Įkraunama...
Įkraunama...

Natūraliai besigarbanojantys plaukai

Kriste, kai nesinores tiesinti, bet noresi graziai tvarkingai krentatnciu garbanu, isbandyk Framessi firmos skysti garbanuotiems plaukams (Modelling Fluid) . Man si priemone yra geriausia. Plaukai tampa labai lengvi, paklusnus, garbanos naturaliai krenta. Atrodo kaip reklamoj. As sia priemone perku kasmet, jei naudoju pastoviai, tai uztenka 3-4 menesiam. Super!!!
Anksciau buvo pirkti Sarmoj, as perku kirpykloj. Jei idomu, paklausk manes adreso.
Atsakyti
as tai savo garbanas sutvarkau su paprasciausia zele ir vandeniu ir krenta jie pas mane stambiom garbanom,taip pat naudoju Avon kauke!
Jus norit tiesinti,o as juos specialiai keliu,kad puresni atrodytu,nors ir taip purus,bet man taip graziau wub.gif savo garbaneles,o anksciau nekenciau doh.gif
Vyras sake,kad pirmiausia pamate mano plaukus tongue.gif
Atsakyti
As tai savo garbanotu netiesinu, kaip tik garbanoju kuo daugiau.Dregnus plaukus su putom supurskiu, ir dziovinu su difuzeriu (fenu su apvala galva su dantukais, tada sukasi dar labiau), tarpe dziovinimu formuoju garbaneles su fructis zele.
Atsakyti
Labai apsidžiaugiau,kai pamačiau šią temelę, nes jau norėjau pati tokią užvesti. Taip pat esu garbanotų plaukų savininkė ir labai jais esu patenkinta. Tiesinti jų visai nenoriu. Tiesa, kirpėja bandė man juos tiesinti, buvau labai paniurusi, bet ji sakė, kad daro tai tik tam, kad vienodai lygiai apkirptų. Deja, kirpimu likau nepatenkinta.
O savo plaukus prižiūriu kaip bandomuosius triušius ir kol kas neatradau savojo šampūno ir kitų priemonių. Iš visko, kiek teko bandyti, pagiriamąjį žodį galiu tarti šampūnui Fitoval - po jo plaukai būna labai gražūs, tik siutina, kad plovimas tampa ilga procedūra, nes efektas pasiekiamas, kai šampūną palaikai 5 - 10 minučių (ant plaukų suprantama).
Taip pat patiko kažkokia želė plaukams, berods stiprios fiksacijos. Firma - Kadus. Ji plaukų nedžiovino ir nereikėdavo po jos kitą dieną galvos plauti - plaukai kažkaip natūraliai gražiai krisdavo.
Tik va, niekaip neatrandu savosios kirpėjos, kuri galėtų ir mokėtų mano plaukučius kirpti ir kuri nenorėtų jų tiesinti ar manęs kažkaip gailėtis dėl tokių plaukų, nes man jie patinka ir jais didžiuojuosi (jeigu kuri nors mokate elgtis su garbanotais plaukais - rašykite į AŽ).
Be to noriu pasakyti, kad natūraliai garbanoti plaukai nėra tas pats, kas sugarbanoti po cheminio sušukavimo. Taigi ir pastarųjų priežiūros priemonės taip pat dažniausiai netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetukas: 03 balandžio 2005 - 16:04
na va, gerbiamosios, ir as esu garbanotu plauku savininke. tikrai esu isbandziusi beveik viska, kuo tik netepiau, kokiais sampunais tik neploviau. kad garbanos lengvai ir graziai kristu slapiu plauku niekada nesukuoju, tik perbraukiu su pirstais.visada ant plauku uzpurskiu plauku proteino (naudoju Herbina, toki zalia) o galiukus patepu su Avon serumu na ir paskui truputeli paglamzau juos su zele ir leidziu patiems isdziuti. siaip daba naudoju Lakme sampuna, tai jis labai geras thumbup.gif , o balzama Loreal raudona. stai mano visa plauku prieziura cool.gif
Atsakyti
As taip pat garbanele cry.gif Niekaip su jais nesusitvarkau, todel kas ryta tenka keltis 6 valanda, plauti galva ir tiesinti plaukus... sad.gif Dagriso jau man, bet kaip kitaip, niekas nepadeda schmoll.gif Nuejau i kirpykla istiesino man juos ir iskarpe doh.gif Dabar is vis rodos nerandu doh.gif Draugas sako, kad man tinka garbanoti. Galbut... Bet kaip man juos sutvarkyti? Sakau tiesiai sveisiai, manau, kad isbandziau viska ka galejau sad.gif Nuleidau rankas ir pradejau tiesinti verysad.gif Plaukai labai suprastejo, pasidare silpni, labai slenka... ech... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(olande @ 2005 02 19, 23:25)

pries tai naudojau fruktis, bet pradejo tiesintis garbanos ir vyreliui tai nepatiko.  rolleyes.gif
o toms, kurios turi nuostabius garbanotus plaukus, reikia tik dziaugtis  biggrin.gif , nes mes tikrai nuostabiai atrodom su vejavaikiskom garbanelem, beje labai seksualiai jos atrodo, kai uzkrenta  4u.gif t6ad nebutina jas lyginti.

Neįsivaizduoju kaip nuo šampūnos gali garbanos tiesintis (nebent ant suktukų pagimdytos)? Skamba kaip iš serijos - po gimdymo išsiteisins. Jei būtų taip paprasta, matyt čia nesiguostume viena kitai.
Be to manau tikros garbanės, o ne turinčios banguoduotus plaukus, nelabai jau vėjavaikiškai atrodo su kupeta į visas puses styrančių spyralių ir pavienių plaukų sad.gif
Reikia gerokai pavargt, kad galėtum gatvėj pasirodyt negąsdindama žmonių.

Man Sunsilk serijos nenuplaunamas balzamas pasirodė prastas, kokybė verta kainos. Neblogas Wellos balzamas garbanoms, kuris teoriškai turėtų tiesinti plaukus iki sekančio plovimo, bet mes visos garbanės žinom, kad tai tik reklaminis triukas. Taigi, kadangi aš jau ir nesitikėjau, kad jis ištiesins garbanas, tai man labai patiko, kad suklijuoja plaukus į sruogeles neblogai.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir iškilo klausimas - kaži kiek kartų reikia gimdyti, kad plaukai išsitiesintų? Man po 2 kartų nei vienu vingeliu garbanos neatsileido.
Beveik pasiryžčiau dar vienam kartui, kad tik padėtų smile.gif (juokauju žinoma....)
Atsakyti
Ai, dar tiesa pamiršau pasakyt, kad bandžiau tiesinti kirpykloj cheminiu būdu. Rezultatas - 0 (nulinis), ačiū už dalyvavimą eksperimente. Manau mūsų kirpyklos dar neturi patyrimo ar supratimo, o gal per mažai eksperimentinių triušiukių buvo. Todėl susitaikom merginos su savo dalia, susitepam riebalais garbanas ir nešiojam jas "natūralias"
Atsakyti
Ir as noreciau pasiguosti naturaliom garbanom! Jezus Marija kaip vargstu. Kas ryta vis tiesinu, tai dar gerai, jei lietaus nera. O jei lyja cry.gif TAi daryk ka nori, vis viena kiekveinas plaukas sava kryptim ziuri. cry.gif O garbanotais plaukais atrodau blogiau nei kaliause. KAd bent jau garbanotusi didelem garbanom, na... kaip per reklama rodo smile.gif , o dabar peisai styro, nei garbanoti nei tiesus cry.gif
Atsakyti
sveikos,garbanes thumbup.gif as esu laaabai daug ir labai stambiai garbanotu,ir laaabai ilgu plauku savininke ax.gif galiu pasakyti,kad viena diena jas keikiu,kita-giriu,-cia matyt nuo nuotaikos priklauso... blush2.gif ta,zodziu,ta diena,kai jos mane nervina,as jas tiesinu su labai geromis znyplemis-uztrunka 40 min.pas ka maziau plauku,galima iveikti per 20min.o kai tiesus nusibosta,tada slapius plaukus sutepu l'oreal putomis ir supurskiu lengvu laku-isdziuve plaukai buna nesulipe,o tokie visai faini!tai taip ir gyvenu su savo "kupeta"... rolleyes.gif
ar lietuvoj dar vis nelygina plauku kirpyklose?londone kartais net nepaklausia,ar nori,o tuoj tas znyples traukia!man asmeniskai grazu...bet beveik visos turi tiesius plaukus dabar.o praeita vasara buvau lietuvoje,tai pastebejau,kad daugelis musu nesioja garbanotus plaukus,tiesa,ne visada graziai sutvarkytus. g.gif
Atsakyti
Tiesius plaukus visada gali sugarbanoti, o garbanas islyginti sad.gif vargo vakariene. O be to tvarkingai retai kada su garbanom atrodai. As dabar suradau gera buda-suku plaukus i kuoda biggrin.gif ir atrodau kaip balerina biggrin.gif Nes kad juos sutvarkyt puse dienos turi prie veidrodzio trintis cool.gif
Atsakyti