Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 17:39)
Kokį puslapėlį radau. wub.gif http://chomikuj.pl/M... XXX/SEA/MAJAK

Norint gauti schemą reikia užsiregistruoti.

prisiregistravau bet nifiga nesuprantu kaip ta schema gaut ... vis issisaugau tik paveiksleli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 17:39)
Kokį puslapėlį radau. wub.gif http://chomikuj.pl/M... XXX/SEA/MAJAK

Norint gauti schemą reikia užsiregistruoti.

wub.gif oi kiek ten groziu daug, bandysiu registruotis. Neimanoma cia su jumis, ir taip planu 5 metam i prieki tai dar prirodot visko lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 18:26)
Dėkui labai  4u.gif
Papildyta:
šiaip ne taip užsiregistravau. bet va kaip pačią schemą, o ne piešinuką parsisiųsti?

Ten yra dvi eilutės tam pačiam paveikslėliui skirtos. Tau reikia tos, kur viršuje su plėtiniu zip, xsd. Ten yra du vienodi pavadinimai. Prie jos yra toks kaip dėklas su dokumentais paveizduotas. Spaudi ant jos, atsidaro langelis ir jame paspaudi užrašą didelėm mėlynom raidėm. Tada renkiesi saugoti ir išsisaugai, kur nori. Man irgi buvo problema su išsaugojimu. 4u.gif

Pvz:
MAJÁK 65021.zip

MAJÁK 65021.JPG

Apačioj norimas paveikslėlis.

Reikia spausti viršutinę eilutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 rugpjūčio 2009 - 18:40
o aš net nesuprantu kur užsiregistruot ,lenkiškai nė bum bum blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 19:36)
Ten yra dvi eilutės tam pačiam paveikslėliui skirtos. Tau reikia tos, kur viršuje su plėtiniu zip, xsd. Ten yra du vienodi pavadinimai. Prie jos yra toks kaip dėklas su dokumentais paveizduotas. Spaudi ant jos, atsidaro langelis ir jame paspaudi užrašą didelėm mėlynom raidėm. Tada renkiesi saugoti ir išsisaugai, kur nori. Man  irgi buvo problema su išsaugojimu. 4u.gif

Ačiū Ačiū friends.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 08 09, 19:38)
o aš net nesuprantu kur užsiregistruot ,lenkiškai nė bum bum blush2.gif  blush2.gif

pačiam puslapio viršuje paieškok 4u.gif lenkiškai aš ir nė bum bum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 09, 18:38)
o aš net nesuprantu kur užsiregistruot ,lenkiškai nė bum bum blush2.gif  blush2.gif

Viršuje pasirenki: wyhoduj własnego Chomika.

Atsidaro lentelė, Viršuje tave el. paštas, toliau vartotojo vardas ir du kartus pakartoti slaptažodį. Viskas.
Atsakyti
uff..užsiregistravau šiaip taip ,dabar išmetė mane į mano puslapį ,o kaip patekt ten kur schemos doh.gif ,nu vienu žodžiu tokia žalia jaučiuosi kai kalbos nemoku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 09, 19:55)
uff..užsiregistravau šiaip taip ,dabar išmetė mane į mano puslapį ,o kaip patekt ten kur schemos doh.gif ,nu vienu žodžiu tokia žalia jaučiuosi kai kalbos nemoku blush2.gif    blush2.gif

as tai irgi nemokejau is ten nukeliaut prie schemu tai isnaujo spaudziau ta nuoroda kur dave Florestina ir ten virsuj ivedziau savo prisijungimo duomenis ... prisijungiau ir mane paliko tam schemu puslapyje ... viena schema jau parsisiunciau ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 09, 18:55)
uff..užsiregistravau šiaip taip ,dabar išmetė mane į mano puslapį ,o kaip patekt ten kur schemos doh.gif ,nu vienu žodžiu tokia žalia jaučiuosi kai kalbos nemoku blush2.gif    blush2.gif

Šone, kur parašyta "Foldery", susirandi "HAFT XXX". Ten yra schemų sąrašas pagal temas. Aš lenkų irgi nemoku, ale po truputį atsisijojau kas ir kaip.
Atsakyti
daug ten grožybių,ale specialiai nežiūrėjau kai kur blush2.gif ,kad nesuviliotų ,va tik skirtukų prisisiunčiau,nes jų labai mažai turėjau,bet susidūriau su tokia problema ,kad didesnio failo nemoku parsisiųst ,arba neleidžia ,išmeta į kitą puslapį ir ten jau amen doh.gif eini atgal iš vis internetas sustreikuoja,nu žodžiu ,kiek gavau tiek užteks ,ir taip eilė siuviniams artimiausiam penkmečiui sustatyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Pargrįžtu su įrėmintu pavargusiu katinu. Mano vizija rėminti kitaip įgyvendinta 100%. Atiduodu jūsų teismui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 09, 22:54)
Pargrįžtu su įrėmintu pavargusiu katinu. Mano vizija rėminti kitaip įgyvendinta 100%. Atiduodu jūsų teismui.

galiu tik aikčiot iš nuostabos thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti