QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 23:31)
aš tai būčiau ir apsibliovusi , silpni mano nervai..
Na viskas, stenkis pedaug nesigilinti, bus tų mašinų, svarbu be kraujo praliejimo.
Dabar gerai nors tiek, kad nukentėjusiam nereikia atlyginti, draudimai viens iš kito perima nuostolius, tik va savo tai kainuos, taip išbrangę viskas.. Gal ką tinkamo šrotose rasi. BMWų šrota yra važiuojant link Karmėlavos, po kaire, gal ir žinai ją.
Na viskas, stenkis pedaug nesigilinti, bus tų mašinų, svarbu be kraujo praliejimo.
Dabar gerai nors tiek, kad nukentėjusiam nereikia atlyginti, draudimai viens iš kito perima nuostolius, tik va savo tai kainuos, taip išbrangę viskas.. Gal ką tinkamo šrotose rasi. BMWų šrota yra važiuojant link Karmėlavos, po kaire, gal ir žinai ją.
Tai aš irgi apsiblioviau, tik ne iškart. Vakar meistras paskaičiavo, kad kainuos 2000-2,500 lt. O dalių kainos kaip tik sakė labai nukritę, nors žiūrint su kurių metų kainom lygina. Šiandien vyras per pietus veš pas meistrą, kuris yra pakvaišęs dėl BMW, tai sakė, kad jei koks gedimas ar šiaip kas, tai tik pas jį vešti. Jei kada reiks, sakyk, duosiu kontaktus.
QUOTE(lovely @ 2009 10 04, 10:14)
Svarbu,kad pati nenukentejai,o skardos pataisomos. Gal kokie piemenys bande tau uzstabdyti, nes buna tokiu idiotu,kurie tikrina moteriskiu budruma
Gaila,kad kapotui kliuvo ir lempai, siai BMW bamperiai smugiams atsparus,jie yra pritaisyti,kaip ant spyruokliu,smugio metu sumazina pati smugi ir masina maziau nukencia.
Gaila,kad kapotui kliuvo ir lempai, siai BMW bamperiai smugiams atsparus,jie yra pritaisyti,kaip ant spyruokliu,smugio metu sumazina pati smugi ir masina maziau nukencia.
Ne piemyns, o dėdulė iš Amerikės. Tik vat jei ne keleivė, tai jis buvo gatavas prisipažint, kad jis kaltas, nes visą laiką klausinėjo: kas kaltas?