merginos ,noriu pasigirt

-ką tik pati įrėminau savo ežiuką,aptempdama ant kartono,visai gerai ,manau, gavosi pats darbas aptempimo ant kartono ..aišku rėmelis tai toks ,kokį turėjau,visai paprastas nuotraukoms skirtas ,gal ne visai ir tinka šiam darbeliui ,bet tiesiog norėjau pamėgint ar išeis,ir išėjo

.nelabai man patinka kad pats paveiksliukas truputį užlenda už rėmelio kraštų ,bet čia jau mano klaida ,per mažai medžiagos atsikirpau,jei būtų daugiau ,tai ir rėmelį būčiau didesnį ėmusi ir viskas tada matytųsi

..etc,nesvarbu,šiuo atveju pirmas bandymas buvo svarbiau,tai manau pačią techniką supratau ir reiks bandyt ir kitą kartą mažesnius darbus rėmint pačiai.Tik noriu paklaust , jūs, kurios rėminat pačios ,sakot ,kad rėmus užsisakot padaryt,tai vat mane domina,kaip ten apskaičiuot, kokio jo reikia ,ar aptraukt kartoną darbu ir nešt tokį į dirbtuves,o ten jau išmatuos ,ar kažkaip kitaip matuojat ,vat čia tai man klausimas didžiulis
Na as remo niekad neuzsakinejau, bet pora kartu tiesiog issirinkau is jau gatavu ir reminau pati. Bet neaptraukiau medziagos ant kartono, tiesiog apkirpau kad tilptu i remeli ir uzdejau ta kartona (na ta nugarele ar kaip ja pavadint
) O kazi kaip cia reiktu aptraukt? Uzlenkt krastus ir priklijuot blogoj pusej? Man kazkaip ir po skalbimo kanva standoka lieka, tai dedu paprastai. Va sita katineli reminau pati:
Tik virsuj svieciasi biski tas metalinis kabliukas, gal reiktu dar koki popieriu idet, kad uzdengtu