Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Florestina, Zundyte- kiek saunaus darbelio 4u.gif 4u.gif

Idedu ir as savo, nes voliojasi vargsiukai, tai nors pasirodys biggrin.gif

user posted image

O sita tai kai idejau i toki lieva rema, tai ir guli lentynoj

user posted image

Mergaitės, labai reikia informacijos apie gerus rėmintojus Klaipėdoje
Papildyta:
Ir dar vienas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 19 rugpjūčio 2009 - 18:11
QUOTE(Aruna @ 2009 08 19, 18:07)
Idedu ir as savo, nes voliojasi vargsiukai, tai nors pasirodys biggrin.gif
O sita tai kai idejau i toki lieva rema, tai ir guli lentynoj
Papildyta:
Ir dar vienas

Gražūs darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
Aruna, kokie paveikslėliai bigsmile.gif . Įdomus pasirinkimas g.gif
Atsakyti
Aruna, o kaip tu iremini tiek mazai medziagos palikusi? Ypac paskutini. ax.gif Beje, jis tikrai idomus, toks traukiantis aki issiziureti.
Atsakyti
Ir dar vienas, mano senai ir nepelnytai uzmirstas. Reikia reminti ji greiciauuu doh.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2009 08 19, 19:15)
Aruna, o kaip tu iremini tiek mazai medziagos palikusi? Ypac paskutini.  ax.gif Beje, jis tikrai idomus, toks traukiantis aki issiziureti.

Tai cia tokia nesamone gavosi, kazkada pati bandziau reminti. Bet man taip nepatinka, geriau normaliam remintojui atiduot, tada ir pats darbas suskamba, o ir medziagos gali tik tokie galiukai likti
Tai ar kas zino geru remintoju Klaipedoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 19 rugpjūčio 2009 - 18:21
nueik i bet kuri remeliu salona ir tikrai graziai iremins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 08 19, 18:07)

kaip visada yra kur akis paganyti 4u.gif
aš anksčiau rėminau Janonio gatvėje, bet po keleto metų medžiaga pradėjo atsiklijuoti ir dabar yra su pūslėmis. Nežinau nei ką daryti. Paskutinius darbus (laivas, katinai ir metrikas) įrėminau Paletėje prie sausio 15-osios sankryžos. Gražiai, rėmai labai gražūs ir nepigūs, bet irgi klijuoja, tai bus matyti kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramira @ 2009 08 19, 19:22)
nueik i bet kuri remeliu salona ir tikrai graziai iremins  smile.gif

Ramira, i bet kuri as neinu, turiu superini remintoja Vilniuje, kuris niekada netingi isieskoti kas geriausia tinka darbui. Pas ji ne tik siuvinius reminu. Bet esme tame, kad niekaip iki jo nesusiruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 08 19, 19:19)
Ir dar vienas, mano senai ir nepelnytai uzmirstas. Reikia reminti ji greiciauuu  doh.gif

ir as toki esu issiuvinejusi, gilioj jaunystej lotuliukas.gif studentavimo laikais doh.gif dabar gal graziau jau isiuvineciau, bet man jis toks mielas, gal , kad is pirmuju blush2.gif remas nuimtas, nes nebekaba, guli padetas. Siuvinetas ant kazkokios vokiskos kanvos, milziniskais langais lotuliukas.gif vilnoniais siulais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 19 rugpjūčio 2009 - 19:56
IEŠKAU MERGINOS KAUNIETĖS KURI GALĖTŲ IŠSIUVINĖTI ANT RANKLUOSČIO VAIKO GIMIMO METRIKĄ.
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 19, 20:55)
ir as toki esu issiuvinejusi, gilioj jaunystej lotuliukas.gif studentavimo laikais doh.gif dabar gal graziau jau isiuvineciau, bet man jis toks mielas, gal , kad is pirmuju blush2.gif remas nuimtas, nes nebekaba, guli padetas. Siuvinetas ant kazkokios vokiskos kanvos, milziniskais langais lotuliukas.gif vilnoniais siulais

Tikrai, kaip smagu. Tik as siuvinejau ne kryzeliu. O siuvinetas irgi seniai, kad vargsiukas net pamirstas buvo
Atsakyti
Zundyte, kaip gražu wub.gif Man irgi keista matyt šį paveikslą įrėmintą - gal dėl to, kad procesą daug kartų mačiau. Bet rezultatas super thumbup.gif

Džeine > labai gražiai padėkos atrodo thumbup.gif Manau, kad gavę jas tikrai labai apsidžiaugs.

Arūna > o kokia technika čia siuvinėta? Gal čia taip vadinamasis lygusis dygsnis? g.gif
Atsakyti