QUOTE(drambliukaas @ 2009 09 18, 12:28)
Sveika, gal gali recepteli parasyti, busiu labai dekinga
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 18, 13:43)
Aš ir darau su obuolių sultimis... Išverdu burokėlius, nulupu juos, sutarkuoju per burokinę tarką (jei turi kantrybės - galima pjaustyti šiaudeliais). Išspaudžiu iš obuolių sulits (geriau rūgštesni ir ne vasariniai). Tuomet į puodą sudedu burokus, užpilu obuolių sultimis, kad apsemtų ir kaitinu iki užvirimo. Tuomet sudedu į stiklainiukus ir užsuku. Laikau rūsyje. Labai skanu į šaltibarščius.
Pasiskaičia apie kito savaitgalio orus... tai mąstau, ar jau rauti šį savaitgalį burokėlius, morkas? ar dar laukti? gal jau per vėlu bus? Ką daryti su šakninėm petražolėm? kopūstais? Patarkit prašau
Cukinijas ir moliūgus tikriausiai jau skinti reikia
Visiškai taip pat darau,tik druskos biški įdedu ir burokėlius neilgai verdu,kad nepervirtų ir skanu ne tik į šaltibarščius,bet ir šeip prie mėsos ar net vienus valgyt
Aš didesnius burokėlius jau raunu,nes turiu triušių,tai dar lapus suvalgys ir sultis jau rytoj spausim ,tai reiks paplušėt
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2009 09 18, 11:47)
Aš žieminius česnakus sodinu kažkur spalio mėnesį,žiūrint koks ruduo būna,kad jie nespėtų sudygti.
QUOTE(satanele @ 2009 09 18, 12:13)
Žieminius česnakus sodinsiu spalio vidurį,
O mano kitą kart sudygsta,jeigu gražus ir ilgas ruduo