Gal kas jau išbadėte šią techniką ?
Papasakokite kaip sekėsi
Linkiu malonaus bendravimo
Žinoma ,kad ne šiaip sau šią temą užvedžiau Pasirodysiu savo pirmuoju bandymu
Vazonas buvo glazūruotas ,tai nereikėjo niekuo jo prieš tai dengti .Klyjavau HOBBY LINE klijais- laku .Bandžiau klijuoti su Stamperia klijais deco popieriui ,tai nepatiko ,labai greitai limpa ir džiūna.Visumoj klijuojasi labai smagiai .Man patiko
Vazonas buvo glazūruotas ,tai nereikėjo niekuo jo prieš tai dengti .Klyjavau HOBBY LINE klijais- laku .Bandžiau klijuoti su Stamperia klijais deco popieriui ,tai nepatiko ,labai greitai limpa ir džiūna.Visumoj klijuojasi labai smagiai .Man patiko
turiu vieną darbą iš kursų su dekopach
Labai sauni tema,papasakokit issamiau kaip klijuoti
Lachese ,grazus darbas Cia matau visas lapas klijuotas ,o as plesiau ,tai pas mane toks " džinsinis bardakėlis "
Papildyta:
Tu juk atsotogauji Bet ziūriu nieko nepraleidi Aš važiuoju žvejoti
Iki vakaro
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 11, 09:44)
Labai sauni tema,papasakokit issamiau kaip klijuoti
Tu juk atsotogauji Bet ziūriu nieko nepraleidi Aš važiuoju žvejoti
Iki vakaro
as naudoju decopach klijus ir esu labai patenkinta gerai tepasi(as klijuoju pirstu), greitai isdziuva. ir greit naudojasi..
Aš kiek bandžiau šitą popierių, tai geriausiai tikrai klijuojasi su Decopatch klijais, net nžn kame ten ypatingumas jų Lachesės darbelis labai gražus, tik man atrodo, neatspindi tikrosios šios firmos siūlomo stiliaus esmės - gražūs ir stilingi bardakėliai Turėjau to pačio popieriaus kaip ir jos dėžutė ir padariau veidrodėlį tetai, tai suplėšytas jo visai kitoks efektas.
Ir būtent su šitais leidžiu savo vaikams pažaisti [net mažiukui 2,5m], nes labai paprasta ir patogu Susiplėšai popierių gabaliukais, ir klijuoji. Nesu kitų klijų ir popierių bandžiusi su pirštais klijuoti, bet šitą, ypač jei darbelis smulkus ir jį susiplėšai itin smulkiai, su pirštais tikrai lengviausiai klijuojasi
Bet naudojasi tikrai greit, ech, tie lapukai tokie mažyčiai, o brangūs
Ir būtent su šitais leidžiu savo vaikams pažaisti [net mažiukui 2,5m], nes labai paprasta ir patogu Susiplėšai popierių gabaliukais, ir klijuoji. Nesu kitų klijų ir popierių bandžiusi su pirštais klijuoti, bet šitą, ypač jei darbelis smulkus ir jį susiplėšai itin smulkiai, su pirštais tikrai lengviausiai klijuojasi
Bet naudojasi tikrai greit, ech, tie lapukai tokie mažyčiai, o brangūs
aha teisybė, mano įdėta dėžutė visai neatspindi to popierias čia toks koliažinis variantas, kaip tik dabar dekopačinu katinėlį. Pasirosysiu mažu
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:28)
aha teisybė, mano įdėta dėžutė visai neatspindi to popierias čia toks koliažinis variantas, kaip tik dabar dekopačinu katinėlį. Pasirosysiu mažu
Mažu pasirodyk Aš turiu irgi katinėlį , ir šuniuką dar turiu ,bet neturiu laikoooooo Kodėl paroje tiek mažai valandų
Tie išmarginti žaisliukai - paprasta, ir labai gražu. Šaunuolės
Vilma, tikrai kuo puikiausios decupachines karvytes!
Ar yra kur Kaune pirkti tokiu?
Ar yra kur Kaune pirkti tokiu?