beje Amiyra - o kokio dydžio tas medelis gavosi? aš vis dar neatsižiūriu jo
na stai ir mano katinelio eiga... tuputi uztesiu, seniai jau zadejau ikelt, bet kad dabar ne prie savo siuvinuko laiko nelabai randu... konservavimai viso ko prasideje, tai virtuvej vos speju suktis...
beja dar nelabai kas matosi, tik viena akyte po truputi lenda lauk, bet kadangi pradejo nuo vieno sono siuvinet i kita, tai kad ir labai pabodo jau ta viena spalva, bet vis vien laikausi savo...
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 17, 00:52)
Noriu pasikonsultuoti cia aisku bus buve 100 kartu sneketa, bet... Jei as siuvineju ir mano kryziuku virsutinis siulas guli taip: / o man reik daryt 3/4 kryziukus ir langelis dalintas taip \, tai iseina kad tam langelyje kryziukas i kita puse ziuri? Nu zodziu, blogis tie 3/4 kryziukai Ir dar...ar pusiniai kryziukai guli kaip paprastu kryziuku virsutinis siulas ar atvirksciai? Ar cia pagal kiekvieno individualu skoni?
3/4 (ir 1/4) kryziukai gula i ta puse i kuria reikia ir visiskai nepriklauso nuo virsutines pilnu kryziuku krypties. Jie dazniausiai naudojami graziai kampams suapvalinti, todel gali buti ir /, ir \.
Toli, pusiniu kryziuku siulas tvirtinamas kaip ir pilnu - kitoje puseje po ||| siulais. As pakisu po 2-3 ir laikosi kuo puikiausiai (ir pradzioje, ir pabaigoje).
Šauniai darbuojatės. O aš net namaniau, kad taip greitai imsiuos paukščiukų. Siuvinėjau dangų ir... siūlai baigėsi. Maniau, kad turiu, o pasirodo ne. Dabar reiks į GA važiuot. Bet pamaniau, kad tik dėl tolkelės siūlų neapsimoka, palauksiu kol susikaups daugiau pirkinukų, kad bent jau 10 Lt susidarytų ir gaučiau nuolaidą.
romanciuke
Man labai gražus tavo katinėlis bus Ačiu kad ana kartą parodei
Dažniau pasirodyk su procesu, labai man jau idomu kaip čia tau seksis
ir per skype gali man nuotraukas siūsti, visada lauksiu
Florestina
Protingai darai Kaip fainai gyvent man būtu Vilniui, vien ką GA reiškia, ROJUS
Man labai gražus tavo katinėlis bus Ačiu kad ana kartą parodei
Dažniau pasirodyk su procesu, labai man jau idomu kaip čia tau seksis
ir per skype gali man nuotraukas siūsti, visada lauksiu
Florestina
Protingai darai Kaip fainai gyvent man būtu Vilniui, vien ką GA reiškia, ROJUS
aciu uz pagyras mano darbeliams
medelis siuvinetas su melandziniais siuliukais nr. 69, truputuka jie man daze , bet isplovus drugnam vandeny viskas susitvarke o dydis kazkur 18,5x18,5 ant 18 aidos.
medelis siuvinetas su melandziniais siuliukais nr. 69, truputuka jie man daze , bet isplovus drugnam vandeny viskas susitvarke o dydis kazkur 18,5x18,5 ant 18 aidos.
Astulia, paukščiuk
Amiyra, darbai puikūs šaunuolė! pritarsiu ir kitoms, kad medelis tėvams itin gražus, o meškučio žalia spalva užburia
labai pritariu
gavau šiandien dovanų keletą rankšluostėlių su juostom siuvinėjimui ant jų bandysiu ką nors sugalvoti
Amiyra, darbai puikūs šaunuolė! pritarsiu ir kitoms, kad medelis tėvams itin gražus, o meškučio žalia spalva užburia
QUOTE(etaeta @ 2009 08 17, 07:36)
Nesupykit merginos, bet kartais norisi naudingos info ir nauju darbu, negu moterisku "paplepejimu"
labai pritariu
gavau šiandien dovanų keletą rankšluostėlių su juostom siuvinėjimui ant jų bandysiu ką nors sugalvoti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 17, 13:48)
Astulia, paukščiuk
labai pritariu
labai pritariu
Man labai grazu juriniai motyvai ant ranksluosciu. Kad ir vardas issiuvinetas abecele su jais.
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 17, 14:36)
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina
yra toks vaškas.. aš šilkui jį naudojau.. tik nzn kur mačiau neseniai..
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 17, 15:22)
yra toks vaškas.. aš šilkui jį naudojau.. tik nzn kur mačiau neseniai..
jei neklystu tai kasiulai.lt jo yra (arba siuvinejimomagija.lt bet greičiausiai pirmas variantas )
va čia radau:
http://www.kasiulai....kas-p-3477.html
Parodysiu as pries menesi pabaigta darba, kuris turetu teoriskai keliauti ant krepsio, tik velnias zino, kada. Siuvinejosi greitai, bet labai sunkiai, ant galo jau vimciojau. Turbut del to, kad ne pati issirinkau. Backstitcha dariau tsakant is galvos, nes uzkniso ta schema juodai. Dar ten toks remas prasmatnus turejo buti auksiniais siulais siuvinetas ir dar drugeliai kazkokie lievi turejo skraidyti, bet tegu dziaugias ta geisa, kad vietoj veduokles neidejau sakes stikliuko.
Dar klausimukas-o cia tie melanziniai siulai? Siaip cia kaip ir visi mano siulai Anchor.
O tuo paciu fotkinimu ir savo lobi parodysiu.
Dar klausimukas-o cia tie melanziniai siulai? Siaip cia kaip ir visi mano siulai Anchor.
O tuo paciu fotkinimu ir savo lobi parodysiu.