pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot
Inesiuuu -mielas suniukas P.S. o gal daugiau juodai baltu schemuciu turi, na panasiu i ta suniuka su sirdele, nes jau siuvinejimu shemu paieskoje buvau uzklausus, niekas neatsiliepia...
a, as maniau dar gali ant ko nors pritvirtint, o tas kas nors spalvotas as galvojau ka nors panasaus kaip kur barsukai ireminti tik per visa. tai tas vadinasi pasportas
a, as maniau dar gali ant ko nors pritvirtint, o tas kas nors spalvotas as galvojau ka nors panasaus kaip kur barsukai ireminti tik per visa. tai tas vadinasi pasportas
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot beje vyrui laaabai patiko staigmenele jusu teismui mano darbelis
asmeniskai neturiu, bet turiu favorituose visa tinklapi. kiek vargo su tuo suniu turejau. man ne visada atidaro kai kuriuos paveiksliukus ir schemas imetu visom http://handmade.idvz.......PN=0&TPN=42 sitam puslapy ir suniukas, ten ir daugiau visokiu grozybiu jei neatidarys dabar, pabandyk kita kart