Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 08 18, 22:23)
Yra Ibrahime Kalvariju g. antro auksto parduotuvese. Jei gerai pamenu, toje, kuri prekiauja tik priedais, bet ne paciomis medziagomis. Siandien maciau.

Aciuuu, eisiu ieskoti smile.gif gal jie Madeiros siulais prekiauja?

Dovyda
, labai daug issiuvinejai. labai smagu matyti procesa. ar pirkai originalu rinkini, ar konvertavai?

dar toks durnas klausimas, o jei vat taip Dimensions rinkini siuvinejant pritrukciau kokios spalvos siuliuko??? ar taip kam nors buve?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 19, 00:15)

aciu, jau groziai kokie wub.gif gaila vokiskai
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 19, 00:23)
Aciuuu, eisiu ieskoti smile.gif gal jie Madeiros siulais prekiauja?

Dovyda
, labai daug issiuvinejai. labai smagu matyti procesa. ar pirkai originalu rinkini, ar konvertavai?

dar toks durnas klausimas, o jei vat taip Dimensions rinkini siuvinejant pritrukciau kokios spalvos siuliuko??? ar taip kam nors buve?

konvertavau i DMC ax.gif spalvos tai tamsesnes, bet man "nesvietnai" grazu vistiek wub.gif ai nu bet kur matyta save girti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 19, 00:23)

lotuliukas.gif pas mane vienoj Dimensions schemoj raso, kad ju spalvos yra gaminamos specialiai jiems ir jei pritrukai siulu, reikia su jais susisiekti ir nurodyti spalvos nr. Tada turbut atsiustu, tik kad kontaktu tai neradau duotu biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai atsiunčia, jei siūlas pasibaigia, o kontaktų galima juk jų tinklapy paieškot, kad ir elementaraus el. pašto adreso. mirksiukas.gif

va radau jų tinklapy

http://www.dimension...c/contactus.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 19 rugpjūčio 2009 - 07:49
QUOTE(Little angel @ 2009 08 19, 08:38)
Tikrai atsiunčia, jei siūlas pasibaigia, o kontaktų galima juk jų tinklapy paieškot, kad ir elementaraus el. pašto adreso.  mirksiukas.gif

va radau jų tinklapy

http://www.dimension...c/contactus.asp

idomu, kiek kainuotu vienos spalvytes atsisiuntimas g.gif

beje, ju tinklapy, prie rinkiniu raso:
"PLEASE NOTE: At this time, we do NOT ship outside the U.S."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 19 rugpjūčio 2009 - 08:07
Viena panelė iš kito forumo pritrūko siūlų, parašė jiems, ir gavo labai greitai mirksiukas.gif O ji juk Lietuvoj gyvena, tad matyt siunčia, tereikia laišką parašyt smile.gif
Atsakyti
as esu siuvima baigusi, bet dar neigyvendinau minties ant gaminio...pvz.koki tasiuka faina wub.gif nerandu laiko. Siut labai lengva ismokt tik noro reikia mirksiukas.gif kaip mano pirma mokytoja sakydavo, jei vairuoji masina tai siut pradet vieni juokai, greicio pedala su ta pacia koja spaudi biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi rinkinukyje jie bent vieno siulo pagailejo. siaip galeciau priderinti be problemu, bet gal ant bajerio parasyti jiems. Tik kad nebeturiu pakuotes originalios.
As irgi manau, kad jie siuncia bilia kur, antraip toje formoje nebutu skilties "country".

Atsakyti
O kaip be siuvimo mašinos galima gyventi? g.gif lotuliukas.gif

Na baigiam ta besitesianti offtopika blush2.gif (nes visada atsiranda nelabai tuo patenkintu, ane Toli? drinks_cheers.gif )

Ar kas žinojot ši puslapi?
http://www.coatscraf...nos ir ivykiai/
Atsakyti
merginos noriu paklausti.. situacija tokia..schemoj prie VIENO simbolio nurodytos DVI spalvos, parasyta kad imti viena siula vienos ir kita kitos spalvos, realiai atrodo viskas aisku-maisai dvi spalvas ir siuvineji dviem skirtingais siulais, bet beveik visa schema tokia-is maisytu siulu, bet realiai vaizdas kaip cia pasakius, kazkokia makalyne bus kai issiuvinesiu, nes pvz medzio kamienas turetu but juodas juodas, o nurodyta maisyt juoda spalva ir pilka, nu taip susinervinau, negraziai mano akimis cia gaunasi, nors dar tik pradejau siuvinet bet taip zinokit sunervino, nezinau ka daryt.. gal ten visai ne maisyt reikia tas spalvas, o pasirinkt viena, bet kodel tada nurodyta kad siuvinet viena gija, o ne dviem, ir taip visa schema! nu nesamone kazkokia verysad.gif cia is tu siluetiniu kur prasiau kazkada-laivas, svyturys, zvejys.. nu zodziu.. angel_sadangel.gif arba darau problemas ten kur ju nera arba tikrai ten nesamone.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 08 19, 13:42)
merginos noriu paklausti.. situacija tokia..schemoj prie VIENO simbolio nurodytos DVI spalvos, parasyta kad imti viena siula vienos ir kita kitos spalvos, realiai atrodo viskas aisku-maisai dvi spalvas ir siuvineji dviem skirtingais siulais, bet beveik visa schema tokia-is maisytu siulu, bet realiai vaizdas kaip cia pasakius, kazkokia makalyne bus kai issiuvinesiu, nes pvz medzio kamienas turetu but juodas juodas, o nurodyta maisyt juoda spalva ir pilka, nu taip susinervinau, negraziai mano akimis cia gaunasi, nors dar tik pradejau siuvinet bet taip zinokit sunervino, nezinau ka daryt.. gal ten visai ne maisyt reikia tas spalvas, o pasirinkt viena, bet kodel tada nurodyta kad siuvinet viena gija, o ne dviem, ir taip visa schema! nu nesamone kazkokia verysad.gif  cia is tu siluetiniu kur prasiau kazkada-laivas, svyturys, zvejys.. nu zodziu.. angel_sadangel.gif  arba darau problemas ten kur ju nera arba tikrai ten nesamone.. verysad.gif

aha, aš irgi būtent juos norėjau siuvinėti ir žiūriu kad čia taip maišyti reikia... doh.gif bet jei taip nurodyta tai manau kad ne be reikalo mirksiukas.gif pradžioj gal taip atrodo, o galutinis rezultatas manau bus puikus ax.gif čia specialiai tam tikram efektui išgauti, kaip kitur reikia imti skirtingą skaičių gijų, atrodo nesąmonė o gaunasi liux mirksiukas.gif
Atsakyti
chmm... g.gif as siuvineju Dimension dizaino tulpes, cia taip pat daug combined colors, bet rezultatas tai labai thumbup.gif gal mazuciam siuvinetam gabalely ir nekaip atrodo, bet kai issiuvinesi visa bus labai grazu? mirksiukas.gif gal tu nufotkink ir ikelk mums parodyt ax.gif
Atsakyti