o! kaip smagu, kad tokia temele yra... jungiuos ir as su savo BMW 520(e39).. priimsit?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 16, 11:45)
jungiuos ir as su savo BMW 520(e39).. priimsit?
Sveika prisijungus Prašom viešai parodyti savo bmwuką
Jau maniau, kad visos numetę savo mašiniukus ir autobusais-mikriais važinėja , o tai visai tėmelė dugnan nusėdo.
QUOTE(rosee @ 2009 09 16, 12:23)
Jau maniau, kad visos numetę savo mašiniukus ir autobusais-mikriais važinėja , o tai visai tėmelė dugnan nusėdo.
Nenumete
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 16, 10:45)
o! kaip smagu, kad tokia temele yra... jungiuos ir as su savo BMW 520(e39).. priimsit?
Sveika prisijungusi Musu gretos dideja
Sveikos, as irgi BMW- ka turiu, smagu paskaityti jusu pletkutes
Priimsit gal ir mane?
Priimsit gal ir mane?
QUOTE(rosee @ 2009 09 16, 14:23)
geda prisipazint, bet neturiu savo mergytes nuotrauku ...
sian vakare kazkas fotosesija darys
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 09 18, 12:40)
nemoku foto ikelt
gal per čia gautųsi http://www.part.lt/
Tik, kai kelsi, daugiau 640px neužduok, kad tėmelės puslapio neištampyti.
QUOTE(rosee @ 2009 09 16, 12:23)
Nenumečiau dar, alia vis mąstau į darbą ant dviračio persėst... Nes mieste labai daug ryja ir kamščiai pjauna...
visai jus apleidau dukriukas apsirgus buvo tai nuo ranku nenulipo, nebuvo kada uzlekti...
kaip ir zadejau rodau savo mergaite
va
kaip ir zadejau rodau savo mergaite
va
sveikos, ir as cia noriu tuoj idesiu fotikui pakraut baterijas ir kol nesutemo begu fotkint du metus svajota ir gimtadienio proga isigyta
cia jau 3bmw mano gyvenime, pirma paseno moraliskai, o antra buvo siek tiek per didele
cia jau 3bmw mano gyvenime, pirma paseno moraliskai, o antra buvo siek tiek per didele