Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

beje Amiyra - o kokio dydžio tas medelis gavosi? g.gif aš vis dar neatsižiūriu jo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

na stai ir mano katinelio eiga... tuputi uztesiu, seniai jau zadejau ikelt, bet kad dabar ne prie savo siuvinuko laiko nelabai randu... konservavimai viso ko prasideje, tai virtuvej vos speju suktis... doh.gif
beja dar nelabai kas matosi, tik viena akyte po truputi lenda lauk, bet kadangi pradejo nuo vieno sono siuvinet i kita, tai kad ir labai pabodo jau ta viena spalva, bet vis vien laikausi savo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romanciuke: 17 rugpjūčio 2009 - 11:24
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 17, 00:52)
Noriu pasikonsultuoti  ax.gif cia aisku bus buve 100 kartu sneketa, bet... Jei as siuvineju ir mano kryziuku virsutinis siulas guli taip: / o man reik daryt 3/4 kryziukus ir langelis dalintas taip \, tai iseina kad tam langelyje kryziukas i kita puse ziuri?  Nu zodziu, blogis tie 3/4 kryziukai  lotuliukas.gif Ir dar...ar pusiniai kryziukai guli kaip paprastu kryziuku virsutinis siulas ar atvirksciai? Ar cia pagal kiekvieno individualu skoni?  blush2.gif

3/4 (ir 1/4) kryziukai gula i ta puse i kuria reikia ir visiskai nepriklauso nuo virsutines pilnu kryziuku krypties. Jie dazniausiai naudojami graziai kampams suapvalinti, todel gali buti ir /, ir \.

Toli, pusiniu kryziuku siulas tvirtinamas kaip ir pilnu - kitoje puseje po ||| siulais. As pakisu po 2-3 ir laikosi kuo puikiausiai (ir pradzioje, ir pabaigoje).
Atsakyti
Šauniai darbuojatės. thumbup.gif O aš net namaniau, kad taip greitai imsiuos paukščiukų. Siuvinėjau dangų ir... siūlai baigėsi. Maniau, kad turiu, o pasirodo ne. Dabar reiks į GA važiuot. Bet pamaniau, kad tik dėl tolkelės siūlų neapsimoka, palauksiu kol susikaups daugiau pirkinukų, kad bent jau 10 Lt susidarytų ir gaučiau nuolaidą. g.gif

Atsakyti
romanciuke
wub.gif wub.gif wub.gif
Man labai gražus tavo katinėlis bus thumbup.gif Ačiu kad ana kartą parodei blush2.gif smile.gif
Dažniau pasirodyk su procesu, labai man jau idomu kaip čia tau seksis
ir per skype gali man nuotraukas siūsti, visada lauksiu

Florestina
Protingai darai smile.gif Kaip fainai gyvent man būtu Vilniui, vien ką GA reiškia, ROJUS assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 17 rugpjūčio 2009 - 12:27
aciu uz pagyras mano darbeliams smile.gif

medelis siuvinetas su melandziniais siuliukais nr. 69, truputuka jie man daze , bet isplovus drugnam vandeny viskas susitvarke smile.gif o dydis kazkur 18,5x18,5 ant 18 aidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 17 rugpjūčio 2009 - 12:27
Astulia, paukščiuk 4u.gif 4u.gif
Amiyra, darbai puikūs thumbup.gif šaunuolė! pritarsiu ir kitoms, kad medelis tėvams itin gražus, o meškučio žalia spalva užburia biggrin.gif
QUOTE(etaeta @ 2009 08 17, 07:36)
Nesupykit merginos, bet kartais norisi naudingos info ir nauju darbu, negu moterisku "paplepejimu"  mirksiukas.gif

labai pritariu smile.gif

gavau šiandien dovanų keletą rankšluostėlių su juostom siuvinėjimui ant jų thumbup.gif bandysiu ką nors sugalvoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 17, 13:48)
Astulia, paukščiuk  4u.gif  4u.gif
Amiyra, darbai puikūs  thumbup.gif šaunuolė! pritarsiu ir kitoms, kad medelis tėvams itin gražus, o meškučio žalia spalva užburia  biggrin.gif

labai pritariu  smile.gif

gavau šiandien dovanų keletą rankšluostėlių su juostom siuvinėjimui ant jų thumbup.gif bandysiu ką nors sugalvoti  bigsmile.gif

Man labai grazu juriniai motyvai ant ranksluosciu. Kad ir vardas issiuvinetas abecele su jais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 17 rugpjūčio 2009 - 13:33
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 08 17, 14:36)
Merginos, gal kas siuvinėjat viskoze (Madeira) ir žinot, kaip padaryti, kad siūlas nebūtų toks slidus? Aš imu po dvi gijas ir baigiantis vienam "etapui" jos paprastai lieka skirtingo ilgio. Ir šiaip labai slidinėja siūlas, nervina  doh.gif

yra toks vaškas.. aš šilkui jį naudojau.. tik nzn kur mačiau neseniai..
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 17, 15:22)
yra toks vaškas.. aš šilkui jį naudojau.. tik nzn kur mačiau neseniai..

jei neklystu tai kasiulai.lt jo yra mirksiukas.gif (arba siuvinejimomagija.lt bet greičiausiai pirmas variantas smile.gif )
va čia radau:
http://www.kasiulai....kas-p-3477.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 17 rugpjūčio 2009 - 14:28
Parodysiu as pries menesi pabaigta darba, kuris turetu teoriskai keliauti ant krepsio, tik velnias zino, kada. Siuvinejosi greitai, bet labai sunkiai, ant galo jau vimciojau. Turbut del to, kad ne pati issirinkau. Backstitcha dariau tsakant is galvos, nes uzkniso ta schema juodai. Dar ten toks remas prasmatnus turejo buti auksiniais siulais siuvinetas ir dar drugeliai kazkokie lievi turejo skraidyti, bet tegu dziaugias ta geisa, kad vietoj veduokles neidejau sakes stikliuko.
user posted image

Dar klausimukas-o cia tie melanziniai siulai? Siaip cia kaip ir visi mano siulai Anchor.
user posted image

O tuo paciu fotkinimu ir savo lobi parodysiu. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 17 rugpjūčio 2009 - 14:41