Įkraunama...
Įkraunama...

Kinija

del skonio nesigincyjama ane mirksiukas.gif man asmeniskai nepatiko, nors ir uzsakinejo vietiniai,jau isrageve viska.. taip del Pekino anties nesigincyju ir del arbatos.. nors velgi tu arbatu marios rusiu yra ir slyksciu yra ir pasakisko skonio ..taip kad kiekvienam savo patirtis..

o negeria jie ne todel kad neturi ka gerti schmoll.gif o todel kad yra fiziologiniai skirtumai .. nebuvimas tam tikru fermentu ir t.t. jei geria, labai greitai pasigeria.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 10 22, 07:52)
del  skonio  nesigincyjama ane  mirksiukas.gif  man asmeniskai  nepatiko,  nors ir uzsakinejo vietiniai,jau isrageve viska.. taip  del  Pekino anties nesigincyju ir del  arbatos.. nors velgi  tu  arbatu  marios rusiu  yra ir slyksciu  yra ir pasakisko  skonio ..taip kad kiekvienam savo patirtis..

o  negeria jie ne todel kad neturi  ka gerti  schmoll.gif  o  todel kad yra fiziologiniai  skirtumai .. nebuvimas tam tikru  fermentu  ir t.t. jei  geria,  labai  greitai pasigeria.. biggrin.gif

kaip sakoma karo nedarom thumbup.gif bet as vien tik del maisto ten noreciau grizti, visa kita man ten labai labai nepatiko cool.gif
del gerimu aisku juokavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 10 22, 07:38)
kaip sakoma karo nedarom thumbup.gif bet as vien tik del maisto ten noreciau grizti, visa kita man ten labai labai nepatiko cool.gif
del gerimu aisku juokavau ax.gif

aš irgi vien tik dėl maisto norėčiau grįžti drinks_cheers.gif
Na nė vienoje kelionėje taip gerai nesimaitinau, kaip kad Kinijoj essen.gif
Atsakyti
Sveiki,

Šią liepą žadame beveik trims savaitėms vykti į Kiniją ir į Tibetą. Gal kas galėtų pasidalinti info, kokie skiepai rekomenduojami vykstant į šias šalis. Kada reikėtų skiepytis?
Atsakyti
Sveiki,

Vasario gale planuojam skirsti į Kiniją. Kadangi gido neturim ir maršrutą renkamės patys, bandysim aplankyti tokius miestus: Guangzhou (iš Vilniaus ten skrisim), Guilin, Kunming, Zhongdian, Chongquing, Shanghai. Gal kas buvo šiuose miestuose ir gali ką pasiūlyti pasižiūrėti (kai kuriuos aprašymus jau mačiau turizmo agentūrų pasiūlymuose). Pasidalinkit, prašau, savo įspūdžiais apie Kiniją. Kažkaip niekas apie ją nerašo čia, gal mažai kas keliauja. Dėkui.
Atsakyti
Tiesa, dėl bilietų: galima nusipirkti ir labai pigių bilietų į Kiniją, mes, pvz, pirkom už 1522 lt į abi puses, tik prieš keturis menesius, skrisim su FINNAIR.
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 01 04, 14:28)
Sveiki,

Šią liepą žadame beveik trims savaitėms vykti į Kiniją ir į Tibetą. Gal kas galėtų pasidalinti info, kokie skiepai rekomenduojami vykstant į šias šalis. Kada reikėtų skiepytis?

KINIJA
Geltonasis drugys. Iš keliautojų, atvykstančių iš infekuotų teritorijų, reikalaujama skiepijimo nuo geltonojo drugio sertifikato.
Maliarija. Rizika kai kurių šalies teritorijų (Hainan, Yunnan, Fujian, Guangdong, Guangxi, Guizhou, Sichuan, Xizang) kaimo vietovėse, esančiose žemiau 1500 virš jūros lygio. Labai nedidelė rizika - Anhui, Hubei, Hunan, Jiangsu, Jiangxi ir Shandong teritorijose. Turistams, lankantiems tik miesto ir tankiai gyvenamas teritorijas, profilaktika paprastai nereikalinga. Rekomenduojama profilaktika rizikos teritorijose: CHL; Hainan ir Yunnan teritorijose - MEF.
Kiti rizikos veiksniai (infekcijos). Hepatitas A, vidurių šiltinė, hepatitas B.

ir Vasarą-Liepos mėn....Kinijoj beprotiškai karštą doh.gif ....ten rekomenduojama vykti Rugsėjo mėn mirksiukas.gif
Atsakyti
Asmeniskai nesiskiepyjau isvis (vykau praeita balandi darbo reikalais), neturejau jokiu problemu su virskinimu kaip kad ka tik Egipte cool.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2008 01 18, 13:42)
Asmeniskai nesiskiepyjau isvis (vykau praeita balandi darbo reikalais), neturejau jokiu problemu su virskinimu kaip kad ka tik Egipte cool.gif

aš ir nesiskiepyjau, kelionė buvo Lapkričio mėn. ax.gif
Atsakyti
O aš noriu pasiteraut kaip jūs darėtės vizas? Griežtai tik per turizmo agentūras , ar pavyko individualiai.
Nežinau kaip anksčiau bet dabar prašant vizos reikia iškvietimo ir ne bet kokio o ant oficialaus kinijos dokumento. Tai sakau jei pats savo iniciatyva važiuoji, tai vizos pačiam pasidaryt be šansų, schmoll.gif o kur dar kainų skirtumai 180lt viza pagal ambasados įkainius ir 350lt per tarpininkus. doh.gif

Papasakokit kaip Jūs šioje vietoje darėt 4u.gif
Važiuoju į olimpiadą bigsmile.gif
Atsakyti
kaip faina, į olimpiadą bigsmile.gif

mes tai nepatys darėm..kadangi mes vykom ten į parodą, tai visus dok tvarkė kas organizavo mums kelionę/parodą mirksiukas.gif
ir kiek žinau ta firma kreipės tiesiai į ambasadą mirksiukas.gif , nes jie mums atsiuntė ambasados nuorodą www......, mes atsispauzdinom dokumentus ir pasirašinėjom...kiek tas formalumas kainavo jau nebepamenu....
Atsakyti
Taip, labai laukiu toks kelionės wub.gif nors daug kas nesupranta kma trenktis į tokią žmonių kamšalynę, bet aš manau kad tai ir yra savotiška tokios kelionės specifika rolleyes.gif o dar kur visi liki įspūdžiai, nuotykiai ir t.t. bigsmile.gif

O dėl vizos , jums pasisekė mirksiukas.gif
man kaip suprantu teks per turizmop agentūras blink.gif nieko čia nepadarysi, kaip mums jau sakė kad kinietis nieko veltui nedaro lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti