Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(missed @ 2009 08 19, 12:42)
merginos noriu paklausti.. situacija tokia..schemoj prie VIENO simbolio nurodytos DVI spalvos, parasyta kad imti viena siula vienos ir kita kitos spalvos, realiai atrodo viskas aisku-maisai dvi spalvas ir siuvineji dviem skirtingais siulais, bet beveik visa schema tokia-is maisytu siulu, bet realiai vaizdas kaip cia pasakius, kazkokia makalyne bus kai issiuvinesiu, nes pvz medzio kamienas turetu but juodas juodas, o nurodyta maisyt juoda spalva ir pilka, nu taip susinervinau, negraziai mano akimis cia gaunasi, nors dar tik pradejau siuvinet bet taip zinokit sunervino, nezinau ka daryt.. gal ten visai ne maisyt reikia tas spalvas, o pasirinkt viena, bet kodel tada nurodyta kad siuvinet viena gija, o ne dviem, ir taip visa schema! nu nesamone kazkokia verysad.gif  cia is tu siluetiniu kur prasiau kazkada-laivas, svyturys, zvejys.. nu zodziu.. angel_sadangel.gif  arba darau problemas ten kur ju nera arba tikrai ten nesamone.. verysad.gif

O schema tikrai kokybiska? Ta prasme parsisiuntei ja is kur nors, ar pirkai originalu rinkini? Arba gal nuotrauka baigto paveiksliuko maza ir neimanoma iziureti spalviniu niuansu, todel ir atrodo medzio kamienas vien tik juodas? Ir dar norejau pasitikslinti - nurodytos dvi spalvos ir parasyta siuvineti vienu siulu?
tiesa, gal gali ikelt paveiksliuka parodyt?
Atsakyti
user posted image
apie šituos kalbi?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 19, 13:51)
aha, aš irgi būtent juos norėjau siuvinėti ir žiūriu kad čia taip maišyti reikia...  doh.gif  bet jei taip nurodyta tai manau kad ne be reikalo  mirksiukas.gif  pradžioj gal taip atrodo, o galutinis rezultatas manau bus puikus  ax.gif  čia specialiai tam tikram efektui išgauti, kaip kitur reikia imti skirtingą skaičių gijų, atrodo nesąmonė o gaunasi liux  mirksiukas.gif

mane tai labai sumaise galutinis vaizdas-pas viena forumiete maciau juos jau issiuvinetus, aisku nuotraukoj nelabai ka ir iziuresi aiskiai, bet ten taip viskas rysku pas ja, taip konkretu, kad pas mane man dabar atrodo kaip isblukes visas vaizdas kai pradejau maisyt tas pilkas spalvas.. g.gif jo, su efektais jau isitikinau kad galutinis vaizdas buna super, bet va dabar ima mintis kad galutinis variantas nepateisins mano lukesciu, kazkaip per daug gerai turbut viska isivaizduoju, na bet jauciu reikia nusiramint ir bandyt toliau siuvinet.. ziuresiu kas toliau gaunasi.. tik kazkaip atsalo noras siuvinet man juos, nuvyle.. frusty.gif
Papildyta:
jo jo, sitie paveiksleliai smile.gif o schema tai tikrai kokybiska, tikrai viskas aiskiai nurodyta, net nezinau, gal cia mano pacios issigalvojimai tada blush2.gif nurodyta siuvineti dviem siulais-viena gija vienos spalvos, kita kitos smile.gif
Papildyta:
nufotografuot tai neturiu galimybes dabar, darbe as, o be to nedaug ten pas mane issiuvineta, tik medis pradetas.. jauciu reikia sukast dantis ir siuvinet toliau-kas bus tas bus, bet taip dingo noras kad negaliu.. doh.gif
Atsakyti
štai mano siuvinėtos padėkos ax.gif
tik irėmintu nespėjau nufotikti, išsivežė doh.gif

user posted image
Atsakyti
Missed, nusiramink, matysi viskas bus puiku 4u.gif mirksiukas.gif jei jau matei pas kitą mergaitę išsiuvinėta ir gražiai atrodė tai tas pats ir pas tave bus, juk kažko kitaip tai nedarė smile.gif kantrybės ir matysi pati džiaugsiesi drinks_cheers.gif
Džeine - be galo šauniai sugalvota thumbup.gif šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 18, 20:25)
Sveikos merginos
Kiek daug puikių darbelių 4u.gif   thumbup.gif Šaunuoles!!!!
Rodausi su savo bokšteliais

kiek laiko ta pasaku pili siuvinejai? smile.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 08 19, 14:56)
štai mano siuvinėtos padėkos  ax.gif
tik irėmintu nespėjau nufotikti, išsivežė  doh.gif

labai grazus padekos rastai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 19 rugpjūčio 2009 - 14:06
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 19, 15:03)
Missed, nusiramink, matysi viskas bus puiku  4u.gif  mirksiukas.gif  jei jau matei pas kitą mergaitę išsiuvinėta ir gražiai atrodė tai tas pats ir pas tave bus, juk kažko kitaip tai nedarė  smile.gif  kantrybės ir matysi pati džiaugsiesi  drinks_cheers.gif
Džeine - be galo šauniai sugalvota  thumbup.gif  šaunuolė!  4u.gif

na siek tiek nuraminot mane biggrin.gif tesiu savo darba toliau, o pabaigus pasistengsiu pasirodyt, tik niekaip neprisiruosiu savo darbu sukelt cia i foruma blush2.gif kai baigsiu sita darba butinai parodysiu del ko cia taip stresavau biggrin.gif
Atsakyti
Missed, nesiparink. Pirkau pries pora metu originalu rinkini su valtimi, tai uzkniso siuvineti juodai. Vienas siulas juodas, kitas pilkas, puse kryziuko tokio, puse anokio, vienas vertikalus, kitas horizontalus, zodziu... bet galutinis rezultatas-geras. Tik daugiau nebesiuvineciau. blush2.gif
Atsakyti
Džeine, kaip originalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 19, 15:40)
Missed, nesiparink. Pirkau pries pora metu originalu rinkini su valtimi, tai uzkniso siuvineti juodai. Vienas siulas juodas, kitas pilkas, puse kryziuko tokio, puse anokio, vienas vertikalus, kitas horizontalus, zodziu... bet galutinis rezultatas-geras. Tik daugiau nebesiuvineciau.  blush2.gif

tai va del tu ketvirtiniu kryziuku (kur i viena langeli turi sutalpint 4 kryziukus doh.gif ) ir as jau keikiuosi, nors dar tik pradejau, o pasiryzau issiuvinet net tris paveikslelius doh.gif jauciu cia bus pats ilgiausias mano kadanors siuvinetas darbas, nes jokio malonumo siuvinejant-tik ziuret kur cia sekantis blusinis dygsnelis gun_bandana.gif bet siaip ar taip turesiu issiuvinet visus tris, nes siuvineju ne sau o dovanai, bet daugiau NIEKADA situ blusiniu nesiuvinesiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite įmesti schemą į lina@hres.lt Ačiū

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArnasGustas: 19 rugpjūčio 2009 - 15:23
QUOTE(ArnasGustas @ 2009 08 19, 16:22)
Gal kas galite įmesti schemą į lina@hres.lt Ačiū

truputėlį ne čia prašai ax.gif yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti