R tina labai grazu, as tokio medelio niekad neimciau siuvineti, nes man kazkaip neidomu butu, bet va kai jus jau parodot issiuvinetus tokius darbelius, tai fantastiskai atrodo, man labiau patinka tokie darbeliai, kuriu fonas uzsipildo visas.
o man patinka greitai issiuvinejami darbeliai megstu rezultata, nors aisku ir procesas patinka dabar siuvineju gal pirma karta toki pilnai uzpildyta darbeli dydzio puse metro ant puse metro tai ojojojo letai judu
Beje, aciu visoms uz grazius zodelius
Beje, aciu visoms uz grazius zodelius
r_tina - labai dailus tavo darbeliai ir visai ne kukluciai gal galima arkliuko su katineliu schemute erika.juocaite@gmail.com
e.meskine - o paskui tie siuliukai (kur pasidarai kvadraciukus) lengvai issitraukia?
e.meskine - o paskui tie siuliukai (kur pasidarai kvadraciukus) lengvai issitraukia?
r_tina, o kokio dydžio tas medelis tau gavosi ir ant kokio dydžio medžiagos siuvinėjai? noriu medžiagėlės nusipirkt tik nežinau kiek tai visų dabar klausinėju kas tą medį siuvinėjo
oj, kad as dabar taip prisiminciau...darbelis padovanotas, negaliu pamatuot. Siuvinejau ant aida 14 man rodos ir pats paveikslelis gavosi kazkur apie 30x30..bet zinok cia tik apytiksliai, bijau apgaut, gal kas tiksliau zinos as tai visada kai siuvineju labai bijau apsirikt ant medizagos, tai as net langelius ant jos suskaiciuoju
sveikutės hm nuo vakar pradėjau siūvinėt paveikslą tad manau pradėsiu dažniau pas jūs lankytis
http://www.tindirind...82250819218.jpg va tokį pamačiau ir negalėjau atsispirti , tik va nežinau kaip bus su kantrybę ji visą išsiuvinėti, nes po kol kas vos keliasdešimt langelių išsiuvinėjau
http://www.tindirind...82250819218.jpg va tokį pamačiau ir negalėjau atsispirti , tik va nežinau kaip bus su kantrybę ji visą išsiuvinėti, nes po kol kas vos keliasdešimt langelių išsiuvinėjau
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 08 18, 14:18)
sveikutės hm nuo vakar pradėjau siūvinėt paveikslą tad manau pradėsiu dažniau pas jūs lankytis
Butinai pasirodyk Kiek spalvų reikia šiam paveikslui ?
oho, labai grazus paveikslas neliudek, iveiksi, ir dziaugsies stulbinanciu rezultatu o kad butu lengviau - imesk savo procesa, pati matysi kaip auga darbelis ir kitos auksarankes pagirs, padrasins as irgi prie didelio darbo sedziu. atrodo visa vakara kryziavoju, sunaudoju dvi spules siulu o gaunasi mazas kampas na ka padarysi, tokie tie dideli darbai
Apie dizainus,tai aš jau 2trą Dimension siuvinėju. Labai jau prie širdies jie man. Ypač geišos.Mirabilia visos undinėlės,fėjos superinės.Maia japoniška tematika super.Jau atsispauzdinau Lanarte sakuros bonsą.Nežinau,kada jam eilė ateis,bet negaliu juo atsigrožėt. Dmc,Nimua ir kt. Labai daug grožio sukurta,net sunku išsirinkt.
Papildyta:
O visos siuvinėjančios yra pačios šauniausios . Kas nori ginčytis?
Papildyta:
O visos siuvinėjančios yra pačios šauniausios . Kas nori ginčytis?
[/quote]
as tada is gerosios puses juos sukarpau, o tada is blogosios ieskau ir istraukiu, na reikalas sitas uzima laiko, bet pabandziau ir visai gerai
r_tina, nuostabus medelis
man irgi Dimensions labai patinka, irgi antrą rinkinį siuvinėju nors pirmas ėjos daug greičiau ir mieliau nei antras...
Toli, o tau patogu taip spalvyčių nr. susirast, kai esi susidėjus visus siūlus pagal paletę? man irgi taip gražiau atrodo pagal paletę, bet man pagal numeriukus lengviau reikiamą spalvą susirast
QUOTE(tute28 @ 2009 08 18, 13:49)
Apie dizainus,tai aš jau 2trą Dimension siuvinėju. Labai jau prie širdies jie man.
man irgi Dimensions labai patinka, irgi antrą rinkinį siuvinėju nors pirmas ėjos daug greičiau ir mieliau nei antras...
Toli, o tau patogu taip spalvyčių nr. susirast, kai esi susidėjus visus siūlus pagal paletę? man irgi taip gražiau atrodo pagal paletę, bet man pagal numeriukus lengviau reikiamą spalvą susirast