Aš vežiau rėminti Savanorių pr. 43, UAB "Livita", nelabai pigiai gaunasi, bet įrėmina gražiai..
Sveikos merginos
Kiek daug puikių darbelių Šaunuoles!!!!
Rodausi su savo bokšteliais
http://public.fotki....iuprocesas.html
Kiek daug puikių darbelių Šaunuoles!!!!
Rodausi su savo bokšteliais
http://public.fotki....iuprocesas.html
Labutis. Ką tik iš darbelio. Labai gražūs visi baigti darbeliai. Sparčiai juda procesai .
O kas liečia dizainerius- tai man patinka gamta, jūra... Panašu, kad arčiausiai būtų Dimensions dizainai.
O kas liečia dizainerius- tai man patinka gamta, jūra... Panašu, kad arčiausiai būtų Dimensions dizainai.
Zinau, kad dejau nesenai kalba apie offtopinima ir kad tema tokia yra, bet sugalvojau, kad butu labai smagu siuvimo masina tureti. Kaaaaaip isaugtu siuvinetu darbu panaudojimas. Na prisiziurejau as UB puslapyje visokiu ideju. Ar sunku ismokti siuti su masina? Ir ar pacios kada naudojate ja siuvinetiems darbams. Ai, zinau, kam dar gerai siuvimo masina-apmetyti krastus zigzagu, kad neirtu.
Pražuvusi siela
OHO tai tau nebedaug ir liko
Toli
Man keturiolika metu ir aš moku siuti siuvimo mašina, tai nemanau kad tau bus sunku išmokti puikus daiktas verta turėti
Gali ir siuvini prie pačios pagamintos "tašes" prisiūti ..
Aš apmetau zigzagu kraštus kad audinys neirtu kaip ir tu sakei
OHO tai tau nebedaug ir liko
Toli
Man keturiolika metu ir aš moku siuti siuvimo mašina, tai nemanau kad tau bus sunku išmokti puikus daiktas verta turėti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 18, 21:44)
Kadangi man dabar siuvimo masina-neikandamas (finansiskai) reikalas, manau, kad jau zinau, ko prasysiu Kaledu senio. Galu gale ne vien siuvinejimu mes gyvos, ir siaip daiktas prie ukio ir ilgam.
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 21:43)
Zinau, kad dejau nesenai kalba apie offtopinima ir kad tema tokia yra, bet sugalvojau, kad butu labai smagu siuvimo masina tureti. Kaaaaaip isaugtu siuvinetu darbu panaudojimas. Na prisiziurejau as UB puslapyje visokiu ideju. Ar sunku ismokti siuti su masina? Ir ar pacios kada naudojate ja siuvinetiems darbams. Ai, zinau, kam dar gerai siuvimo masina-apmetyti krastus zigzagu, kad neirtu.
dabar gal atrodys kad kopijuoju tavo mintis, bet tikrai lygiai tą patį pagalvojau kai pažiūrėjau tuos grožius tame UB puslapį reiškiasi tikrai jie kažkokie magiški ir užburiantys kad vienodai paveikė abi
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 18, 16:51)
beje, zymeklio negavau nei Traku g.Burdos pardej, nei Casa Lanoje.
Yra Ibrahime Kalvariju g. antro auksto parduotuvese. Jei gerai pamenu, toje, kuri prekiauja tik priedais, bet ne paciomis medziagomis. Siandien maciau.
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 18, 22:20)
dabar gal atrodys kad kopijuoju tavo mintis, bet tikrai lygiai tą patį pagalvojau kai pažiūrėjau tuos grožius tame UB puslapį reiškiasi tikrai jie kažkokie magiški ir užburiantys kad vienodai paveikė abi
Manau, kad siuvinejimas mane lydes iki gyvenimo galo (skelbiam Toli ir siuvinejima vyru ir zmona. Tadadam tadadam... Pam pam param...) Na buna numetu, kad ir menesiui, o paskui kaip pripuoli issiilges... Zodziu, bla bla bla, norisi augti sitam reikale. Kiek tu darbu prireminsi zmogus per savo gyvenima. Jau beveik emiau skaiciuoti aplinkinius, kuriems po siuvineta-reminta darba padovanojau. Ir kur juos kisti reikes. O su masina... Kad ir mazute sirdele vidury pagalves uzvalkalo, na tos ne miegojimui... Na neribotos galimybes...
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 22:28)
Manau, kad siuvinejimas mane lydes iki gyvenimo galo (skelbiam Toli ir siuvinejima vyru ir zmona. Tadadam tadadam... Pam pam param...) Na buna numetu, kad ir menesiui, o paskui kaip pripuoli issiilges... Zodziu, bla bla bla, norisi augti sitam reikale. Kiek tu darbu prireminsi zmogus per savo gyvenima. Jau beveik emiau skaiciuoti aplinkinius, kuriems po siuvineta-reminta darba padovanojau. Ir kur juos kisti reikes. O su masina... Kad ir mazute sirdele vidury pagalves uzvalkalo, na tos ne miegojimui... Na neribotos galimybes...
aš tai turiu siuvimo mašina na senoka ji (bet ne ta kur močiutės seniau siūdavo) ir nemoku aš su ja naudotis bet šiandien kai pamačiau tuos grožius tai pažadėjau išmokti nes tikrai juk tiek galimybių tada atsiranda realizuoti savo darbelius, juk neįrėminsi visko, ir pastoviai tenka sukti galvą kam teikti pirmumą, o jei mokėčiau siūti tai viską kas man patinka siuvinėčiau ir tai pagalvėlę, tai takelį ant stalo, tai lininį maišelį pasigaminčiau, oj jau net prisisvajojau ką ir kaip daryčiau nors net nepradėjau ir gal greit nepradėsiu
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 21:43)
na pasirodysiu tundra kas cia per magiskas UB puslapelis??
Toli, butinai prasyk Kaledu senio siuti masina visai nesunku pasitreniruosi kiek ir ziurek busi kieta siuveja
prazuvusi siela - puikiai augini tuos bokstelius jau ir i pabaiga krypsta reikaliukai
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 08 18, 20:31)
Labutis. Ką tik iš darbelio. Labai gražūs visi baigti darbeliai. Sparčiai juda procesai .
na va "rodstvenaja dusa" ( rusiskai - gimininga siela ) savo tulpiu lauka parodyk
Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 22:08)
Kadangi man dabar siuvimo masina-neikandamas (finansiskai) reikalas, manau, kad jau zinau, ko prasysiu Kaledu senio. Galu gale ne vien siuvinejimu mes gyvos, ir siaip daiktas prie ukio ir ilgam.