88888888 čiotka vaza gavos
vaivaj geras bandymas
Noriu paklausti ,kuom tai skiriasi nuo dekupazo ?
QUOTE(veltiniuke @ 2009 09 08, 17:15)
Noriu paklausti ,kuom tai skiriasi nuo dekupazo ?
sitas klausimas per 6 puslapius bent dar pora kartu nuskambejo, o ir ats yra ne vienas, kartais reikia nepatingeti ir paskaityti kelis puslapius atgal
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2009 09 07, 20:47)
Aiskinu kaip blondine blondinei "patch " yra lopas ,skiaute ,tai ir yra klyjavimas is skiauciu
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 22:57)
kaip gerai atrodo va tas popieriukas man pats graziausias
Cia du popieriukai pamaisyti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 23:37)
Cia du popieriukai pamaisyti
nu jo.. to ir nepasakiau, kad pastebejau
as susiveikiau popieriaus, i kuri vinioja geles, tai bandysiu kol kas isivaizduoti, kaip dirbasi su decopach
Astunke saunuole,vis darai ta tema.As buvau pasiziureti popieriuku,kazkaip
nelabai yra is ko rinktis.Kai pasiziuri tavo darbus,tai beveik visus,is siulomo
asortimento,esi naudojusi.Reikes ieskoti popieriuku kur nors kitur ir skirtu kitkam.
nelabai yra is ko rinktis.Kai pasiziuri tavo darbus,tai beveik visus,is siulomo
asortimento,esi naudojusi.Reikes ieskoti popieriuku kur nors kitur ir skirtu kitkam.
Buvau prisipirkus ,tai reikia sunaudoti Asortimentas ir man mazas tu popieriu .Dabar bandau dar viena darbeli is serveteliu klijuoti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 23:57)
Kaip grazuuuuu ...jau ir pas mane ant stalo guli susmulkinti gabaliukai,meginsiu
Ir dar kart
O cia 2 po 100
Is likusiu gabaleliu nuo popieriuko kur dekla dariau .
O cia 2 po 100
Is likusiu gabaleliu nuo popieriuko kur dekla dariau .
Sveikos,
Uoj kaip man šitas dalykas patiko Aš tiesiog nekenčiu karpyti, tai va gal čia rasiu savo nišą Jūs man sakykit ar su dekupažo klijais gerai susileidžia kraščiukai?
Uoj kaip man šitas dalykas patiko Aš tiesiog nekenčiu karpyti, tai va gal čia rasiu savo nišą Jūs man sakykit ar su dekupažo klijais gerai susileidžia kraščiukai?