Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 16:16)
Noriu pasirodyti savo pirma darbeli  4u.gif  12.5x17.5cm

šaunus ciucikas wub.gif ir kryžiukai gražiai sugulę thumbup.gif
Atsakyti
Daiko, šuniukas tikrai kruopščiai šsiuvinėtas ir lyg ne pirmakartis darbelis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Abu šuniukai tiesiog pasakiški wub.gif
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 10, 13:47)
imsiuos jau kito darbelio  ax.gif

Na ir koks bus kitas? blush2.gif
Atsakyti
DVI, katinukas tobulas thumbup.gif thumbup.gif nesu katinų gerbėja, bet šitą mielai pasikabinčiau. Rėmelis labai papuošė darbą thumbup.gif

mergaičiukės, darbeliai visų gražūs wub.gif
Atsakyti
Inesiuuu - aciu uz nuoroda, tikrai dar ne viena schemute issirinkau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 10 rugpjūčio 2009 - 16:14
Sveikutes na ir spartuoles 4u.gif
ir tema nauja ir darbu fantastisku yra thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 10, 18:17)
Sveikutes na ir spartuoles  4u.gif
ir tema nauja ir darbu fantastisku yra thumbup.gif  wub.gif

Labas smile.gif ydomu butu apie tavo dabartini darbeli sužinot, vis rečiau tave matau ir nėra kaip pasiteiraut assa.gif smile.gif
Atsakyti
na va jau sakiau nebesiuvinėsiu, nes piešti norisi.. kaip ir ryt planavau dažų nusipirkt.. o gi užėjau pas jus ir pamačius dvi darbelį pamačiau, kad ir derinys įmanomas.. na negaliu nepasidžiuagt.. tiksliau išsakyt kaip širdis apsidžiaugė.. labai gražu..
ir štai galvoju pasiklausiu kai ko.. visada buvau savamokslė šitam reikale.. ilgai nežinojau kaip ten tuos siūlus parinkt..(ta prasme apie skaičius.. kai pradėjau siuvinėt viską visada derinau pati..per kvailą galvą.. na gal info trūkumą tada neto nebuvo dar..) šiandien apie markerį sužinojau.. nors anksčiau ant medžiagos nieko nežymėdavau.. na dar apie tai, kad adatos reikalingos skirtingos.. kaip ir nedaug siūlų beturiu.. ir šiaip kažkaip va noras atsirado iš naujo sakau gal dar kokių gudrybių yra.. nes 73 temas perskaityt man daugoka būtų..aišku kryžiukų kryžiavimas į vieną pusę schemų padarymas iš nuotraukų tvarkinga kita pusė man aiški... mirksiukas.gif
Atsakyti
coliukasv
Aš tokia pat višta buvau lotuliukas.gif pirmas darbelis tai tragiškas buvo, bet pasilikau, kad iš savęs dar kadanors pažvengt galėčiau biggrin.gif
Na ir nieko čia baisaus, kas kaip moka tas taip šoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 10 rugpjūčio 2009 - 17:54
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 10, 18:53)
coliukasv
Aš tokia pat višta buvau lotuliukas.gif  pirmas darbelis tai tragiškas buvo, bet pasilikau, kad iš savęs dar kadanors pažvengt galėčiau biggrin.gif
Na ir nieko čia baisaus, kas kaip moka tas taip šoka smile.gif

pirmas mano darbas buvo jau labai seniai gal prieš 19 metų.. bet va kad markeris toks yra.. tai tik šiandien sužinojau..
doh.gif nors ir be jo man gaunasi viskas.. tik va pasirodo ne viską reikia per praktiką atrast.. galima ir paklaust kartais.. lotuliukas.gif nors pas ką paklaust nebuvo anksčiau man..
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 10 rugpjūčio 2009 - 18:04
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 10, 20:02)
pirmas mano darbas buvo jau labai seniai gal prieš 19 metų.. bet va kad markeris toks yra.. tai tik šiandien sužinojau..
doh.gif nors ir be jo man gaunasi viskas.. tik va pasirodo ne viską reikia per praktiką atrast.. galima ir paklaust kartais..  lotuliukas.gif  nors pas ką paklaust nebuvo anksčiau man..
drinks_cheers.gif

Tai tikiuos jau dabar žinosi i ka kreiptis 4u.gif
O aš naujausius yrankis siuvinejimui sužinau iš čia
Atsakyti