Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

ooo, Toli, na ir Jusu lobynas... blink.gif bigsmile.gif vaje, tikriausia visu numeriu siuliukus turit... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
oho Toli, kaip pavydžiu tokio siūliukų kiekio blush2.gif ax.gif norėčiau tiek turėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 17, 14:36)
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina  doh.gif

as mazgelius risu,keliose vietose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 17, 12:53)
as mazgelius risu,keliose vietose  4u.gif

gera mintis hi.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 08 17, 15:44)
ooo, Toli, na ir Jusu lobynas...  blink.gif  bigsmile.gif  vaje, tikriausia visu numeriu siuliukus turit...  g.gif  bigsmile.gif

Nea, visu neturiu ir teoriskai uztenka visisikai uztenka kiek turiu, bet kai man baigsis recesija ir bankrotas, nusipirksiu likusius.

QUOTE(rita7777 @ 2009 08 17, 15:50)
oho Toli, kaip pavydžiu tokio siūliukų kiekio  blush2.gif  ax.gif  norėčiau tiek turėti  wub.gif

Siaip galima uz labai padoria kaina per Ebay atsisiusti. Paskutiniu metu pastebejau, kad laaaaabai atpigo Anchor siulai. As uz savo kur kas daugiau mokejau, nei dabar galima rasti. Va truputi panarsiau Ebay, tai kad ir toks variantas (jei norisi kolekcija pradeti kaupti): http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14
Atsakyti
Toli, labai gražu ir krupštu. wub.gif O aš pirmą kartą ant juodos Aidos siuvinėju.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 17, 12:24)
3/4 (ir 1/4) kryziukai gula i ta puse i kuria reikia ir visiskai nepriklauso nuo virsutines pilnu kryziuku krypties. Jie dazniausiai naudojami graziai kampams suapvalinti, todel gali buti ir /, ir \.

Aciu uz info 4u.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 17, 14:36)
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina  doh.gif

Man ir su DMC siuvinejant tas pats, lieka skirtingo ilgio, bet as nebekreipiu demesio irnesakyk.gif nors tas vaskas gal ir padetu

Toli, grazi ta geisa, man asmeniskai rytietiski visokie dalykai labai patinka mirksiukas.gif Bet jau lobynas, tikrai pavydas sukilo blush2.gif O eBay ir as pasidomiu, pigiai ten visokiu geriu galima isigyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 17, 13:48)
Astulia, paukščiuk  4u.gif  4u.gif
Amiyra, darbai puikūs  thumbup.gif šaunuolė! pritarsiu ir kitoms, kad medelis tėvams itin gražus, o meškučio žalia spalva užburia  biggrin.gif

labai pritariu  smile.gif

gavau šiandien dovanų keletą rankšluostėlių su juostom siuvinėjimui ant jų thumbup.gif bandysiu ką nors sugalvoti  bigsmile.gif

čia yra šiek tiek pavyzdėlių:
http://handmade.idvz.......PN=1&TPN=37
dar ten pavartyk yra ir daugiau šaunių pavyzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 17 rugpjūčio 2009 - 15:56
pasirodau kad dar siektiek siuvineju smile.gif
The Sweetheart Tree dizainiukas, ant 32ct natural lino, spalvytes derinau is turimu rezervu
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 17, 17:04)
O aš pirmą kartą ant juodos Aidos siuvinėju.

Ką siuvinėji? smile.gif

Toli
Lobynas tai neblogo dydžio thumbup.gif thumbup.gif

rugsėjė
Labai šiltos ir gražios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 17, 16:09)
pasirodau kad dar siektiek siuvineju  smile.gif
The Sweetheart Tree dizainiukas, ant 32ct natural lino, spalvytes derinau is turimu rezervu

Labai gražu. wub.gif O man akys pavargo, vis tik sunkiau ant juodos siuvinėti. Gal po to ir nieko bus.
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 16:18)
Ką siuvinėji? smile.gif

Paukštelius.

user posted image
Atsakyti
Florestina
O jau pradėjai smile.gif Idomu kaip ten viskas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti