Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(e.meskine @ 2009 08 16, 16:29)

nerialiai fainai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau ireminau...is arti geriau nerodysiu... hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
aciukas aciukas 4u.gif 4u.gif tai dar turetu ispudingai atrodyti suknele, nes bus ilga ilga 4u.gif man atrodo, kad teveliai, apstulbs bigsmile.gif bigsmile.gif nes jie net neisivaizduoja kad taip galima bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Klajokle grazu smile.gif Man taip meniskai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 08 16, 20:42)
pagaliau ireminau...is arti geriau nerodysiu... hihihi.gif

Man rodos, kad tokius ir reikia iš toli žiūrėti. Gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 16, 20:14)
Negaliu prisiminti kuri klausėt apie žuvų schemas blush2.gif , tai keliu čia ką radau bigsmile.gif

as klausiau, pauksciuk thumbup.gif ACIUUUUUUUUUUUUUUUUU 4u.gif

per kelias dieneles cia vel groziu priauginot wub.gif giriu visas is karto thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 16 rugpjūčio 2009 - 21:08
Klajokle
Labai gražu wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 16, 13:55)
Daiko

Ir tave su praėjusiom metinėm drinks_cheers.gif

Pradedam koncerta SVEIKINK IR BUSI PASVEIKINTAS...
user posted image
Sveikinam Klajokle su astuoniu menesiu ir 26 dienu jubliejumi...
Sveikinam e.meskines Paulyte su 8 menesiais ir 12 dienu...
Sveikinam Florestina su maziau nei 2 menesiais iki Seulo...
Sveikinam Zundyte, kad iki gimtadienio maziau nei 10 menesiu...
Sandrulia pamirsom su dviem jubliejais doh.gif ir kazkiek dienu.

Siaip visiskai nepiktai, pasisakau pirma ir paskutini karta sita tema, nenoriu vaiku darzelio ir bobu turgaus (cia as apie save), nesiruosiu aiskintis tipo "santykiu" su mazameciais ir tersti temos, bet cia mano megiama tema, bet spaminimas temos vien tam, kad buti pirmoje vietoje pagal tusciu zinuciu skaiciu nervina. Ir ne vien sveikinimai...

Aciu uz demesi. 4u.gif
Atsakyti
visiškai pritariu ,Toli drinks_cheers.gif
kalbėkim apie SIUVINĖJIMĄ IR VISKĄ KAS SU JUO SUSIJĘ wub.gif wub.gif wub.gif

darbeliai visų fantastiški ,užmojai irgi pavydėtini,džiaugias širdis ir akys,kad tokios auksarankės esat thumbup.gif ..visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 16 rugpjūčio 2009 - 22:02
Na jei apie siuvinejima tai apie siuvinejima biggrin.gif

pagaliau uzbaigiau pradetus darbelius smile.gif

pasirodom

metrikas kuris lauke savininko vardo ir pagaliau sulauke smile.gif tai rodausi jau ireminta

user posted image

Darbelis teveliu 30-meciui. smile.gif sorry uz kokybe , issikraudinejo fotikas blush2.gif

user posted image

Ir princese kuri bus patupdyta ant darzelinio krepselio duktereciai, tigras su draugais keliaus sunenui kai bus uzbaigtas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 16, 22:39)
Siaip visiskai nepiktai, pasisakau pirma ir paskutini karta sita tema, nenoriu vaiku darzelio ir bobu turgaus (cia as apie save), nesiruosiu aiskintis tipo "santykiu" su mazameciais ir tersti temos, bet cia mano megiama tema, bet spaminimas temos vien tam, kad buti pirmoje vietoje pagal tusciu zinuciu skaiciu nervina. Ir ne vien sveikinimai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Vien dėl to į šią temą užeinu vis rečiau ir rečiau.....arba su "rateliu" prebėgu temą surasdama tik darbų foto ar nuorodas į jas blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 08 16, 23:41)

nu ir pažėrei čia mums grožybių bigsmile.gif meškučiai žali tai super atrodo thumbup.gif o jau dovana tėvams wub.gif
Atsakyti