Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

tokie vasariski barsukai ... ir ireminti graziai smile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Leita - praeitoje temoje nespejau, tai sioje noriu pagirti tave uz grazius darbelius wub.gif man tokie lb prie sirdies blush2.gif
Atsakyti
Dvi
Fainas rėmas wub.gif Džiugu, kad įdėja pavykol igivendinti 100% ax.gif
Angie_Kiras
Kokie mieli barsukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
jus visos saunuoles, nuostabus darbai, tiesiog ner zodziu. jusu pasiziurejus ir man uzsinori visuomet begt ir siuvinet. biggrin.gif
Atsakyti
Dvi katinas fantastiškas blink.gif Komplimentai Dvi, sugalvojusiai tokią idėją, ir didžiulis pagyrimas piešusiai merginai thumbup.gif Negaliu atsižiūrėt rolleyes.gif

Angie_Kiras > gražus darbelis wub.gif

O aš vasarą siuvinėt laiko mažai randu unsure.gif Ir tą patį prie smulkmenų prasirapštau... Jau beveik laukiu rudens, kada atsiras laisvi vakarai, savaitgaliai ax.gif
Atsakyti
baigiau savo leliuka smile.gif liko isplaut islygint ir ireminti ... vakare parodysiu mirksiukas.gif

imsiuos jau kito darbelio ax.gif
Atsakyti
superinis ireminimas kitaip wub.gif wub.gif thumbup.gif (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi blush2.gif lotuliukas.gif )
as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot g.gif o visos kitos tai aisku
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 13:29)
superinis ireminimas kitaip wub.gif  wub.gif  thumbup.gif (man buvo sovusi mintis, kad cia kaip nors dekupazinta. dar ziurejau kur tie kryziukai matosi blush2.gif  lotuliukas.gif )
as ir uzsiregistravau pas tuos lenkus ir kelias schemutes parsisiunciau.tik vo iskilo klausimelis, kai galas xsd  man atidaro su patmaker.. o kaip paskui tas chemas reiks susirast kompe? nes nemaciau kad duotu issaugot g.gif  o visos kitos tai aisku

kai atidarai tau rodo tik paveiksleli ? tada as virsuj spaudziu VIEW ir ten renkiesi ar simboliais ar informacija nori pamatyti ...
Atsakyti
netekau žado blink.gif Dvi, nerealus katinas bigsmile.gif wub.gif wub.gif super duper thumbup.gif žinok net nežinau ką dar pasakyti, bet sėdžiu išsižiojusi, nerealu thumbup.gif respects 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 08 10, 13:34)

Kas per parašas? bigsmile.gif

O Rugsėjė senokai nepasirodo, gal jau kitoki rūpestėliai užgriuvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 10, 13:47)
O Rugsėjė senokai nepasirodo, gal jau kitoki rūpestėliai užgriuvo  wub.gif

nu neturėtų, ankstoka dar jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodau ka padariau. belieka iremint. ar ten kur remina, parenka fona? unsure.gif nes zadu si siuniuka apkarpyt.dariau ant likucio medziagos ir dar sugebejau apsiskaiciuot doh.gif smile.gif beje vyrui laaabai patiko staigmenele ax.gif jusu teismui mano darbelis blush2.gif
user posted image

o cia kaip as uztvirtinu siulus smile.gif
user posted image

o sitas darytas pries koki 10metu, dar dukterecia i mokykla nese kaip atsiskaitymui biggrin.gif
user posted image

o cia kaip man gaunasi antra puse, kai su daug spalvu reik kryziavot. vienu zo kai mirgu margu smile.gif
user posted image

atsiprasau uz nuotrauku kokybe 4u.gif tiek tepaimu fotika i rankas. kol kas greit nauju darbu nebus.kai ipusesiu tada tik pasirodysiu..netersiu forumo su eiga smile.gif
oi juk dar naujai prisijungusios nepasveikinau kryziavotojos drinks_cheers.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti