Įkraunama...
Įkraunama...

Kinija

Sweikutes, ka tik grizau is Kinijos, kur praleidau 18 dienu...
kelione nereali...aisku su maistu man buvo beda, nes nei cia megau kinietisko maisto, nei tuo labiau ten pamegau...man per astru...neskanu...bet vis tiek rasdavau ka suvalgyt, badu nemiriau smile.gif

o del pacios salies,tai fantastika, nors per tas 18 dienu tik karta maciau saule ir giedra dangu...

cia siek tiek cituoju is pasakojimo:

nu nemoku as jums apsakyt kaip cia faina...
gyvenam kaip carai...jau pripratau, kad per diena tris kartus keicia chalatus ir ranksluoscius...kasdien atnesa roziu i kambari...

jauciuos kaip zoo sode...visi nori nusifotografuot...paliest

nu tusinames nerealiai smile.gif

musu 10 autobusu vazinejam...tai eismas sustabdytas buna...zmoniu minios mojuoja...moka jie dziaugtis smile.gif

imetu keleta fotkiu smile.gif

cia kilom i sita kalna...akmeniniais laiptukais...oi kaip sunku buvo...
user posted image

cia leidomes taip...
user posted image

buvom vienuolyne...
user posted image

Shaolin vienuoliu pasirodymas smile.gif
user posted image
[/quote]

dar truputis nuotrauku:
http://www.klubas.lt...o.d?id=23682358

Papildyta:
Nihau is Kinijos smile.gif

Toliau keliaujam, filmuojam fotografuojam smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
[/quote]

Papildyta:
Paskutine naktis Shanghai:
user posted image

Paskutini ryta, pries pat lektuva negalejau atsispirt pagundai pralekt su traukinuku ant magnetiniu pagalviu 430 km/h greiciu thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Jums pasisekė..., mums tas traukinukas tik 301 km/h greitį išvystė smile.gif
O kur tas vienuolynas randasi? Kurioje vietovėje tas kalnas? Mus apžavėjo kinija, tai ruošiamės ateinantį birželį per drakono šventę jau su vaikais apsilankyti vėl. Po truputį žiūrinėjuosi naują maršrutą.
Atsakyti
Eirea, ar buvote ant kinų sienos? Ten priekin su keltuvais pasikėlėm, o atgal irgi leidomės nuo kalnų su bobslejaus rogemis, labai smagu buvo smile.gif Kas paliko patį neužmirštamiausią įspūdį? ką būtina būtų aplankyti? man tai kažkodėl labiausia žadą buvo užspaudę Old street Shanghajuje (mes buvom vakare prieš uždarant)
Atsakyti
Mano nuotykius Kinijoje skaitykit www.sniega.lt 4u.gif
Atsakyti
Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif noriu noriu noriu

QUOTE(mikky @ 2009 09 01, 14:10)
Vaje, pasiskaičiau..., tai kol nėra 100 žinučių neleidžia prisegti foto, tą skaičių tikrai negreit pasieksiu, nes tik darbo metu užbėgu čia trumpam, o per albumą labai jau ten sunku ir daug turbut laiko atims...sad.gif

Nežinau kodėl rašo, kad reikia pasiekt tą skaičių, bet nors pas mane nors ir nėra tiek žinučių, bet foto įkelia. Štai, įkeliu
user posted image
Svarbiausia, kad formatas tinkamas būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
ai dar pakankinsiu jus savo keliones ispudziais smile.gif

cia drakono vaisius: panasus i kiwi...
user posted image

pampersu kaip zinia nenaudoja...viskas paprasta ir primityvu smile.gif
user posted image

senoves Kinijoj, kai mergina nerasdavo savo sirdies draugo, tevas mesdavo toki kamuoliuka i minia ir kas pagaudavo, tas ir budavo vyru smile.gif
user posted image

cia Lotusas...susilauzo jie ir valgo, kaip riesutukus smile.gif visai skanu...
user posted image

taip yra renkama arbata...
user posted image

kai kurie kinu paaugliai tokie stiliovi...
user posted image

Papildyta:

kalnai, kalnai...
user posted image

cia uz krioklio...ivairus stalaktitai...ir mano tuneliu baimes isbandymas...
user posted image

vis negaliu pamirst Shaolin mokyklos...
user posted image

jauciasi vaiko pasiilgimas...
user posted image

cia Miss Philipines, ji man buvo pati pati...
user posted image

cia nugaletoju penketukas
user posted image

nugaletoja Miss Rusija ir as..ziauriai pavargus, atfotkinus didziausia rengini su 10 cm kablais...kablus paskutini syk devejau pries pastodama doh.gif
user posted image

Atsakyti
2010 m. kovo 10 d skrendu i Kinija 16 d. IESKAU KOMPANIJOS!
Atsakyti
QUOTE(deimante7 @ 2009 11 10, 18:39)
2010 m. kovo 10 d skrendu i Kinija 16 d. IESKAU KOMPANIJOS!

Kur skrendi ir kokiai trukmei?
Atsakyti
QUOTE(Tashilhamo @ 2009 11 11, 10:51)
Kur skrendi ir kokiai trukmei?

Taigi parašyta, pati pacitavai trukmęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 11 11, 20:32)
Taigi parašyta, pati pacitavai trukmęsmile.gif

Šiaip Kinijoj yra mažiausiai 3 miestai į kuriuos skrenda Finnair ir kiti, ir dar vienas į kurį skrenda KLM, neeuropinių kompanijų nė neskaičiuoju smile.gif Jo trukmę pražiopsojau smile.gif
Atsakyti
Gal KAS ŽINOT: ar galima/imanoma nusiųsti pašto siuntini - šokoladą į Kiniją? Kaip, gal bandėt kuri? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 27, 19:41)
Mes buvom Sanya tai smagu ir idomu, bet antra karta specialiai ten nevaziuociau, nebent siaip ieitu i marsruta kokiai dienai dviem  4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

QUOTE(Dorotti @ 2009 07 24, 20:37)
Na, mes Kinijoj buvom kovo menesi is viso 2 savaites. Skridom i Sanchaju, o po o i Sanya. Is tikruju, kelione likau labai patenkinta ir po jos netgi buvo tokiu minciu keliem metam isvaziuot pagyvent i Sanchaju wink.gif Jauciausi kaip visiskai kitam pasaulyje tikraja ta zodzio prasme  ax.gif

Sveikos 4u.gif
gal galetumete parasyti kokiu metu laiku buvom, kokia temperatura? truputuka placiau papasakoti apie Hainanio saloje esanti Sanja kurorta mirksiukas.gif gal kas buvote- pasidalinkite patirtim.
Atsakyti