tokie vasariski barsukai ... ir ireminti graziai saunuole
Leita - praeitoje temoje nespejau, tai sioje noriu pagirti tave uz grazius darbelius man tokie lb prie sirdies
Dvi
Fainas rėmas Džiugu, kad įdėja pavykol igivendinti 100%
Angie_Kiras
Kokie mieli barsukai
Fainas rėmas Džiugu, kad įdėja pavykol igivendinti 100%
Angie_Kiras
Kokie mieli barsukai
jus visos saunuoles, nuostabus darbai, tiesiog ner zodziu. jusu pasiziurejus ir man uzsinori visuomet begt ir siuvinet.
Dvi katinas fantastiškas Komplimentai Dvi, sugalvojusiai tokią idėją, ir didžiulis pagyrimas piešusiai merginai Negaliu atsižiūrėt
Angie_Kiras > gražus darbelis
O aš vasarą siuvinėt laiko mažai randu Ir tą patį prie smulkmenų prasirapštau... Jau beveik laukiu rudens, kada atsiras laisvi vakarai, savaitgaliai
Angie_Kiras > gražus darbelis
O aš vasarą siuvinėt laiko mažai randu Ir tą patį prie smulkmenų prasirapštau... Jau beveik laukiu rudens, kada atsiras laisvi vakarai, savaitgaliai
baigiau savo leliuka liko isplaut islygint ir ireminti ... vakare parodysiu
imsiuos jau kito darbelio
imsiuos jau kito darbelio
superinis ireminimas kitaip (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi )
as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot o visos kitos tai aisku
as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot o visos kitos tai aisku
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 13:29)
superinis ireminimas kitaip (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi )
kai atidarai tau rodo tik paveiksleli ? tada as virsuj spaudziu VIEW ir ten renkiesi ar simboliais ar informacija nori pamatyti ...
QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 10, 13:34)
Kas per parašas?
O Rugsėjė senokai nepasirodo, gal jau kitoki rūpestėliai užgriuvo
QUOTE(libaja @ 2009 08 10, 13:47)
O Rugsėjė senokai nepasirodo, gal jau kitoki rūpestėliai užgriuvo
nu neturėtų, ankstoka dar jiems
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot beje vyrui laaabai patiko staigmenele jusu teismui mano darbelis
o cia kaip as uztvirtinu siulus
o sitas darytas pries koki 10metu, dar dukterecia i mokykla nese kaip atsiskaitymui
o cia kaip man gaunasi antra puse, kai su daug spalvu reik kryziavot. vienu zo kai mirgu margu
atsiprasau uz nuotrauku kokybe tiek tepaimu fotika i rankas. kol kas greit nauju darbu nebus.kai ipusesiu tada tik pasirodysiu..netersiu forumo su eiga
oi juk dar naujai prisijungusios nepasveikinau kryziavotojos
o cia kaip as uztvirtinu siulus
o sitas darytas pries koki 10metu, dar dukterecia i mokykla nese kaip atsiskaitymui
o cia kaip man gaunasi antra puse, kai su daug spalvu reik kryziavot. vienu zo kai mirgu margu
atsiprasau uz nuotrauku kokybe tiek tepaimu fotika i rankas. kol kas greit nauju darbu nebus.kai ipusesiu tada tik pasirodysiu..netersiu forumo su eiga
oi juk dar naujai prisijungusios nepasveikinau kryziavotojos