Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 08 09, 21:54)
Pargrįžtu su įrėmintu pavargusiu katinu. Mano vizija rėminti kitaip įgyvendinta 100%. Atiduodu jūsų teismui.

Nu geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Žiuriu žiuriu, galvoju vėl čia kokios nors kolekcijos darbai, o čia pasirodo mūsiškės taip sugeba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Trūksta žodžių blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 10 rugpjūčio 2009 - 06:32
QUOTE(Dvi @ 2009 08 09, 22:54)
Pargrįžtu su įrėmintu pavargusiu katinu. Mano vizija rėminti kitaip įgyvendinta 100%. Atiduodu jūsų teismui.
user posted image

Jei nesupyksit pacituosiu su visu darbeliu bigsmile.gif Nuostabiai įgyvendintas darbas wub.gif wub.gif wub.gif

Gal galima daugiau foto bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 rugpjūčio 2009 - 07:21
DVI nereali ideja ... super darbas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
DVI - labai saunus darbas isejo 4u.gif

Kas ten dar klause del markerio isplaunamo - patvirtinu, kad puikiai issiplauna thumbup.gif Mur mur - butinai grazink ta piestuka, o tu nebeisplauni jau issiuvineto darbo ar tik pameginai ant kampuko? butu gaila darbelio...

i2kas - sveikinam naujai prisijungus 4u.gif bet as irgi tau noriu palinketi lygiu kryzeliu drinks_cheers.gif , stenkis, kad virsutinis siulas VISADA kryptu i viena puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 rugpjūčio 2009 - 08:07
Dvi, katinas ir prieš tai buvo nerealus, bet dabar... Trūksta žodžių wub.gif
Atsakyti
Dvi, labai grazus darbelis, niekada nepagalvojau kad taip graziai galima ireminti 4u.gif Fantastika smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dvi, nerealu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif ...tačiau žinau ,kad to katino nebesiuvinėsiu,nes neturėsiu galimybės ką nors panašiai padaryt rėminant ,o paprastai rėmint tikrai nebeišdrįsiu,tiesiog pamačius tai ,kas padaryta su Dvi darbu ,nebelieka prasmės daryt paprastai...nes DARBELIS TOBULAS,geriau padaryt nebeįmanoma schmoll.gif (bent jau aš nesugebėčiau),o nieko nedaryt ,tai sugadint darbą...nu bet nieko baisaus -vadinasi siuvinėsiu kažką kitą ir stengsiuos padaryt tai kuo geriau-nėra to blogo ,kas neišeitų į gerą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dvi - fantastika, neitiketina doh.gif Net issiziojau pamacius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif visoms visoms oro_buckis.gif
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 10, 01:38)
O kaip atrode pats siuvinukas? Tiek kiek po stiklu matosi?

Tiksliai kiek matosi po stiklu. Kažkada jau rodžiau nuotraukas, tikiuosi nesupyksit, kad įdėsiu vėl.
user posted image user posted image user posted image user posted image
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 10, 08:20)
Gal galima daugiau foto  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Daugiau foto bent kol kas neturiu. Darbas dar šlapias, aliejiniai dažai džiūsta apie dvi savaites, tai turėsiu tik rugpjūčio pabaigoj. Tada įmesiu kelias nuotraukas į albumą mano paraše. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš kadangi atostogavau, nebespėjau sekti temos, bet neabejoju, kad visokių grožybių prisiuvinėjot 4u.gif (Dvi - thumbup.gif darbas). O per tą laiką pribaigiau savo barsukus, taigi, pristatau:

user posted image

user posted image

Rėminau Žukausko g. prie Banginio (Vilnius) - tikrai neturiu prie ko prisikabint.

Atsakyti
mieli barsukeliai 4u.gif labai siltas ir tvarkingas darbas thumbup.gif

Atsakyti
Tikrai labai mieli ir simpatiski barsukai bigsmile.gif
Atsakyti