QUOTE(pikkolo @ 2009 12 22, 16:31)
Jo nereikia spaust, nes tada neveiks ASC ir turėsi pati savo jėgomis ir išmanymu valdyti slystantį automobilį. Nors tai labai smagu, bet manau, kad nepatyrusiam vairuotojui gali prastai baigtis. Jei ASC neveiks, turėtų užsidegti toks trikampiukas prietaisų skydelyje.
Jei rasi kur nuošalią aikštelę, gali pabandyti pavažinėti ir su ASC ir be ASC, pajusi skirtumą. Bet jei rasi tokią aikštelę Kaune ir man pasakyk, labai norisi pasidrąskyti su savo bemvuku.
Bus tų nagų
Pritariu,tau del automobilio valdymo.Reikia pirma sugebeti ji savo jegomis atstatyti, o veliau ir visokie pribumbasai pagelbeja
O,jei rimtai man patinka,kai "sikna" nesasi,jei saugioje vietoje,tai is vis liuks
Kas liecia aiksteles as ne Kauniete,bet prie mano namo daznai zalias jaunimelis atlekia sauluciu padaryti
Kartais nesuvaldo,tai trenkiasi i borta.O viena ryta, vienas man vos i prieki neileke (masina prie vartu stovejo),vairo nesugebejo laiku atsukti.
Papildyta:
QUOTE(Raimis525 @ 2009 12 22, 17:02)
Aciu uz sveikinimus.Musu SM BMW nariu vardu,sveikiname vieninteli vyriski svenciu proga