Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 14:45)
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? unsure.gif nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot doh.gif  smile.gif 

pala, apie kokį foną čia kalbi? g.gif juk rėminimo centre gali tau tik pasportą uždėt, bet jei dar apkarpysi, tai tikrai niekaip nebeįrėminsi schmoll.gif
Atsakyti
Inesiuuu -mielas suniukas wub.gif
P.S. o gal daugiau juodai baltu schemuciu turi, na panasiu i ta suniuka su sirdele, nes jau siuvinejimu shemu paieskoje buvau uzklausus, niekas neatsiliepia... ax.gif
Atsakyti
a, as maniau dar gali ant ko nors pritvirtint, o tas kas nors spalvotas rolleyes.gif as galvojau ka nors panasaus kaip kur barsukai ireminti tik per visa. tai tas vadinasi pasportas unsure.gif
Atsakyti
baisiai mielas suniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 15:02)
a, as maniau dar gali ant ko nors pritvirtint, o tas kas nors spalvotas rolleyes.gif as galvojau ka nors panasaus kaip kur barsukai ireminti tik per visa. tai tas vadinasi pasportas unsure.gif

taip, ten pasportas mirksiukas.gif per visą jo nepadarysi smile.gif
Atsakyti
oi gerai, kad yra su kuo pasitart,o tai buciau nuvarius... mane butu isjuoke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 14:45)
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? unsure.gif nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot doh.gif  smile.gif  beje vyrui laaabai patiko staigmenele ax.gif jusu teismui mano darbelis blush2.gif

labai grazu smile.gif gal galima schemute suniuko ? egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
asmeniskai neturiu, bet turiu favorituose visa tinklapi. kiek vargo su tuo suniu turejau. man ne visada atidaro kai kuriuos paveiksliukus ir schemas doh.gif imetu visom
http://handmade.idvz.......PN=0&TPN=42
sitam puslapy ir suniukas, ten ir daugiau visokiu grozybiu wub.gif jei neatidarys dabar, pabandyk kita kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 10 rugpjūčio 2009 - 14:44
Suniukas labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 10 rugpjūčio 2009 - 15:24
Noriu pasirodyti savo pirma darbeli 4u.gif 12.5x17.5cm

user posted image
Atsakyti
Labai nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
labai gražu,netikiu,kad pirmas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti