man ant dienų panašiai buvo nei vienų mašinos durų atidaryt negalėjau vairuotojo, keleivio, galines... prišalo šiaip netaip atidariau savo duris, sėdau važiuoju... ir atšilo keleivio durys, atšoko, nes bandžiau jas atidaryt ir ta skląstis, matyt, irgi atidarant prišalo, ir žiūriu durys tuoj tuoj atsidarys galvoju, ką daryt, aplink mašinos, srautas eina, aš antroj juostoj kažkaip ten pasiekiau, atidariau, uždariau... ot strioko buvo, kad atsidarys į kitą mašiną
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 09:25)
kad atsidarys į kitą mašiną
eina kaku, kaip baisu
Man pirmąkart taip pasitaikė, juokingiausia, kad nesupratau kodėl jos neužsidaro Reiks gumas silikonu apipurkšt ir skysčiu nuo spynelių užšalimo sląsčius sutept, kad ateityje išvengt tokių staigmenų. Kolega sakė, kad jis vienąkart važiavo duris šniūru pasirišęs, kol atšilo mašina , taigi, dar virvės reik turėt
QUOTE(rosee @ 2009 10 20, 09:34)
Reiks gumas silikonu apipurkšt ir skysčiu nuo spynelių užšalimo sląsčius sutept, kad ateityje išvengt tokių staigmenų
kai įsėdi ir važiuoji, tai dar nieko, bet kaip įlipt į mašiną, kai durys prišąla daužiau pagal perimetrą, kad atšoktų, bet gal yra dar koks nors būdas
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 09:39)
kai įsėdi ir važiuoji, tai dar nieko, bet kaip įlipt į mašiną, kai durys prišąla daužiau pagal perimetrą, kad atšoktų, bet gal yra dar koks nors būdas
Tikrai visoms tai aktualu, gal kas gali kokių patarimų duoti?
kiek prajuokinot su tom masinu durim is pat ryo o kas bus, kai tikra ziema ateis?
as dabar visa laika pasalusiais rytais atsinesu purskikli, kuris ledus atitirpdo, tai apipurskiau visur ir iejau i masina ir langu grandyt nereikia, tik nupurkst
as dabar visa laika pasalusiais rytais atsinesu purskikli, kuris ledus atitirpdo, tai apipurskiau visur ir iejau i masina ir langu grandyt nereikia, tik nupurkst
QUOTE(aftersun @ 2009 10 20, 10:08)
tai apipurskiau visur ir iejau i masina ir langu grandyt nereikia, tik nupurkst
tai siūlai tą purškalą rankinuke nešiotis ? Na spynelėms tai suprantu, mažiukas, bet langams
QUOTE(rosee @ 2009 10 20, 11:15)
tai siūlai tą purškalą rankinuke nešiotis ? Na spynelėms tai suprantu, mažiukas, bet langams
rankinuką didesnį nusipirk išeini iš namų su purškikliu ir grįžti su purškikliu, ir vasarą taip pat, kad ritualo nepamiršt užsivedžiau, atsiprašau
aš tai neįsivaizduoju, kaip reikia įpurkšti į tarpą tarp durų ir rėmo, kad atitirpdyt prišalusias gumas
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 11:33)
rankinuką didesnį nusipirk išeini iš namų su purškikliu ir grįžti su purškikliu, ir vasarą taip pat, kad ritualo nepamiršt užsivedžiau, atsiprašau
aš tai neįsivaizduoju, kaip reikia įpurkšti į tarpą tarp durų ir rėmo, kad atitirpdyt prišalusias gumas
o ka, tamsiais rytais purskiklis atstos ir saltaji ginkla cia kas butuos gyvena
na kaip i ta tarpa ipurksti as nezinau, as tik rankena papurskiau, nes kai pasala, ja pakeli ir ji nebegrista i pradine padeti, taip ir pasilieka ir i masiniuka ilipt negaliu
Papildyta:
o dabar pagalvojau, gal kokiu aliejum tas gumas reiktu patepti, kad neprisaltu?
QUOTE(aftersun @ 2009 10 20, 11:46)
o ka, tamsiais rytais purskiklis atstos ir saltaji ginkla cia kas butuos gyvena
na kaip i ta tarpa ipurksti as nezinau, as tik rankena papurskiau, nes kai pasala, ja pakeli ir ji nebegrista i pradine padeti, taip ir pasilieka ir i masiniuka ilipt negaliu
pas mane visos durys prišąla kol neapdaužai neatsidaro
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 11:33)
nu jo, ant kaklo vietoje perlų pasikabinsiu
o jei rimtai, tai ir aš penktadienį pas faną iš BMW klubo varysiu savo zvėriūgą , ką tik susitariau. Nėr maloniau, kaip bendraut su tais, kurie myli šią markę , tikrai jaučiasi skirtumas tarp meistrų
Jau kaip man juokas ima iš savęs, į senatvę tenka vokiečių kalbą prisiminti, Betriebsanleitung 5er studijuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 20, 11:49)
as kazkada dzipa turejau, tai taip visos durys prisaldavo, kad per bagazine net tekdavo lipt
QUOTE(rosee @ 2009 10 20, 09:15)
Laba rytą
Nu koks šįryt nuotykis man atsitiko juokingas, teko vairuoti su viena ranka, o su kita duris laikyti, nes neužsidarė, priedo, vis turėjau gesinti šviesą kabinoje Bet a.d. prie darbo užsidarė Kolegos sakė, kad prišalo skląstis ar kas ten , tai va, dar žiema neprasidėjo, o jau su nuotykiais Po darbo teks ieškotis ko nors nuo užšalimo
Nu koks šįryt nuotykis man atsitiko juokingas, teko vairuoti su viena ranka, o su kita duris laikyti, nes neužsidarė, priedo, vis turėjau gesinti šviesą kabinoje Bet a.d. prie darbo užsidarė Kolegos sakė, kad prišalo skląstis ar kas ten , tai va, dar žiema neprasidėjo, o jau su nuotykiais Po darbo teks ieškotis ko nors nuo užšalimo
Per daug drėgmės vakare buvo mašinoje, tai ir prišalo. Jei yra galimybė, palik grįžusi visas duris atdaras kokiom 5-10 min, kad visa drėgmė išeitų. Man taip pernai buvo, tik savaitgalį, užšalo centrinis ir durys niekaip neužsidarė. Vyras papurškė WD40 į spynelę (nors sako, kad taip negerai daryt) ir iškart atšoko centrinis ir daugiau per visą žiemą nebuvo prišalę.
QUOTE(aftersun @ 2009 10 20, 11:48)
o dabar pagalvojau, gal kokiu aliejum tas gumas reiktu patepti, kad neprisaltu?
Aliejum negerai, silikonu reikia. Būna parduotuvėse pirkti specialus automobilių gumom. Tik prieš tai reiktų gerai mašiną išvėdinti ir su popierium visas gumas nuvalyti, kad būtų sausos ir supurkšti.
Šiaip spynelėm būna specialus skytis, reiks nusipirkti.