Įkraunama...
Įkraunama...

Decopatch

QUOTE(kristule666 @ 2010 09 09, 14:27)
merginos, ar yra lietuvos parduotuvese(internetinese) siu kliju, ar tinka kur ir servetele ar dekupaziniui popieriui?
Aciu 4u.gif

Tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Meginos, noriu paklausti ar kuri bandet dekupazuoti su dovanu popieriumi,ar jis netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astase: 30 sausio 2011 - 10:18
QUOTE(astase @ 2011 01 30, 11:17)
Meginos, noriu paklausti ar kuri bandet dekupazuoti su dovanu popieriumi,ar jis netinka?

Aš bandžiau. Dariau kaip su dekupažo popieriumi ir viskas pavyko. Žinoma, manasis buvo toks iš storesnių, bet jei plonytis, tai manau, kad galima ir nemirkyti g.gif
Atsakyti
Na reiks tada pabandyt su plonesniu,ziuresiu kaip cia man gausis biggrin.gif
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Mirkymas popieriaus neplonina. Mirkomas ir plonas, ir storas popierius, nes jis tuomet sušlampa ir geriau persigeria klijais, sušlapęs pakeičia savo matmenis ir puikiai prisiklijuoja.
Jokio popieriaus, specialiai "užkalbėto" dekupažui, nėra. Tik piešinio dalis popierių daro "dekupažiniu"...
Taigi, tinka bet koks popierius, dovaninis-taip pat. Kartais (pvz., jei klijuojamas labai didelis popieriaus plotas) pakanka popierių supurkšti purkštuvu, bet ir tai reikia palaukti, kol vanduo persigers.
Atsakyti
reiks ir man isbandyti dovanu popieriu smile.gif
Atsakyti
Kiek daug super ideju thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Esu dar skaicius kazkur kad klijuojamas ne tik popierius ar servetele,bet ir tapetas thumbup.gif .Neesu bandzius,bet mintis jau bresta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, kokiais klijais klijuojama atlasine juostele prie darbelio? Bijau kad nesimatytu kliju suoru ant jos kai klijai isdzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 19, 12:53)
Sakykit, kokiais klijais klijuojama atlasine juostele prie darbelio? Bijau kad nesimatytu kliju suoru ant jos kai klijai isdzius g.gif

piestukiniais klijais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 19, 12:53)
piestukiniais klijais  4u.gif

Tai juostelė neužlakuojama, kaip suprantu? Tik pieštukiniai klijai po ja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2012 11 19, 14:06)
Tai juostelė neužlakuojama, kaip suprantu? Tik pieštukiniai klijai po ja? unsure.gif

As tepu mediena piestukiniais klijais, paskui klijuoju juostele. Prilimpa is karto, bet jeigu norima pataisyti galima atlipinti ir vel prilipinti. Sudziuvus laikosi gerai 4u.gif Juosteliu nelakuoju, nes buna kad pakeicia spalva...
Atsakyti