Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(r_tina @ 2009 08 18, 12:57)
oj, kad as dabar taip prisiminciau...darbelis padovanotas, negaliu pamatuot. Siuvinejau ant aida 14 man rodos ir pats paveikslelis gavosi kazkur apie 30x30..bet zinok cia tik apytiksliai, bijau apgaut, gal kas tiksliau zinos smile.gif as tai visada kai siuvineju labai bijau apsirikt ant medizagos, tai as net langelius ant jos suskaiciuoju  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

na dėkui, bent maždaug orientuosiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 18, 14:20)
Toli, o tau patogu taip spalvyčių nr. susirast, kai esi susidėjus visus siūlus pagal paletę?  g.gif  man irgi taip gražiau atrodo pagal paletę, bet man pagal numeriukus lengviau reikiamą spalvą susirast  smile.gif

Tai kad jie ir sudeti pagal numeriukus. Anchor palete daugmaz pagal spalvas, tik kaip matyti paskutineje nepilnoje dezuteje jau biski vejai ir baigiasi tais melanziniais. Jei ne pagal numeriukus, tai uzsikasciau. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 15:05)
Tai kad jie ir sudeti pagal numeriukus. Anchor palete daugmaz pagal spalvas, tik kaip matyti paskutineje nepilnoje dezuteje jau biski vejai ir baigiasi tais melanziniais. Jei ne pagal numeriukus, tai uzsikasciau.  doh.gif

ai, čia Anchor rolleyes.gif nes DMC tai visaip išmėtytos spalvos, nelabai kaip paletė atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 18, 13:49)
Apie dizainus,tai aš jau 2trą Dimension siuvinėju. Labai jau prie širdies jie man. Ypač geišos.Mirabilia visos undinėlės,fėjos superinės.Maia japoniška tematika super.Jau atsispauzdinau Lanarte sakuros bonsą.Nežinau,kada jam eilė ateis,bet negaliu juo atsigrožėt. Dmc,Nimua ir kt. Labai daug grožio sukurta,net sunku išsirinkt.
Papildyta:
O visos siuvinėjančios yra pačios šauniausios . Kas nori ginčytis? ax.gif  biggrin.gif

mane irgi Dimensions uzkabliavo wub.gif ir dar labai man grazu HEADo dizainai wub.gif na bet ten jau vargeeeeeelissssss doh.gif
imetu savo tulpiu proceseli, buvom isvaziave savaitgali, tai vargseles dziuvo nebesiuvinejamos lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=e.meskine,2009 08 18, 14:12]
e.meskine - o paskui tie siuliukai (kur pasidarai kvadraciukus) lengvai issitraukia?
[/quote]
as tada is gerosios puses juos sukarpau, o tada is blogosios ieskau ir istraukiu, na reikalas sitas uzima laiko, bet pabandziau ir visai gerai 4u.gif
[/quote]

o man tokiu principu nepatiko. jei iskarpau, tai kokia prasme, o jei ne iskarpau, tai kartais budavo sunku istraukti siula.

Dimensions rinkini ir as isigijau (zaislu lentyna) smile.gif nusprendziau viena diena siulus susiskirstyti, ir tik sekmes deka as tu kasu vos ne sudejau i viena doh.gif amba butu buve, nes paskui atrinkti light camel ar purple beige lotuliukas.gif kai isigysiu zymekli audiniui, pradesiu smile.gif beje, zymeklio negavau nei Traku g.Burdos pardej, nei Casa Lanoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 18 rugpjūčio 2009 - 15:55
Dovyda ,na ir tempai pas tave doh.gif ,stebini ,ką tik rodei vos kampelį ,o dabar vos ne pusė išsiuvinėta doh.gif ...kuo toliau, tuo labiau matau ,kad bus labai gražu ,nors ir ryškiau nei originalas,bet man tikriausiai dar gražiau ,mėgstu ryškias spalvas... thumbup.gif

dėl žymėjimosi kanvos langeliais ,tai turbūt prasinervuočiau beženklindama siūlais,kiek laiko užima doh.gif ,o markeris -tai gal 10 min subraižyt ,liniuote pasižymi... ir viens, du ir baigta ..ir nieko traukiot nebereikia po visko ,tiesiog pakiši po vandenuku ir švaru....Aš tai už markerį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,pradžioje siuvinėjau be jo ,nes nežinojau kad taip galima (pačiai nedaėjo blush2.gif ),bet kai pabandžiau ,tai kaip sakoma ,negaliu sustot lotuliukas.gif ,daug greičiau darbas einasi...
beje ,ryt pasiimu iš dirbtuvių savo pintinukę blush2.gif dar spėjau į nuolaidas ax.gif ,tai truputį pigiau kainavo ,,nors irgi už galvos susiėmiau ,kai pasakė -75 litai,o šiaip tai jau 120lt ,neblogai ar ne mirksiukas.gif ?Būčiau gal rėminusi pati ,bet kad niekur neradau Kaune tokio didelio kartono ,tik A4 formato lapai,gal žinote kur didesnio yra pirkti Kaune?Senamiestyje ,popieriaus parduotuvėje Daukšos gatvėje,tik nedideli lapai,o daugiau nežinau kur tokio storo ieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 18, 17:07)
Dovyda ,na ir tempai pas tave doh.gif  ,stebini ,ką tik rodei vos kampelį ,o dabar vos ne pusė išsiuvinėta doh.gif  ...kuo toliau, tuo labiau matau ,kad bus labai gražu ,nors ir ryškiau nei originalas,bet man tikriausiai dar gražiau ,mėgstu ryškias spalvas... thumbup.gif

ne puse ne puse, vos perlipau zingsni per ketvirtadali lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles, norejau paklausti ar galima issiuvineta darbeli krakmolinti? ar kuri nors bandete.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 18, 17:43)
sveikos paneles, norejau paklausti ar galima issiuvineta darbeli krakmolinti? ar kuri nors bandete.

aš tai niekad nekrakmolinu, nes nematau poreikio schmoll.gif kai aida geros kokybės, išplovus ir išlyginus ji pakankamai kieta yra mirksiukas.gif nebent būtų kokia lietuviška aida, kuri būna minkšta kaip marlė, tada jau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 18, 15:45)
imetu savo tulpiu proceseli, buvom isvaziave savaitgali, tai vargseles dziuvo nebesiuvinejamos lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif džiuvo blink.gif kad mano taip "džiutu" lotuliukas.gif
va išvikstu savaitei i Švedija pasisvečiuot, o kai gryšiu, tai sėsiu vėl prie savo šventojo ... visa savaite nepadariau nei kryžiuko, mat gavau užsakyma išsiuvinėti padėkas, tai šiandien jau rėminsiu (džiusta dabar), o paskui jum pasdirodisiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 18, 15:45)

Tikrai, kad "sudžiūvę", baisu ir žiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai pritariu Džeinei, "kad man taip džiūtų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Savo pingvinuko niekaip nebaigiu, nors likę keli balti kryželiai, o prieš kelias savaites norėjau pasirodyti, kaip su savo greičiausiu darbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Gerai, kad dabar pradėjau, tai gal Kalėdom baigsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 18 rugpjūčio 2009 - 17:39
merginos, o kur jūs Vilniuje pigiai ir gražiai rėminat savo darbelius g.gif , lengviausią darbą paariau, o kur reikia vežti įrėminti, net neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti