Įkraunama...
Įkraunama...

Decopatch

nus bet kiek nedirbančių smile.gif o kas dirba ar atidžiai skaitė instrukcijas ? smile.gif kaip LT įprasta, skaito labai labai retai....
Atsakyti
Lachese,

gal aš pasirodysiu visiška tundra, bet nelabai supratau, kuo tokie ypatingai stebuklingi tie klijai....
Atsakyti
tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 rugsėjo 2009 - 19:00
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 19, 19:43)
tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška.

oho ,super tada thumbup.gif as tai klijuoju hobby line klijais laku ,bet ir mano daiktai tokie nepaimami i burna biggrin.gif bet kai dariau stikliuka ,tai lakavau su decopatch laku ,jis man rodos tokios pat sudeties g.gif
Atsakyti
o tai dekopatch lakas ir klijai ne viename ?

kiek randu, tai viename, nėra atskirų produktų.

http://www.udig.de/l...atchkleber,.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 rugsėjo 2009 - 19:47
Stai toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 19 rugsėjo 2009 - 21:49
Lachese,
supratau :-) Na man tai jau (ar kol kas) neaktualu, bet turėsiu minty 4u.gif
Atsakyti
smile.gif na ir lakas atsirado, tai liux, nes ir jis tokių pačių savybių, patikrinau , tik kad blizgus, matinio neradau, nes, kiek supratau, tam popieriui ne itin gražiai atrodo, tai, matyt, ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 20, 00:27)
smile.gif na ir lakas atsirado, tai liux, nes ir jis tokių pačių savybių, patikrinau , tik kad blizgus, matinio neradau, nes, kiek supratau, tam popieriui ne itin gražiai atrodo, tai, matyt, ir nėra.

Man rodos jis buvo ir anksciau g.gif Bent jau Staipoj ,tai jis buvo nuo pat tu popiereliu atsiradimo .Ir is Estijos mes jau seniai ji siuntemes.
Atsakyti
atsiprašau,kad taip emocingai sureagavau, juk visos galvas nusisukdamos ieškojo elementaraus lako tinkamo salyčiui su maistu!!!

kad lakad yra senokai, jau supratau, tik temoje atsirado, tą turėjau omenyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 20, 09:30)
atsiprašau,kad taip emocingai sureagavau, juk visos galvas nusisukdamos ieškojo elementaraus lako tinkamo salyčiui su maistu!!!

kad lakad yra senokai, jau supratau, tik temoje atsirado, tą turėjau omenyje smile.gif

Lachese ,nesupratau uz ka atsiprasineji blink.gif Tam juk ir plepam ,kad kuo daugiau suzinoti ir isspaut viena is kitos biggrin.gif

friends.gif group.gif gossip.gif gathering.gif drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
Nudequpachinau laikrodžio pagrindą. Patarkite, kaip tinkamai priklijuoti skaičiukus, kad laikrodis rodytų ne pieno riebumą, o laiką ax.gif
Atsakyti