Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 16:37)
Florestina
O jau pradėjai smile.gif  Idomu kaip ten viskas gausis mirksiukas.gif

Dar mažai padariau, pradžioje siuvinėjau dangų. Po to kai baigėsi siųlai, kol susiskaičiavau viską, kol užtempiau medžiagą ant rėmo, susitvarkiau siūlus. PAsirodysiu, kai jau kas nors bus matyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 17, 17:09)
pasirodau kad dar siektiek siuvineju  smile.gif
The Sweetheart Tree dizainiukas, ant 32ct natural lino, spalvytes derinau is turimu rezervu

Kaip visada - super didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 14:05)
Man labai grazu juriniai motyvai ant ranksluosciu. Kad ir vardas issiuvinetas abecele su jais.  smile.gif

man taip pat drinks_cheers.gif greičiausiai išsirinksiu arba jūrinius arba gėlių motyvus.
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 15:39)
Parodysiu as pries menesi pabaigta darba

gražus darbas bigsmile.gif įdomu kaip atrodytų ant krepšio.
QUOTE(rita7777 @ 2009 08 17, 16:50)
čia yra šiek tiek pavyzdėlių:
http://handmade.idvz.......PN=1&TPN=37
dar ten pavartyk yra ir daugiau šaunių pavyzdžių  mirksiukas.gif

ačiū labai bigsmile.gif pavartysiu.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 17, 17:09)
The Sweetheart Tree dizainiukas, ant 32ct natural lino, spalvytes derinau is turimu rezervu

wow thumbup.gif nepaprastai gražu! toks šiltas ir vasariškas darbas. Rėminsi?
aš sweetheart tree dizainų truputį prisibijau blush2.gif man jie sudėtingi atrodo..
rugsėje, kaip tau tos žvaigždutės (rhodes)? nesunkiai darosi?
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 17, 18:20)
wow  thumbup.gif nepaprastai gražu! toks šiltas ir vasariškas darbas. Rėminsi?
aš sweetheart tree dizainų truputį prisibijau  blush2.gif man jie sudėtingi atrodo..
rugsėje, kaip tau tos žvaigždutės (rhodes)? nesunkiai darosi?

ir as metus laiko bijojau smile.gif , tikrai nesudetinga, tik reik pasiryzt krapstinejimui"ant vietos" siaip smagu siuvinet, tik printeris sugedo, negaliu schemu spausdint doh.gif
tos bordines zvaigzdutes? tai smagiai siuvinejosi, ko nesupratau angliskose instrukcijose dariau taip kaip man atrode
reminsiu kai rasiu tinkamus remus, mazdaug zinau ko noriu.

aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Mes su geisa sakom jums sakom arigato ar kaip ten japoniskai. 4u.gif

Jo, man irgi Sweetheart tree aukstasis pilotazas. Ten kiek visokiausiu sudetingiausiu dygsniu. blink.gif O dar karoliukai. Labai juvelyriska, Rugseje. wub.gif

Butu idomu suzinoti, koks jusu mylimiausias (-i) dizaineriai, na schemuciu kurejai. 4u.gif Petruskevicius netinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 18:36)
Mes su geisa sakom jums sakom arigato ar kaip ten japoniskai.  4u.gif

Jo, man irgi Sweetheart tree aukstasis pilotazas. Ten kiek visokiausiu sudetingiausiu dygsniu.  blink.gif O dar karoliukai. Labai juvelyriska, Rugseje.  wub.gif

Butu idomu suzinoti, koks jusu mylimiausias (-i) dizaineriai, na schemuciu kurejai.  4u.gif Petruskevicius netinka.  biggrin.gif

Do itashimashite mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Man tai labai smagios Margaret Sherry schemutes, tie visi katineliai ir panasiai blush2.gif
Atsakyti
Toli
O aš tai jau apie petruškevičiu galvojau lotuliukas.gif ax.gif o ištikruju tai Leslė Tyr
(Lesley Teare)

O tavasis koks?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 17, 18:33)
ir as metus laiko bijojau smile.gif , tikrai nesudetinga, tik reik pasiryzt krapstinejimui"ant vietos" siaip smagu siuvinet, tik printeris sugedo, negaliu schemu spausdint doh.gif
tos bordines zvaigzdutes? tai smagiai siuvinejosi, ko nesupratau angliskose instrukcijose dariau taip kaip man atrode
reminsiu kai rasiu tinkamus remus, mazdaug zinau ko noriu.

tai va, kad schemose labai sudėtingai atrodo. ko gero, sudėtingiau nei iš tikrųjų yra rolleyes.gif prikaupsiu kantrybės ir išmėginsiu smile.gif
QUOTE(Toli @ 2009 08 17, 18:36)
Butu idomu suzinoti, koks jusu mylimiausias (-i) dizaineriai, na schemuciu kurejai.  4u.gif Petruskevicius netinka.  biggrin.gif

biggrin.gif
daug tokių. į vienų darbus smagu tik žiūrėti, kitus ir siuvinėti malonu hihihi.gif
acufactum labai dailūs ir originalūs..renato parolin tokie elegantiški wub.gif
ir kaip jau minėjau anksčiau DFEA žurnalų dizainai man mieliausi wub.gif
Atsakyti
oi merginos, na jūsų darbai ne tik pavydą kelia, bet ir norą tobulėti.

Rugsėjės motyvas thumbup.gif
Toli geisha - nereali wub.gif
Florestinos užmojai žavi bigsmile.gif

Vis susirandu Dvi kate. Negaliu atsigrožėti darbu wub.gif wub.gif wub.gif

Nu ir kukliai rodausi
Nedidelis darbelis (nesu visai juo patenkinta, bet kaip yra, taip yra irnesakyk.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 17, 18:19)

Nu ir kukliai rodausi
Nedidelis darbelis (nesu visai juo patenkinta, bet kaip yra, taip yra irnesakyk.gif

Dailūs peliukai. wub.gif
O kur peliukų uodegėlės? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 17 rugpjūčio 2009 - 18:24
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 17, 19:19)

Nu ir kukliai rodausi

vau.. wub.gif gal gali schemute ? egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
Arbatėle, mieli peliukai drinks_cheers.gif
Atsakyti