Įkraunama...
Įkraunama...

Kinija

Kažko pamiršta tema ax.gif
"Lengvai" domiuosi šia šalimi, gal kas pasidalintų informaciją apie turistinės vizos gavimą be tarpininkų, ar tai įmanoma, t. y. pačiam kreiptis į ambasadą. Per agentūras kainos neskubiam atvejui nuo 200 iki 300 su viršum, ambasados psl. vizos kaina 42 doleriai (nors ten info 2005 metų g.gif ).
Kiek skaičiau prie viso pluošto dokumentų reikalingas iškvietimas, taip pat buvau radusi info, kad tą iškvietimą gali atsiųsti ir turistinė agentūrą iš Kinijos, būtų labai įdomu, kad kas pasidalintų nauja informacija įveikiant šiuos biurokratinius labirintus 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 17 liepos 2013 - 20:30
QUOTE(Ingel @ 2013 07 17, 20:28)
Kažko pamiršta tema ax.gif
"Lengvai" domiuosi šia šalimi, gal kas pasidalintų informaciją apie turistinės vizos gavimą be tarpininkų, ar tai įmanoma, t. y. pačiam kreiptis į ambasadą. Per agentūras kainos neskubiam atvejui nuo 200 iki 300 su viršum, ambasados psl. vizos kaina 42 doleriai (nors ten info 2005 metų g.gif ).
Kiek skaičiau prie viso pluošto dokumentų reikalingas iškvietimas, taip pat buvau radusi info, kad tą iškvietimą gali atsiųsti ir turistinė agentūrą iš Kinijos, būtų labai įdomu, kad kas pasidalintų nauja informacija įveikiant šiuos biurokratinius labirintus  4u.gif .

Pastoviai skraidau i Kinija, tai tikrai gan nemazai poperizmo, jei nori be tarpininku pasidaryti viza. Reikia uzpildyti 4 puslapiu anketa (naujo pavizdzio galima atsisiusti is interneto). Reikalinga 1 nuotrauka, iskvietimas, bilietu kopija ir patvirtinimas is vietos kur gyvensite, pvz. viesbucio, kad toks ir toks ten gyvens nuo tada ir tada.
Bet, siaip pats paskutinius pora kartu gavau viza be tarpininku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2013 07 17, 21:51)
Pastoviai skraidau i Kinija, tai tikrai gan nemazai poperizmo, jei nori be tarpininku pasidaryti viza. Reikia uzpildyti 4 puslapiu anketa (naujo pavizdzio galima atsisiusti is interneto). Reikalinga 1 nuotrauka, iskvietimas, bilietu kopija ir patvirtinimas is vietos kur gyvensite, pvz. viesbucio, kad toks ir toks ten gyvens nuo tada ir tada.
Bet, siaip pats paskutinius pora kartu gavau viza be tarpininku  4u.gif

4u.gif
Prieš kiek laiko kreipiatės dėl vizos? O dėl viešbučių tai tikriausiai rezervacijų kopijas pridėt reikia, vienoj vietoj nebūtume apsistoję, planuojame nemažai pakeliaut, tai visą šusnį rezervacijų tada dėt? O kokį iškvietimą pridedat, iš kur jį gaunat, ar jis yra specialios formos? Ir dar ar jūsų viza turistinė, nes man reiktų turistinės L formos kaip suprantu? Kokia reali kaina tiesiai per ambasadą? Užverčiau klausimais, labai lauksiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Dariausi kovo men ir greitai dar karta darysiuos, nes vykstu vel rugpjucio 15d. i Pekina i Hainan sala. Manau, kad uztenka rezarvacijos viesbucio. Iskvietima man parupina darboviete, nes dirbu kinu kompanijoje ir ji uz gera darba prezentuoja tokias keliones smile.gif Realiai ir kainuoja 42$ viza, moki per SEB banka, dar 5lt mazdaug tas mokejimas kainuos arba is saskaitos pervedi i ju saskaita ir kvita paimi banke. Padaro per kelias dienas, neatsimenu tiksliai, bet dirba konsulatas ne kasdien ir, rodos iki 12val. Reiktu internete pasiknysti ax.gif
Atsakyti
Ir aš domiuosi vizų klausimu be tarpininkų ax.gif Skambinau į ambasadą, tai mane pakonsultavo, kad dėl vizos galima kreiptis likus maždaug 3 sav. iki kelionės, anksčiausiai prieš mėnesį. Iškvietimas turi būti iš Kinijos juridinio asmens. Dar klausiau, ar iškvietimas turi būti nustatytos formos, tai sakė, kad gali būti ir laisvos formos, svarbu kad būtų kviečiamų asmenų vardai pavardės, asmens kodai ir patvirtinta juridinio asmens anspaudu.
Atsakyti
Mes pernai kovojome tikrąja to žodžio prasmė dėl vizų, nes jas gavome tik likus kelioms dienosm iki išvykimo. Priima jei neklystu ambasada tik du kartus per savaitę iki 12h (nebent per metus kas nors pasikeitė). Iškvietimo forma bent prieš metus turėjo būti tam tikros ir tikrai ne laisvos formos. Mes vykome per vietinę agentūrą ir jie buvo atsiuntę savo iškvietimo formą, tai ambasada pasiuntė su ja toli, toli ir pareikalavo patiekti tokią kaip prikabinu formą. Kai galiausiai mūsų agentūra suorganizavo tokią kokios jiems reikia formos, ambasada bande prisikabinti prie paraščių, kad platesnės, nei jų nurodytos. Kai aš iš nevilties vos ne verkti ambasadoj pradėjau, nes laiko nebebuvo visiškai mūsų paraišką paėmė ir pasakė pažiūrėsim. Ždžiu nebent kas pasikeitė, nes prieš metus apie jokias laisvas formas nėjo kalba ir jautėmės kaip visiškame biurokratijos mechanizme.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 22 liepos 2013 - 21:21
QUOTE(rasute @ 2013 07 22, 12:48)
Ir aš domiuosi vizų klausimu be tarpininkų  ax.gif Skambinau į ambasadą, tai mane pakonsultavo, kad dėl vizos galima kreiptis likus maždaug 3 sav. iki kelionės, anksčiausiai prieš mėnesį. Iškvietimas turi būti iš Kinijos juridinio asmens. Dar klausiau, ar iškvietimas turi būti nustatytos formos, tai sakė, kad gali būti ir laisvos formos, svarbu kad būtų kviečiamų asmenų vardai pavardės, asmens kodai ir patvirtinta juridinio asmens anspaudu.

Kada planuojat važiuot? Lauksiu pasidalinimo patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes darėm vizas šį pavasarį, tai jei neklystu iš tikro užteko laisvos formos kvietimo ir viešbučių rezervacijos patvirtinimo. Kadangi visus formalumus patikėjau agentūrai, tai ir anketą pildžiau gan atsainiai ir paskubom, brangus malonumas, bet į vilnių važinėti pirmyn atgal man turbūt panašiai ir išeitų.
Beje, didelis ačiū Piktukei už suteiktą informaciją ir nuoširdžią pagalbą 4u.gif
Atsakyti
teko darytis viza be jokiu tarpininku, net neisivaizduoju kam jis reikalingas, nes tikrai galite eiti i ambasada ir parasyti prasyma gauti vizai. esu Vokietijos rezidente, bet viza pasidariau prancuzijoje, nes buvo arciau vaziuoti, tik kita karta sake vaziuot i berlyna ( bet koks skirtumas, kinijos ambasada yra bet kokioje salyje ta pati kinijos ambasada, na bet dzin, duodi draugu prancuzu adresa ir gerai). uzpildyta anketa, atsakyti teko i pora klausimu, ka ten veiksiu ir pan. pasieme pasa ir pasake kada atvaziuoti pasiimti vizos. Jokiu kvietimu neturejau, viesbuti kiek atsimenu net ne pati rezervavau, o drauge kiniete. nebijokite jus tu ambasadu ir nemokekite pinigu uz darba, kuri gali puikiai galite atlikti ir patys smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gales patarti tokiu klausimu: vykstame i Kinija rugsejo pradzioje,svenciu kaip ir nenusimato jokiu, bet vis pasiskaitau ivairiu saliu forumuose kad buna bedu su traukinio bilietais( ypac naktiniais)... gal kas ten gyvenate, ar nesenai naudojotes kokios agenturos paslaugomis, kad jie is anksto ( zinau, kad bilietaiparduodami tik pries 10dienu) nupirktu tuos bilietus ir susitike paduotu Pekine, ar atsiustu i viesbuti? Aciu uz bet kokia info
Atsakyti
Laba,

Skaičiau ir vistiek nesupratau dėl iškvietimo: jei mūsų kelionė turistinė, tai kas mane turi iškviesti? blush2.gif Na, nusiperkam bilietus, turim maršrutą, užsisakom viešbučius, tai visas rezervacijas ir pateiki ambasadai. O tas iškvietimas? doh.gif Galvoju gal kreiptis į tarpininkus-susimoki ir ramu...Dar neramu, kad turėsim bilietus, o vizos negausim ar taip nenutinka? ax.gif
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 09 rugsėjo 2013 - 12:24
Grizome is keliones po Kinija...jei kada kam reikes bilietu siulau kreiptis siuo adresu( mums padejo supirkti bilietus , pristate i viesbuti, skambino teiravosi ar viskas gerai..be ju pagalbos butu net puse tiek nepamate kiek aplekeme per 11dienu) :

Chensheng Han

Travel Consultant
Beijing China International Travel Service
Room 703, Beijing Tourism Tower
28 Jianguomenwai Street, Beijing 100022, China
Tel:(86-10) 65158563 Fax:(86-10)65157609
Mobile Phone: (86)13681367353
E-mail: citsbj@hotmail.com;hanchensheng@citsbj.com

Jei kam nors reikes papildomos kokios info ar smulkmenu tai i PM wink.gif
Atsakyti