Ziurbuti, padirbeta
man patiko
Sveikos
Sudominote ir mane šia dekoravimo technika
Įdomu, o plastmasines kėdes galima tokiu būdu dekoruoti?
Sudominote ir mane šia dekoravimo technika
Įdomu, o plastmasines kėdes galima tokiu būdu dekoruoti?
Ačiū, kad pastebėjote mano darbelius
Del platsmasinių kėdžių: teoriškai, manau, kad įmanoma; praktiškai, manau, kad tai pareikalautų didelių sąnaudų (popieriaus, klijų, lako)...
Bet čia reiktų palaukti profesionalių patarimų, aš šią techniką tik ant dėželių tebandžiau...
Del platsmasinių kėdžių: teoriškai, manau, kad įmanoma; praktiškai, manau, kad tai pareikalautų didelių sąnaudų (popieriaus, klijų, lako)...
Bet čia reiktų palaukti profesionalių patarimų, aš šią techniką tik ant dėželių tebandžiau...
Ant plastmasės gali būti šiek tiek sudėtinga tepti dažus... Geriausiai tepasi ant medienos. Nors galit bandyti ;D Aš pati dariau ant plastmasinio padėklo, tai visai neblogai gavosi. Nors sako kad lakuotus ir pan. paviršius reikėtų ištrinti švitriniu popierium, kad paviršius taptų šiurkštesnis.
Kita mama,kokia fainulka Man pirma mintis - saldainiams -ledinukams susidėti Daug daug
O kas tai yra decopatch? Kokia čia technika?
aš perskaičiau šią temą gana skeptiškai nusiteikusi,nors dekupažinu.Bet parduotuvėj dekupažo popierių suvyniojo į tokį margą...cha ..namie pavėpsojusi į jį,suplėšiau ir apklijavau žadintuvo medinius rėmelius-gavosi liuks...tada aukštą taurę jau apklijavau plėšyta servetėle-tokia smulkiom gėlytėm-irgi patiko.Gaila ,neturiu fotiko-prodyčiau ir jums
merginos, ar yra lietuvos parduotuvese(internetinese) siu kliju, ar tinka kur ir servetele ar dekupaziniui popieriui?
Aciu
Aciu