Įkraunama...
Įkraunama...

Decopatch

QUOTE(mamyte21 @ 2009 09 15, 09:57)
Sveikos,

Uoj kaip man šitas dalykas patiko  thumbup.gif  Aš tiesiog nekenčiu karpyti, tai va gal čia rasiu savo nišą  smile.gif  Jūs man sakykit ar su dekupažo klijais gerai susileidžia kraščiukai?  4u.gif

Nebutina juos jau ten tiksliai suleist,galima klijuoti viena ant kito uzdedant...tinka ir dekupazo klijai
Atsakyti
Ir as atsinesiau 2 darbelius-pirmuosius darbelius. Galvojau bus paprasta,tep-lep,nu bet pasirodo ir pasedet reikia biggrin.gif ir popieriaus nemazai sunaudojau.Nu baisiai tas decopatch-as apgaulingas,nu bet rodausi kas gavosi. Patyrusiu merginu laukiu pastabu,girdit 8888888 ir kitos biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Girdim ,girdim listen.gif Na ,aš tai tikrai nepatyrus blush2.gif ,tik pabandžius biggrin.gif
Fainulka dėžutė thumbup.gif ,tokia smagi good.gif Įdomiai atrodo ,kai karpytas popierius ,taip griežčiau ,nei plėšytas bardakėlis biggrin.gif
O apgaulinga tai tikrai technika šita ,popieriaus tikrai daug susinaudoja , ir klijų doh.gif Na ,bet tai ką darysi -liga tease.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:24)
Girdim ,girdim listen.gif   

Aha,kliju tai nemazai,as tuos spec.decopatchui naudoju itariu,kad reiks kreiptis pas Gera, o gal zinai kur dar ju yra pirkt
Atsakyti
Pas mus tai STAIPOJE yra .Bet as tai naudoju HOBBY LINE klijus laka ,turiu ta dideli bambali biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska,labai fainas gaminukas thumbup.gif
As nesuprantu,ir kada tu cia speji visur apsisukti...,atrodo jau as greita,bet taves
vis tiek nepagaunu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 09:53)
Sobieska,labai fainas gaminukas thumbup.gif
As nesuprantu,ir kada tu cia speji visur apsisukti...,atrodo jau as greita,bet taves
vis tiek nepagaunu... lotuliukas.gif

biggrin.gif pati nzn.kodel man cia taip iseina,rodos specialiai nedarau, o dar i sodyba gan daznai palakioju...nu nzn. ka ir beatsakyt
Atsakyti
labai graziai atrodo, sobieska, dezute smile.gif ir vidus labai graziai priderintas smile.gif tikrai sauniai padirbejai biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska,

tikrai gražu thumbup.gif

O aš klijuoju paprasčiausiu lipalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2009 09 17, 19:15)

O aš klijuoju paprasčiausiu lipalu  ax.gif

As ir galvoju,kad skirtumo neturetu buti kazkokio tai didelio,baigsiu sita,imsiu betkoki.

Aciu mergaites visoms,kam patiko mano pirmasis dekopatch-inis darbelis. Kuo toliau tuo labiau jis man patinka...seimynai vis po nosim kaisiojau-ir vienu rakursu pakisu ir kitu,ir apsvietima paryskinu- sake gan idomiai atrodo,grazu,neiprasta...bet tavo pajacai fainesni. lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas dekopačininkės smile.gif

ar kas skaitėt, koks stebuklas yra specialūs klijai

nuoroda
http://www.jestique....roducts_id=1006

Product Decription
Large pot of glossy glue for Decopatch items

Product Features
- Paperpatch® glossy glue works easily with the decopatch paper
- Makes the colors more brilliant
- Creates an invisible water-resistant layer
- 100% safe
- ACMI certified Non Toxic

Product Benefits
The glossy glue is 100% safe and tested, which means that the product is completely safe for children and when varnished can be used to eat or drink off

Additional Information
Once the glossy glue is dry, your Decopatch item can be completed with a glossy varnish which will add lustre to your lovely new item. This is non irrating and so safe you can varnish anything, even any food plates and utensils
Atsakyti
Tai su tais klijais ir dirbam biggrin.gif
Atsakyti