abiejų pusių (na ten gana siauras išvažiavimas būna paliktas). Stabdau jau iš toli, bet mašina kad čiuožia, kad čiuožia, jau ir koją paskaudo nuo ABS kalimo, o priekyje dar vabalas stovi, sukti jau nėra kur, aplink mašinos, tai galvoju į kurią čia geriau dauštis Na bet paskutiniu momentu sustojo Na bet širdis į kulnus tai nusirito. Reiks kitą kartą per kitą pusę apvažiuoti, gal bus mažiau streso.
Šiandien pas mus buvo -18, bet su mašina viskas tvarkoj, užsivedė, niekas neprišalo, tik lemputės kiek prigesę viduj buvo (na kaip visada kai lauke mažiau nei -15).
Šiandien pas mus buvo -18, bet su mašina viskas tvarkoj, užsivedė, niekas neprišalo, tik lemputės kiek prigesę viduj buvo (na kaip visada kai lauke mažiau nei -15).
QUOTE(pikkolo @ 2010 01 22, 09:44)
Oi mergaitės kaip vakar man buvo. Pasistačiau kaip visada mašiną ant Tauro kalno, o ten tikra čiuožykla. Išvažinėju iš aikštelės ir turiu stabdyti, nes kitaip neužsuksiu į kairę, nes labai daug mašinų iš abiejų pusių (na ten gana siauras išvažiavimas būna paliktas). Stabdau jau iš toli, bet mašina kad čiuožia, kad čiuožia, jau ir koją paskaudo nuo ABS kalimo, o priekyje dar vabalas stovi, sukti jau nėra kur, aplink mašinos, tai galvoju į kurią čia geriau dauštis Na bet paskutiniu momentu sustojo Na bet širdis į kulnus tai nusirito. Reiks kitą kartą per kitą pusę apvažiuoti, gal bus mažiau streso.
Gerai,kad sekmingai viskas baigesi Savo mieste zinau,kur nuokalnes apledejusios,tai ju privengiu.Pati gal ir sustosiu,bet nezinai kas gali i "sikna" pabuciuoti.
daug čia BMW mylėtojų susirinkę - aš nemylėtoja, bet prijaučianti, kadangi kuris laikas irgi važinėju BMWuku Apsipratau jau , tik visgi tai karvė ant ledo žiemą - svainis sako reikia prisikraut į bagažinę maišų su smėliu - bet kur to smėlio gaut
QUOTE(pliurpalas @ 2010 01 22, 18:56)
daug čia BMW mylėtojų susirinkę - aš nemylėtoja, bet prijaučianti, kadangi kuris laikas irgi važinėju BMWuku Apsipratau jau , tik visgi tai karvė ant ledo žiemą - svainis sako reikia prisikraut į bagažinę maišų su smėliu - bet kur to smėlio gaut
Galu varoma automobili suvaldyti ziema-prilyginama menui.Bet,kaip visi suprantame,ne kiekvienas gali buti menininku
helau
šian su MB važiavom į darbą, tai teko jam keleivio pusės durelės laikyt gerai, kad mano užsidarė
pas mus darbe vandens nėra vamzdžiai užšalo matyt
šian su MB važiavom į darbą, tai teko jam keleivio pusės durelės laikyt gerai, kad mano užsidarė
pikkolo, eina sau, kokį stresą išgyvenai , a.d., kad laiminga pabaiga.
Nu ryte rodė kompas -22, normaliai užsivedė, tik lb langai iš vidaus aplediję. Durys užsidarė, bagažinė taip pat, kitų durų nedarinėjau, bijojau rizikuoti
Vakar mąsčiau, kad reikėtų autobuso paslaugomis pasinaudoti, nu bet taip tingiu
Zuzla, man, kai neužsidarydavo, tai užspausdavau juodą mygtuką durelėse, tai tuomet nereikia laikyti. Pabandyk pasižiūrėti, gal tas pats kaip mano atveju, privarysi WD ir nelips svirtelė
Nu ryte rodė kompas -22, normaliai užsivedė, tik lb langai iš vidaus aplediję. Durys užsidarė, bagažinė taip pat, kitų durų nedarinėjau, bijojau rizikuoti
Vakar mąsčiau, kad reikėtų autobuso paslaugomis pasinaudoti, nu bet taip tingiu
Zuzla, man, kai neužsidarydavo, tai užspausdavau juodą mygtuką durelėse, tai tuomet nereikia laikyti. Pabandyk pasižiūrėti, gal tas pats kaip mano atveju, privarysi WD ir nelips svirtelė
QUOTE(rosee @ 2010 01 25, 09:58)
Zuzla, man, kai neužsidarydavo, tai užspausdavau juodą mygtuką durelėse, tai tuomet nereikia laikyti.
Pabandyk pasižiūrėti, gal tas pats kaip mano atveju, privarysi WD ir nelips svirtelė
Pabandyk pasižiūrėti, gal tas pats kaip mano atveju, privarysi WD ir nelips svirtelė
reikės pabandyt
WD pas MB mašinoj, o ji servise neištvėrė šalčio..
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 08:58)
helau
Kitas budas dureliu uzdarymo, vienas is isores prispaudzia dureles ,o kitas is vidaus uzspaudzia arba su centriniu uzrakina.Kai atsirakini noredamas isesti,tu dureliu neatidarai Kai automobilis atsils ir dureles uzsidarys normaliai.
QUOTE(lovely @ 2010 01 25, 15:32)
Kitas budas dureliu uzdarymo, vienas is isores prispaudzia dureles ,o kitas is vidaus uzspaudzia arba su centriniu uzrakina.Kai atsirakini noredamas isesti,tu dureliu neatidarai Kai automobilis atsils ir dureles uzsidarys normaliai.
jei ta skląstis atidarius dureles prišąla ir neatšoka atgal, kaip užsirakins su centriniu?
labas, o man galines sedynes visos apsarmojusios, pabaltavusios, zodziu apsalusios, niekas gale nevazineja, idomu kodel cia taip?