superinis ireminimas kitaip (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi ) as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot o visos kitos tai aisku
superinis ireminimas kitaip (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi )
as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot o visos kitos tai aisku
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot beje vyrui laaabai patiko staigmenele jusu teismui mano darbelis
o cia kaip as uztvirtinu siulus
o sitas darytas pries koki 10metu, dar dukterecia i mokykla nese kaip atsiskaitymui
o cia kaip man gaunasi antra puse, kai su daug spalvu reik kryziavot. vienu zo kai mirgu margu
atsiprasau uz nuotrauku kokybe tiek tepaimu fotika i rankas. kol kas greit nauju darbu nebus.kai ipusesiu tada tik pasirodysiu..netersiu forumo su eiga oi juk dar naujai prisijungusios nepasveikinau kryziavotojos