Įkraunama...
Įkraunama...

Kinija

Matau, kad dar vis gaunu atsakymus į klausimus smile.gif Dėkoju visoms 4u.gif , man jau nebeaktualu, nes jau gera savaitė kaip grįžom.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2015 04 22, 20:24)
Matau, kad dar vis gaunu atsakymus į klausimus  smile.gif Dėkoju visoms 4u.gif , man jau nebeaktualu, nes jau gera savaitė kaip grįžom.

Patiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2015 04 23, 17:30)

Labai labai patiko thumbup.gif Gamta, istoriniai objektai, miestai (ne visi, bet dauguma), maistas, na viskas man ten buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2015 04 23, 18:04)
Labai labai patiko  thumbup.gif Gamta, istoriniai objektai, miestai (ne visi, bet dauguma), maistas, na viskas man ten buvo  wub.gif

drinks_cheers.gif Puikiai suprantu, nes vis dar gyvenu tais įspūdžiais. Sakėm, kad dar būtinai sugrįšim, tik į kitas vietas ir geram pusmečiui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 24 balandžio 2015 - 18:05
Sveiki. Planuojame kelionę į Kiniją. Norėjau pasitikslinti ar vis dar sudėtinga pačiam pasidaryti vizą nuvykus į ambasadą? Būtinas iškvietimas iš jurudinio asmens?
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2015 04 23, 19:04)
Labai labai patiko  thumbup.gif Gamta, istoriniai objektai, miestai (ne visi, bet dauguma), maistas, na viskas man ten buvo  wub.gif

Pala pala,o kur fotoreportazas??? rolleyes.gif biggrin.gif forume tokio dar nera.....
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 06 26, 23:11)
Pala pala,o kur fotoreportazas??? rolleyes.gif  biggrin.gif forume tokio dar nera.....

Rasa, jau antrus metus neberašau čia, nebėr nei laiko, nei noro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2015 06 27, 16:56)
Rasa, jau antrus metus neberašau čia, nebėr nei laiko, nei noro  ax.gif

Tai gal kur kitur rasai? ax.gif labai noriu į Kinija,bet bijau savarankiškai....o su agentūromis baisiai brangu...
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 06 28, 00:57)
Tai gal kur kitur rasai? ax.gif labai noriu į Kinija,bet bijau savarankiškai....o su agentūromis baisiai brangu...

Nerašau. Savarankiškai gal laiko reiktų daugiau logistikai, na ir dėl kalbos barjero įvairiausių nepatogumų matyt būtų, nes tik Šanchajuj be problemų buvo. Mes laiko daug neturėjom, o ir daug pamatyt norėjom, tai vietinė agentūra padėjo įgyvendint visus norus. Šiaip Kinija jau nėra pigi šalis, o lankytini objektai sakyčiau, kad net labai brangūs ir traukiniai nepigūs, jais keliavom po šalį. Keletas nuotraukyčių:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 06 27, 23:57)
labai noriu į Kinija,bet bijau savarankiškai....o su agentūromis baisiai brangu...

Nebijokit, mes visiškai savarankiškai vykom: du suaugę ir du vaikai:) Vienintelis dalykas, tai vizas tik darėmės per agentūrą, taupėm laiką ir nervus. Aplankėm tris miestus (Pekiną, Sianą ir Šanchajų). Buvom praeitą vasarą, galvojau, kad grįšiu ir fotoreportažą sumesiu, tačiau...palikau visus užrašus viešbutyje. smile.gif Tai ir neberašau, nes bijau suklaidinti, nes atmintis ne viską atgaivina. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 28 birželio 2015 - 20:21
Sveiki, reikia pagalbos. Traukiniu, lektuvu bilietus galima nusipirkti vietineje agenturoje? turiu susidarius marsruta ir uzsisakius viesbuti pirmom 4d. bet noriu tureti lankstu marsruta. kad nebuciau priklausoma nuo uzsakyto bilieto ar viesbucio. Ar nebutu taip kad poto strikciau keliom dienom kur nors? Viesbuciu kainos ar nebuna didesnes uzsisakius pries pora dienu? Skrisim rugsejo pradzioje 3sav. visiems aciu uz pagalba.
Atsakyti
Gal kas buvote Šiano mieste? Ką verta aplankyti/pamatyti?
Atsakyti