Sveikos nugi paskaiciau cia ana vakara sita temele aisku ir as uzsimaniau isbandyti sia technika. Kaipsyk turejau pora katineliu nutrupejusiais dazais, zadejau ismesti jau, tai labai gerai man jie pasitarnavo sitam reikalui, tai vat prasau ivertinkit . Apklijuoti popierium kur geles ivynioja.
QUOTE(orintuxx @ 2010 03 04, 21:12)
Sveikos nugi paskaiciau cia ana vakara sita temele aisku ir as uzsimaniau isbandyti sia technika.
Nu super atgije katukai...ziauriai grazu
Tikrai nuostabū katinukai
Aciukas
Labai labi katukai
L a b a i
L a b a i
Orintuxx - Katuliai -fainuliai
Vaivaj , p-a-g-a-l-i-a-u Super atrodo ,nenesk i darba
Vaivaj , p-a-g-a-l-i-a-u Super atrodo ,nenesk i darba
Vel pasismaginau su decopatch
QUOTE(orintuxx @ 2010 03 04, 21:12)
Sveikos nugi paskaiciau cia ana vakara sita temele aisku ir as uzsimaniau isbandyti sia technika. Kaipsyk turejau pora katineliu nutrupejusiais dazais, zadejau ismesti jau, tai labai gerai man jie pasitarnavo sitam reikalui, tai vat prasau ivertinkit . Apklijuoti popierium kur geles ivynioja.
o tie katinukai mediniai ar moliniai? ir kaip galima panaudot popieriu gelems?
Aciukas dar karta kas pastebejo katulius mano
8-ke piestukine pasikeite visiskai
Dalyja tie katinukai mediniai, maximiniai , kaskada senai buvau pirkus, as juos apklijavau popierium kur geles ivynioja kai perki geliu parduotuvese, tai pasitaike neblogas toks , as ji paprasciausiai plesiau ir klijavau ivairiai su dekupazui skirtais klijais .
8-ke piestukine pasikeite visiskai
Dalyja tie katinukai mediniai, maximiniai , kaskada senai buvau pirkus, as juos apklijavau popierium kur geles ivynioja kai perki geliu parduotuvese, tai pasitaike neblogas toks , as ji paprasciausiai plesiau ir klijavau ivairiai su dekupazui skirtais klijais .
Žiurbuti,
tikrai gražu :-)
Ypač pirmoji dėželė, tokia visiškai netipiška
tikrai gražu :-)
Ypač pirmoji dėželė, tokia visiškai netipiška