Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 08 19, 16:45)
Dzeine,  thumbup.gif padekos, tikiuosi tie garbus ponai taip pat dziaugsis tavo puikiais darbeliais ir nenukis ju kur giliai i stalciu dulket g.gif, bet pasikabins deramoj vietoj drinks_cheers.gif

ax.gif ir aš tikiuosi kad nedulkės stalčiui...

QUOTE(zundyte @ 2009 08 19, 16:49)
ir atsisveikinu savaitei mirksiukas.gif -isvaziuoju prie juros ,vezuos pora mazu darbeliu ,pasirodysiu ,ka ten nuveiksiu blush2.gif ,tikiuosi abu pabaigti...
nepriplepekit per daug ,paskui kol perskaitysiu doh.gif

kaip gražu... kaip noriu tu vaisių... bigsmile.gif
gero tau poilsio 4u.gif ir aš savaitei i Švedija išskrendu, tik kaži ar pailsėsiu, vestuvėse teks dalyvaut, tai itampos bus sočiai... smile.gif

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 19, 17:04)
Dzeine
Tu manoji siuvinejimo ideju muza  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif koks komplimentas bigsmile.gif , malonu girdėti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš pasirodau savo darbeliususer posted image
Papildyta:
Na dar vieną įkeliu ax.gif user posted image
Atsakyti
labai grazus paveiksliukai, labai dera prie kambario spalvos wub.gif
Atsakyti
Labai jaukus meskiai, tik truputi issigandes tas kiskis meskio. biggrin.gif Saunuole. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kažkaip atrodo specialiai ir nederinau prie kambario spalvos bet nebūtų skirta panelei , nes dabar jos kambarys tikras meškinų ir rožnių svajonių kampelis
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2009 08 19, 18:18)
Gal turit schemas šių paveikslėlių? Būčiau labai dėkinga  ax.gif  tiju4 @ yahoo.com

Aš buvau krūvą jų sumetusi schemų paieškos temoj. Pasiieškok ten.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2009 08 19, 23:47)

Kokie grazuoliukai ir taip dera bigsmile.gif
Atsakyti
IEŠKAU MERGINOS KAUNIETĖS KURI GALĖTŲ IŠSIUVINĖTI ANT RANKLUOSČIO VAIKO GIMIMO METRIKĄ. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 08 19, 21:56)
[
Arūna > o kokia technika čia siuvinėta? Gal čia taip vadinamasis lygusis dygsnis?  g.gif

Bijau, kad cia kreivasis dygsnis. biggrin.gif Tai siuvineta senai ir turejau labai keistos kanvos, kur galejai siuvineti vadinamu lygiuoju dygsniu, tik i sona pasvirai. Vat ir kuriau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 20 rugpjūčio 2009 - 07:03
audradv
Labai gražios spalvos thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2009 08 20, 07:53)
IEŠKAU MERGINOS KAUNIETĖS KURI GALĖTŲ IŠSIUVINĖTI ANT RANKLUOSČIO VAIKO GIMIMO METRIKĄ.  smile.gif

Gaila kad esu ne Kaunietė, išsiuvinėčiau, Tik jei tiesiai ant rankšluosčio tai sunkoka siuvinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2009 08 19, 23:47)
Na ir aš pasirodau savo darbelius
Papildyta:
Na dar vieną įkeliu ax.gif

na ir as negaliu susilaikyti nepagyrusi tokio grozio wub.gif labai dailus paveiksliukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 20 rugpjūčio 2009 - 08:57