Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 18, 00:12)
na taip, melanžiniai  smile.gif čia anchoro ar ne?

Jo, Anchor, myliu Anchor.
Nors siuvineju ne metus ir ne du, pagaliau issiaiskinau, kam tie raini siulai. Aciu, Tyla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 15:39)
Dar klausimukas-o cia tie melanziniai siulai? Siaip cia kaip ir visi mano siulai Anchor.

Kiek zinau, melanziniai skaitosi pereinamu spalvu siulai, nuo tamsesnes i sviesesne ir vel atgal i tamsesne ir t.t. Panasu kad sitie melanziniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 15:39)
O tuo paciu fotkinimu ir savo lobi parodysiu.  blush2.gif
user posted image

labas visoms 4u.gif
va čia tai lobynas thumbup.gif tik nosį kyštelėjau, bet teko visą žandikaulį palikt lotuliukas.gif

Dar labai sudomino romanciukės susižymėjimas kvadračiukais.. čia visos taip darot? išsiplaunantis markeris?
Atsakyti
ssamantaa nuostabus paveikslas 4u.gif Aš tai nemėgstu kai daug BS būna... schmoll.gif

Ir peliukai labai faini užkliuvo... : thumbup.gif

Rytoj jau vežu savo miegantį leliuką rėminti bigsmile.gif Tik va pačiai pradėjo nebepatikti, kad uždėjau metrikus, bet kažkaip labai jau raidės didokos pasirodė, reikėjo mažesniom siuvinėti... doh.gif

Ryt ir į GA wub.gif gal užsuksiu apsipirkt, jei vyras veš ir neburbės doh.gif , tingiu netu siųstis, taip greičiau šį kartą bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 18 rugpjūčio 2009 - 07:35
Mane labai žavi Josephine Wall paveikslai, taip pat Mystic Stitch. Šiuo metu siuvinėju Mystic Stitch paveikslą. Aš labiau ant didelių paveikslų pasinešus - nors nemažai gražių ir smulkių yra. Kad ir tie patys Nimue. 4u.gif

Toli, lobynas superinis mirksiukas.gif.

Ir darbštuolėms po 4u.gif. Retai čia rašau, bet visuomet pasigrožiu jūsų darbais ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tip tip: 18 rugpjūčio 2009 - 07:42
Čiolė, Florestina, Arbatėlė, Dantiste, Mergaiciukas ,Tyli_tyla, Cacukas
Ačiū labai už gražius žodžius ploja.gif oro_buckis.gif
Pridursiu apie BS- dabar vengsiu darbu su ilgu Bs,nes jis jau mane verčia swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 18 rugpjūčio 2009 - 09:33
Sveikutes smile.gif
Senai nebuvau cia, atostogavau. Kiek daug nauju graziu darbeliu, saunuoles visos!
Ikeliu savo kuklius darbelius. Turiu dar viena medeli, kaip jau kazkas (atleisk, nepamenu vardo uztat pamenu kad dovana teciui) ikele, tik zalia. Siti darbeliai buvo dovana vaikinui gimtadienio proga smile.gif)

user posted image
user posted image
user posted image

Dabar teks toliau dirbti prie savo aguoneliu...turbut baigsiu geriausiu atveju Kaledoms :/
Atsakyti
ne nu kiek galima tuos medelius čia rodyt, tuoj sprogsiu iš pavydo mad.gif lotuliukas.gif r_tina - nuostabus medelis!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif mano bus darbelis nr. 1 ax.gif jau ir siūlus turiu tik medžiagėlės reikia smile.gif
Atsakyti
man labai patiko ta medeli siuvinet..ir greitai ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 08 18, 11:15)
Ikeliu savo kuklius darbelius.

na kokie čia kuklūs - nuostabūs darbeliai thumbup.gif antrasis man ypač dailiai atrodo.. kokia čia medžiaga? labai graži spalvytė drinks_cheers.gif
Atsakyti

Dar labai sudomino romanciukės susižymėjimas kvadračiukais.. čia visos taip darot? išsiplaunantis markeris?
[/quote]
as tai neturiu to isplaunamo daikciuko, o sugalvojau kvadratelius su siulu daryti ir visai gerai 4u.gif labai gerai cia matosi
http://public.fotki....s/sl741557.html
Atsakyti
cia yra labai labai senas, dar mano proseneles linas, kuri netycia radau viename is palepeje gulinciu lagaminu su jos medziagom, ji buvo siuveja smile.gif
Atsakyti