ačiū mergaitės
kol sukūriau pirma padėka tai varge, tu varge... dvi dienas siuvinėjau, ardžiau, siuvinėjau, ardžiau... bet užtat galutiniu rezultatu ir pati esu lavai patenkinta
Džeine, super padėkos, tokių į stalčių niekas nepaslėps
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 19, 17:13)
Džeine, super padėkos, tokių į stalčių niekas nepaslėps
aš tik pamačiau, pirma mintis, kad turėjai daaaaaaaaaaaaug vargo su išdėstymu , bet rezultatas superinis
QUOTE(Džeinė @ 2009 08 19, 13:56)
Puiki idėja.
O aš pasirodau su savo "penkmečio" darbo pradžia. Čia irgi bus pusinių kryželių viena ir dviem gijom bei pilnų kryželių.
QUOTE(Džeinė @ 2009 08 19, 14:56)
štai mano siuvinėtos padėkos
tik irėmintu nespėjau nufotikti, išsivežė
tik irėmintu nespėjau nufotikti, išsivežė
Nerealu, puiki padeka
QUOTE(Florestina @ 2009 08 19, 17:31)
Puiki idėja.
O aš pasirodau su savo "penkmečio" darbo pradžia. Čia irgi bus pusinių kryželių viena ir dviem gijom bei pilnų kryželių.
a kas cia bussss?
Dzeine, padekos, tikiuosi tie garbus ponai taip pat dziaugsis tavo puikiais darbeliais ir nenukis ju kur giliai i stalciu dulket , bet pasikabins deramoj vietoj
varau prie tulpiu noriu siandien ta krastine prazydint visiskai
QUOTE(Florestina @ 2009 08 19, 17:31)
O koks paveikslas čia bus? Jei rašei tai aš praleidau tada Ir albume Tavo neradau
parsinešiau šiandien savo pintinukę įrėmintą,atiduodu jūsų teismui,kažkaip įrėmintas jis atrodo nebe mano o kažkieno kito,na toks jausmas....
iš arčiau
ir atsisveikinu savaitei -išvažiuoju prie jūros ,vežuos porą mažų darbelių ,pasirodysiu ,ką ten nuveiksiu ,tikiuosi abu pabaigti...
nepriplepėkit per daug ,paskui kol perskaitysiu
iš arčiau
ir atsisveikinu savaitei -išvažiuoju prie jūros ,vežuos porą mažų darbelių ,pasirodysiu ,ką ten nuveiksiu ,tikiuosi abu pabaigti...
nepriplepėkit per daug ,paskui kol perskaitysiu
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 19, 14:01)
Gal turit schemas šių paveikslėlių? Būčiau labai dėkinga tiju4 @ yahoo.com