Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Sandrulia @ 2009 08 14, 22:29)
anksčiau naudodavau iš senukų pirktą tokią storą minkštą

Senukuose ir plonos yra. Aš ją naudoju, kad priklijuočiau darbą prie rėmelio nugarėlės, kad jis stabiliai laikytūsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 rugpjūčio 2009 - 22:32
QUOTE(Florestina @ 2009 08 14, 23:32)
Senukuose ir plonos yra. Aš ją naudoju, kad priklijuočiau darbą prie rėmelio nugarėlės, kad jis stabiliai laikytūsi.

Gali būt, aš kažkaip storą buvau nusipirkus. o dabar knygyne gavau plonytės ir už juokingą kainą - 10 m už 1,6 lt thumbup.gif
Atsakyti
Florestina, Sandrulia dėkui wub.gif
QUOTE(Sandrulia @ 2009 08 14, 23:29)
Aš rėminu priklijuodama audinio kraštus kitoj pusėj dvipuse lipnia juosta, labai patogu ištempti, nes galima atlipinti ir prilipinti vėl, nesunku išlyginti.

knygelei ir aš dvipusę juostą naudojau. labai patogus dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 14, 16:48)
drinks_cheers.gif
jau labai teks pasistengti  biggrin.gif
mirksiukas.gif

Kadangi katino perspjauti, matyt, nebepavyks (bent jau artimiausiu metu ax.gif ), tai pareinu atgal su mažom smulkmenom. Didesnio darbo dar teks šiek tiek palaukti.

Dar vienas Dimensions Baby Toons atvirukas...
user posted image user posted image

... ir dar du "greitukai" biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 14, 23:23)
Galutiniu rezultatu visgi esu patenkinta.
pradėjau siuvinėti mąstydama, kad įrėminsiu kaip metriką, o vėliau sugalvojau, kad bus knygelė. Tad teko suktis iš situacijos..medžiagos nebuvo pakankamai visai knygelei apvilkti, todėl kita pusė aptrauka paprasta medžiaga  rolleyes.gif priešlapiai taip pat buvo mažoki, teko pridurti.
knygelė yra ~19x18cm.
čia bus dovana mažai mergytei krikštynų proga  smile.gif mažiems šedevrams kurti  wub.gif

Labai grazu,norejau paklausti,o kur perkat prieslapius? Nes ju niekur nerandu, o gal nemoku ieskoti g.gif

Dantiste, Dvi
labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 15 rugpjūčio 2009 - 07:10
QUOTE(etaeta @ 2009 08 15, 08:10)
Labai grazu,norejau paklausti,o kur perkat prieslapius? Nes ju niekur nerandu, o gal nemoku ieskoti  g.gif

pirkau tiimari parduotuvėje vilniuje. bet ne po vieną lapą, o rinkinys - scrapbook kit. iš visų su 12 lapų.. vienas lapas 30x30cm
galima jų rasti ir senasnaujas, tik brangoka g.gif arba dar čia: dekovita,artmanija
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 14, 22:21)
Va sita katineli reminau pati:

fainas katinukas biggrin.gif visi man jie labai smagūs iš šios serijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 15, 00:29)
Idomiai, nebuciau sugalvojus taip susiut sonus. Bet man dazniausiai is gatavu remu niekas netinka tai uzsakineju specialiai, labai jau isranki esu  blush2.gif  o jei jau remina tai ta pati kaina iseina ar parsinesus tik remus namie isiremint paciai, ar palikt siuvinuka kad jie gatavai iremintu  g.gif juk buna metro kaina su visu darbu iskaiciuotu.  ax.gif

Toks varijantas ir siuvineju kryželiu žurnale yra patakpintas drinks_cheers.gif

Dvi,
Nu tu pavarai, laba gražuu wub.gif wub.gif
Tyli_tyla
Tu dieevas, dar niekas gražiau neapvilko knygelės mano akimis blink.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla, labai labai grazu wub.gif

Dvi, thumbup.gif thumbup.gif

ir dekoju visosms uz gera zodi ugio matuoklei, kurioms dar nepasakiau aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 14, 22:17)
tute28
Dabar tik tepamačiau, su praėjusiom metinėm drinks_cheers.gif

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 15, 08:07)
pirkau tiimari parduotuvėje vilniuje. bet ne po vieną lapą, o rinkinys - scrapbook kit. iš visų su 12 lapų.. vienas lapas 30x30cm
galima jų rasti ir senasnaujas, tik brangoka  g.gif arba dar čia: dekovita,artmanija
Papildyta:

Aš taip manau, kad turėtų būti Popieriaus pasaulyje, nes ten didelis įvairiausio popieriaus pasirinkimas. Aš ten popierių siuvimo iškarpom pirkau perpus pigiau nei siuvimo reikmenų parduotuvėje. Svarbiausia, kad ir kiekis tas pats, ir dar kokybė geresnė. bigsmile.gif

Dvi, labai mieli darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 10, 09:04)
Kas ten dar klause del markerio isplaunamo - patvirtinu, kad puikiai issiplauna thumbup.gif Mur mur - butinai grazink ta piestuka, o tu nebeisplauni jau issiuvineto darbo ar tik pameginai ant kampuko? butu gaila darbelio...

nebuvau savaitele, tai beveik visa temele lotuliukas.gif
dekui Dievui proto uzteko ant kampucio pameginti doh.gif siandien bandysiu grazinti.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 15, 15:56)
siandien bandysiu grazinti.

Ir duok žinai kaip ten viskas tau pavyks su tuo gržinimu mirksiukas.gif
Atsakyti