Merginos, kieno dar neturiu drauguose per gallery.ru
gal galit savo adresiukus man i až?
Truputį ne į temą,bet manau kam nors irgi aktualu. Apie gallery.ru. Ar kas nors pirko tą papildomą paketą už 100rub.? Kažkaip ten tada visą albumą galima iškart nusikopint. Būtų čiki.
QUOTE(tute28 @ 2009 08 14, 22:55)
Truputį ne į temą,bet manau kam nors irgi aktualu. Apie gallery.ru. Ar kas nors pirko tą papildomą paketą už 100rub.? Kažkaip ten tada visą albumą galima iškart nusikopint. Būtų čiki.
Aš manau kad tai visai nereikalinga, juk jei schema neaiški, gali paklaust to draugo skypes ir tau persius
tute28
Dabar tik tepamačiau, su praėjusiom metinėm
Dabar tik tepamačiau, su praėjusiom metinėm
QUOTE(zundyte @ 2009 08 14, 17:22)
merginos ,noriu pasigirt -ką tik pati įrėminau savo ežiuką,aptempdama ant kartono,visai gerai ,manau, gavosi pats darbas aptempimo ant kartono ..aišku rėmelis tai toks ,kokį turėjau,visai paprastas nuotraukoms skirtas ,gal ne visai ir tinka šiam darbeliui ,bet tiesiog norėjau pamėgint ar išeis,ir išėjo .nelabai man patinka kad pats paveiksliukas truputį užlenda už rėmelio kraštų ,bet čia jau mano klaida ,per mažai medžiagos atsikirpau,jei būtų daugiau ,tai ir rėmelį būčiau didesnį ėmusi ir viskas tada matytųsi ..etc,nesvarbu,šiuo atveju pirmas bandymas buvo svarbiau,tai manau pačią techniką supratau ir reiks bandyt ir kitą kartą mažesnius darbus rėmint pačiai.Tik noriu paklaust , jūs, kurios rėminat pačios ,sakot ,kad rėmus užsisakot padaryt,tai vat mane domina,kaip ten apskaičiuot, kokio jo reikia ,ar aptraukt kartoną darbu ir nešt tokį į dirbtuves,o ten jau išmatuos ,ar kažkaip kitaip matuojat ,vat čia tai man klausimas didžiulis
Grazus eziukas Na as remo niekad neuzsakinejau, bet pora kartu tiesiog issirinkau is jau gatavu ir reminau pati. Bet neaptraukiau medziagos ant kartono, tiesiog apkirpau kad tilptu i remeli ir uzdejau ta kartona (na ta nugarele ar kaip ja pavadint ) O kazi kaip cia reiktu aptraukt? Uzlenkt krastus ir priklijuot blogoj pusej? Man kazkaip ir po skalbimo kanva standoka lieka, tai dedu paprastai. Va sita katineli reminau pati:
Tik virsuj svieciasi biski tas metalinis kabliukas, gal reiktu dar koki popieriu idet, kad uzdengtu
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 14, 21:21)
Grazus eziukas Na as remo niekad neuzsakinejau, bet pora kartu tiesiog issirinkau is jau gatavu ir reminau pati. Bet neaptraukiau medziagos ant kartono, tiesiog apkirpau kad tilptu i remeli ir uzdejau ta kartona (na ta nugarele ar kaip ja pavadint ) O kazi kaip cia reiktu aptraukt? Uzlenkt krastus ir priklijuot blogoj pusej? Man kazkaip ir po skalbimo kanva standoka lieka, tai dedu paprastai. Va sita katineli reminau pati:
Tik virsuj svieciasi biski tas metalinis kabliukas, gal reiktu dar koki popieriu idet, kad uzdengtu
Koks fainuolis .
Aš tai rėmindama užlenkiu kraštus ant kartono ir priklijuoju pieštukiais klijais.
aš neklijavau ,o dariau va taip
http://blog.kasiulai.lt/reminimas.html
..tiesa užtrukau kokias 1.5 val,bet kažkaip neužilgo...
QUOTE(zundyte @ 2009 08 14, 22:48)
aš neklijavau ,o dariau va taip
as taip pat ciucika reminau uzsiuti uztrukau max 30 min
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 14, 20:43)
gausis gausis, nebijok, laukiam reportažo
reportažą pristatau
galutiniu rezultatu visgi esu patenkinta.
pradėjau siuvinėti mąstydama, kad įrėminsiu kaip metriką, o vėliau sugalvojau, kad bus knygelė. Tad teko suktis iš situacijos..medžiagos nebuvo pakankamai visai knygelei apvilkti, todėl kita pusė aptrauka paprasta medžiaga priešlapiai taip pat buvo mažoki, teko pridurti.
knygelė yra ~19x18cm.
čia bus dovana mažai mergytei krikštynų proga mažiems šedevrams kurti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 14, 22:23)
reportažą pristatau
pradėjau siuvinėti mąstydama, kad įrėminsiu kaip metriką, o vėliau sugalvojau, kad bus knygelė. Tad teko suktis iš situacijos..medžiagos nebuvo pakankamai visai knygelei apvilkti, todėl kita pusė aptrauka paprasta medžiaga priešlapiai taip pat buvo mažoki, teko pridurti.
knygelė yra ~19x18cm.
knygelė yra ~19x18cm.
Fantastika.
Aš rėminu priklijuodama audinio kraštus kitoj pusėj dvipuse lipnia juosta, labai patogu ištempti, nes galima atlipinti ir prilipinti vėl, nesunku išlyginti. Nusipirkau superinės plonytės lipnios dvipusės juostos, anksčiau naudodavau iš senukų pirktą tokią storą minkštą
Tyli_tyla, labai graži knygutė aš vis galvoju mažiaus nuotraukų albumą panašiai padaryt, bet bijau, kad nepavyks gražiai apvilkt
Tyli_tyla, labai graži knygutė aš vis galvoju mažiaus nuotraukų albumą panašiai padaryt, bet bijau, kad nepavyks gražiai apvilkt
Idomiai, nebuciau sugalvojus taip susiut sonus. Bet man dazniausiai is gatavu remu niekas netinka tai uzsakineju specialiai, labai jau isranki esu o jei jau remina tai ta pati kaina iseina ar parsinesus tik remus namie isiremint paciai, ar palikt siuvinuka kad jie gatavai iremintu juk buna metro kaina su visu darbu iskaiciuotu.