Įkraunama...
Įkraunama...

Natūraliai besigarbanojantys plaukai

kirpeja siauliuose....atvykit nuvesiu uz 10 litu patvarkys thumbup.gif o plauku guma prekiauja profesionalios plauku prieziuros parduotuves. Kremo pavidalo istepu ties saknim nes pas mane prie saknu prigule o kuo toliau nuo saknies tuo plaukas labiau issisketes, trapecijos formos plaukuosena blink.gif o lankscios fiksacijos žele paryskina garbanas. turiu tokia sukuosena is daug segtukiuku pasidarau toki lankeli pakausyje sruogas taip susegu, o galus su zele thumbup.gif arba sulyginu kad styrotu arba paglamzau
Papildyta @ [mergetime]1081255982[/mergetime]
sia savaite eisiu pasikarpyti uzklausiu kaip kirpimo pavadinimas biggrin.gif rezultata jau zinau tokio kirpimo - susigyvenimas su garbanom wink.gif
Atsakyti
As irgi garbanota, tiksliau banguota..Mane kartais tai nervina, ypac kai plaukai garbanojasi priekyje, ypac kai oras dregnas, o kartais taip uzsimanau nusikirpti kirpciukus..Buvau, bet daugiau niekada mad.gif Paziuret kitiems tai jie grazu, o as noriu tiesiu, nes tik tiesiems plaukams yra prikurta visokiu sukuosenu, gali kirpti kaip nori ir visada bus grazu.Ir kirciukus gali nesioti.O dabar ..fu.. dry.gif
Atsakyti
mm.. Saunuole Atene smile.gif Labai gera ir aktualia (man:)) tema uzvede..smile.gif Va ko ko Dievas nepagailejo, tai garbanotu plauku:) Nors labiau uz juos dekinga tureciau buti abiems savo tevams:) Didziuojuosi savo garbanom:) Bet taip buvo ne visada.. Isivaizduokit kaip atrodo desimtmete su plaukais zemiau uzpakalio, juodai garbanotais ir dar juodziau issiputusiais doh.gif .. kaip liutukas.. doh.gif nekenciau plauku ir net apsiverkdavau kai kas nors pasakydavo jog nori tokiu plauku mad.gif .. bet dabar viskas kitaip:) ir ilgis (plaukai vos siekia pecius) ir garbanu forma. mm.. smile.gif o prieziura..smile.gif man labai patinka Wella plauku putos garbanotiems plaukams. labai graziai isryskina ju forma. O siaip issiplovus stengiuosi leistijom naturaliai isdziuti, o jei labai skubu, tai dziovinu su difuzeriu. O arvisu garbaniu plaukai labai puciasi ar ce as viena tokia "pagerinta"?
Atsakyti
Puciasi puciasi! Bet as ir su tuo susitaikyciau, jei manieji plaukai graziomis garbanomis susisuktu. Apie isplautu plauku palikima naturaliai isdziuti nera ir kalbos! Tada tai tikrai bus issipute, kai kur nutise, kai kur lyg ir bande suktis. Kazkokia nesamone! Neseniai nusipirkau kazkokias putas spec. garbanotiems plaukams. Atseit net liesius plaukus sugarbanoja. Umberto ...... kazkaip vadinasi. Yra tos pacios serijos sampunas, purskiklis, putos.
Atsakyti
Labai gera tema smile.gif Turiu ir as toki vargeli... Jau su plaukais tikrai vienas vargas. Garbanojasi kaip nori, krenta kaip nori ir i kuria puse nori. Viska esu isbandziusi, deja, niekas nepadeda tu garbanu atsikratyti. tad dabar nutariau susitaikyti su realybe ir nebetiesinti plauku, vis tiek nepavyks. Pastaruoju metu labai graziai garbanos gula, kai jas tvarkau taip: issitrinkus galva siek tiek apspaudziu su ranksluosciu, palenkusi galva zemyn plauku galunes itrinu putomis (apspaudau) ir dziovinu fenu galunes spaudydama rankomis garbanas. Kai isdziovinu, atmetu plaukus atgal, padaru sklastyma kur noriu ir viskas. Garbanos krenta is tikruju nuostabiai! Kirpeja man patare taip daryti, nes ji jau seniai zino mano vargus su plaukais... Is tikruju jau kokius 2 menesiu praktikuoju toki buda ir esu laaaabai patenkinta!!! Nes anksciau nemokedavau su garbanomis tvarkytis, tai atrodydavau kaip pilypas is kanapiu biggrin.gif
Atsakyti
geras budas! As irgi dziovinu isplautus plaukus fenu, bet tik su difuzoriumi, pries tai juos patepusi putomis (spec. garbanotiems plaukams) dar papurskiu kokiu purskalu (irgi spec.). Kazkada su garbanotais plaukais neturejau problemu, nes buvau atradusi cool buda. Plaukus issiplaudavau pries pat einant miegoti. Ir viskas! Ryte atsikeli, o tau ant galvos katalogines garbanos clap_1.gif . Deja, jau seniai toks budas nebeveikia sad.gif , o kodel, nezinau. gal kirpimas levas?
Atsakyti
Jei, juokais, tai, garbanoti plaukai pigiau atsieina, bent jaiu man. Nereikia sukuoti, garbanoti, ar ko tepti. Isplauni, isdziusta savaime ir - i lauka. Visad su sukuosena.
O siaip, tai nusibosta tos garbaneles, bandau tiesinti, bet.. o dar tie plaukiukai susiraite ant kaktos - visai neklauso smile.gif
Man, grazu tiesus, ilgi, blizgantys plaukai, kaip per reklama. Grazu - ko pats neturi.
Atsakyti
Plaukai kaip per reklama - ilgi, tiesus, blizgantys - labai paprastai padaromi su tiesinanciomis znyplemis. Toks geras daiktas. Su fenu ir depeciu taip niekada garbanotu plauku neistiesinsi. As net, jei kokios progines sukuosenos reikia, tiesiog juos issitiesinu ir viskas. Taip pasikeiciu, kad net savi neatpazista, o kadangi atrodau neiprastai visu akiai, tai atrodau ir pasipuosusi.
Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 04 06, 12:17)
Turiu as toki ”dziaugsma” garbanotus plaukus. Aisku, kaip ir dauguma garbaniu, esu jais labai daznai nepatenkinta. Todel noreciau likimo draugiu paklausti, kokias priemones naudojate, kad neatrodytumete kaip ka tik is kanapiu islindusios? Kaip padarote garbanas grazias ir taisyklingas?

as issiplaunu galva, issukuoju plaukus ir sutepu well'os extra hold ptom - liux garbanos isdziuna..
beje, mano plaukai smuliom spiralem sukas.. ot kankyne ohmy.gif
Atsakyti
Na nežinau, aš tai labai patenkinta savo plaukais thumbup.gif Niekad gyvenime jie aplinkiniams neatrodo riebaluoti, tik minusas tas, kad kuo ilgiau neplauta galva, tuo labiau pučiasi plaukai, bet kadangi plaunu dukart savaitėje, tai nebūna labai pasipūtę smile.gif Kai labai noriu pasikeisti - kirpykloje išsitiesinu. Dėl šukuosenos niekad nesukau sau galvos - jei išdžiūsta natūraliai - atrodo vienaip, jei džiovinuosi su fenu - kitaip, tada naudoju plaukų losjoną ir vašką. Šiaip kaskart išplovusi ir iššukavusi plaukus sutepu galiukus aliejuku smile.gif
Būna, aišku, kad ne taip kartais atrodo kaip norėtųsi, bet argi taip nebūna tiesiaplaukėms? Manau, kad su garbanotais mažiau problemų negu su tiesiais.
Atsakyti
Oi oi, apie ta aliejuka. Tai koki ten, sakei, naudoji? As esu girdejusi apie aliejuka plaukams, jis neleidzia jiems pustis ir garbanos atrodo naturaliai, taciau parduotuvese apie ji uzsiminus, pardavejos tik guzcioja peciais.
Atsakyti
Na stai, garbanes, pasiziurejau kaip mano amunicija spec. garbanotiems plaukams vadinasi biggrin.gif . Naudoju Umberto Giannini putas plaukams. Ant ju parasyta:”Pagalba garbanoms. Putos garbanoms išgauti”. Sarmoje pirkau. Cia tos, kur minejau, kad net tiesius sugarbanoja. Paskui dar turiu Got2b curld-up (pirkau Kristianoje). Ant ju parasyta ”balzamas garbanotiems plaukams”, bet ten labiau puskiklis-standiklis g.gif , o ne balzamas.
Atsakyti