Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

kiek gražių darbelių parodėt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir atbėgu su pagaliau iveiktu "Tūkstantmečio darbu " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jis pats didžiausias ir daugiausiai prikankines darbas smile.gif
Jūsu teismui:
user posted image

Ir čia kilometriniai BS
user posted image

Procesas ir daugiau nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 20:50)
Na ir atbėgu su pagaliau iveiktu "Tūkstantmečio darbu "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jūsu teismui:
Ir čia kilometriniai BS

VAUUU thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Super grožis clap_1.gif Aš tai stebiuosi jūsų darbais, o savojo va negaliu įdėt, ba fotiką palikau kaime pas sesę... verysad.gif verysad.gif Na gal po kokio mėnesiuko grįšiu tai tada jau pulsiu rodytis kiek grožybių būsiu pridarius per tą laiką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 19:50)
Na ir atbėgu su pagaliau iveiktu "Tūkstantmečio darbu "  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jūsu teismui:

Ir čia kilometriniai BS

Toks romantiškas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(čiolė @ 2009 08 17, 20:00)
VAUUU  thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Super grožis  clap_1.gif  Aš tai stebiuosi jūsų darbais, o savojo va negaliu įdėt, ba fotiką palikau kaime pas sesę...  verysad.gif  verysad.gif Na gal po kokio mėnesiuko grįšiu tai tada jau pulsiu rodytis kiek grožybių būsiu pridarius per tą laiką biggrin.gif biggrin.gif

Pas mane tai rezerviniai fotikai yra laptope ir mobiliake. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 17, 21:01)
Toks romantiškas. wub.gif
Papildyta:
Pas mane tai rezerviniai fotikai yra laptope ir mobiliake. ax.gif

Šiaip niekad nesu bandžius su mobiliuoju fotkinti.... Na jei ryt po darbo dar turėsiu jėgų ir laiko (ba išvykstu savaitei į sostinę biggrin.gif biggrin.gif ) Tai mėginsiu ką nors nufotkint, bet jei naktis bus žiaaauuuuriai sunki, tada jau sory ax.gif teks palaukt kitos savaitės wink.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyrimus aciuks.gif

ssamantaa, koks darbelis wub.gif wub.gif wub.gif , o jau BS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 17, 21:07)
Šiaip niekad nesu bandžius su mobiliuoju fotkinti.... Na jei ryt po darbo dar turėsiu jėgų ir laiko (ba išvykstu savaitei į sostinę biggrin.gif biggrin.gif ) Tai mėginsiu ką nors nufotkint, bet jei naktis bus žiaaauuuuriai sunki, tada jau sory  ax.gif  teks palaukt kitos savaitės wink.gif

Dar galima skanuot, jei skeneris namie yra blush2.gif

Arbatėle, peliukai labai meiluciai wub.gif tik as irgi uodegeliu pasigedau blush2.gif

ssamantaa, BS tai tikrai kilometriniai, bet uztai tokio meniskumo paciam paveikslui daduoda. Grazu 4u.gif
Atsakyti
Va, va, nėra schemelėje uodegėlių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 17, 20:33)
Arbatėle, peliukai labai meiluciai  wub.gif tik as irgi uodegeliu pasigedau  blush2.gif

Pas mane tai sesuo uodegėlių pasigedo, aš net dėmesio neatkreipiau.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 17, 12:24)
3/4 (ir 1/4) kryziukai gula i ta puse i kuria reikia ir visiskai nepriklauso nuo virsutines pilnu kryziuku krypties. Jie dazniausiai naudojami graziai kampams suapvalinti, todel gali buti ir /, ir \.

O aš 3/4 kryžiukus kažkaip sugebu sulygiuot pagal viršutinį dygsnį - bet dabar susimąsčiau ar teisingai darau g.gif Priklausomai nuo dygsniuko krypties, ant viršaus arba ištisą, arba pusę dygsnio dedu.

Kalbant apie dizainus - mane sužavėjo keletas Maya paveikslų, neatsižiūriu į kai kuriuos Dimensions rinkinius (Dovydos tulpės - vienas iš jų biggrin.gif ). O į mažesnius kol kas stengiuosi nesižvalgyt, - ir taip laiko viskam nelieka blush2.gif

Toli > geiša tikrai simpatška, nekeik tu jos šitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Samantaa > labai gražiai atrodo darbelis. Ir dizainas man nelabai matytas thumbup.gif

Rugsėje > tavo darbelis kaip visada - labai mielas ir subtilus wub.gif

Arbatėle > gražu, ir uodegyčių man nepritrūko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 15:39)

Dar klausimukas-o cia tie melanziniai siulai?
user posted image

Sorry, dar kartojuosi. blush2.gif
Geisa labai susigedo, nuraudo, tik per spakliaus sluoksni nesimato ir vel dekoja. 4u.gif

Nagi mergytes, pasisakykite megiamu dizainu tema. Juk taip smagu pasisemti nauju ideju.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 18, 00:05)
Sorry, dar kartojuosi.  blush2.gif

na taip, melanžiniai smile.gif čia anchoro ar ne?

Ssamantaa, šaunus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 17 rugpjūčio 2009 - 23:14