Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Klajokle @ 2009 08 16, 21:42)
pagaliau ireminau...is arti geriau nerodysiu... hihihi.gif

Is toli labai gerai ziurisi, atrodo kaip butu anglim piesta, net nepasakytum kad siuvineta mirksiukas.gif
amiyra, kiek daug visko thumbup.gif tie meskinai kabantys labai mieli, o cia dar ne ruzava ar zydra kaip iprasta, o zalia wub.gif bigsmile.gif (nu cia reik suprast, kad man zalia yra pati graziausia spalva lotuliukas.gif) tik princesej neapvedziojai tasko ant Ė blush2.gif
Toli, gerai cia pavarei drinks_cheers.gif o tai taip ir gaunasi, kad per savaite visa tema priplepam doh.gif

Noriu pasikonsultuoti ax.gif cia aisku bus buve 100 kartu sneketa, bet... Jei as siuvineju ir mano kryziuku virsutinis siulas guli taip: / o man reik daryt 3/4 kryziukus ir langelis dalintas taip \, tai iseina kad tam langelyje kryziukas i kita puse ziuri? Nu zodziu, blogis tie 3/4 kryziukai lotuliukas.gif Ir dar...ar pusiniai kryziukai guli kaip paprastu kryziuku virsutinis siulas ar atvirksciai? Ar cia pagal kiekvieno individualu skoni? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 16, 22:39)
Siaip visiskai nepiktai, pasisakau pirma ir paskutini karta sita tema, nenoriu vaiku darzelio ir bobu turgaus (cia as apie save), nesiruosiu aiskintis tipo "santykiu" su mazameciais ir tersti temos, bet cia mano megiama tema, bet spaminimas temos vien tam, kad buti pirmoje vietoje pagal tusciu zinuciu skaiciu nervina. Ir ne vien sveikinimai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(amiyra @ 2009 08 16, 23:41)
Na jei apie siuvinejima tai apie siuvinejima 
pagaliau uzbaigiau pradetus darbelius

Meska ireminta super, labai gerai parinktas remas 4u.gif Man labai patiko good.gif
Dar super, tie pakabinti angelai paveiksle teciui, labai gerai pritaikei, as irgi turejau toki angela, bet niekaip nesumasciau kur ji kisti, nors ismesti irgi gaila buvo, bet siuo atveju, tai labai geras sprendimas 4u.gif
QUOTE(Reska @ 2009 08 16, 23:54)
Vien dėl to į šią temą užeinu vis rečiau ir rečiau.....arba su "rateliu" prebėgu temą surasdama tik darbų foto ar nuorodas į jas 

drinks_cheers.gif Pritariu Reskai as irgi vis reciau cia uzsuku , del tu paciu priezasciu. Nesupykit merginos, bet kartais norisi naudingos info ir nauju darbu, negu moterisku "paplepejimu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 17 rugpjūčio 2009 - 06:42
amiyra, labai gražu, super. wub.gif

Mano procesas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 17 rugpjūčio 2009 - 09:18
amyra
pavarei tu čia biggrin.gif labai gržu wub.gif thumbup.gif

Toli
Oho kaip dramatiškai, juk viskas iš žmogiškumo unsure.gif
Kad ja taip tai sr.

Florestina
Wow kaip tu sparčiai judi smile.gif na o kaip tulpės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 17 rugpjūčio 2009 - 09:20
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 09:14)

Florestina
Wow kaip tu sparčiai judi smile.gif  na o kaip tulpės?

Tos lėčiau, dangų dabar siuvinėju.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 17, 11:26)
Tos lėčiau, dangų dabar siuvinėju.

Turbut labai nuobodu doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 17 rugpjūčio 2009 - 09:29
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 17, 09:27)
Turbut labai nuobodu doh.gif  smile.gif

Aha.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 16, 22:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Vien dėl to į šią temą užeinu vis rečiau ir rečiau.....arba su "rateliu" prebėgu temą surasdama tik darbų foto ar nuorodas į jas  blush2.gif  unsure.gif

as irgi taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visų darbeliai šaunūs net nežinau ir nepamenu jau visų grožių, tad sakau - visos šaunuolės wub.gif 4u.gif bet jau Amiyra - aš SUŽAVĖTA wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealus tas meilės medelis, aš jau seniai apie jį svajoju ir tikrai sau pažadėjau kad vieną gražią dieną pradėsiu doh.gif lotuliukas.gif Šaunuolė tu, tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif aš net išsisaugojau ir vis pasižiūrėsiu karts nuo karto kad greičiau pati pradėčiau lotuliukas.gif
o dėl to vaikų darželio pilnai sutinku, jau po truputį dingsta noras čia užeiti, nes atsibodo skaityti tą patį per tą patį (kažkokie kvaili aiškinimaisi, sveikinimai su kiekviena diena ir pan., galėčiau daugiau vardinti bet nenoriu įžeisti kai kurių )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 17 rugpjūčio 2009 - 10:39
labas rytas
nors pora dieneliu cia nbuvau,tai dabar prisiziurejau labai graziu darbeliu,tad visoms sakau saunuoles ir dovanoju visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o pati ir netinginiavau pradejau nauja paveiksla siuvineti,dar labai mazai padariau
user posted image
Atsakyti
Klajokle - koks nuostabus tavo darbelis wub.gif wub.gif wub.gif gal galima shemute erika.juocaite@gmail.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 08 16, 23:41)

pagaliau uzbaigiau pradetus darbelius smile.gif

pasirodom

Labai gerai ziurisi tas zalias meskiu remas. Bet sampler'io koks grozis. Labai labai. Vis griztu ir pasiziuriu. O cia tas siulas, kur ne vienos spalvos? Kur gabaliukas tai tamsesnis, tai sviesesnis? Turiu keleta tokiu, tik nesugalvoju, ka su jais daryti...

O kaip jus uztvirtinat pusinius kryziukus? Ypac tokius, kur trys gijos.

Atsakyti