Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 15:40)
Dėkui visoms  4u.gif  Bandau kelti būsima dovanėlę  blush2.gif  tik niekaip neprisiruošiu jos iki galo įforminti  doh.gif

Bitutė  4u.gif

ir dabartinis galvos skausmelis  doh.gif

Simpatiški darbeliai. wub.gif Dabartinis darbelis tai jau tikrai didelis. Čia iš "Siuvinėju kryželiu". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 16:48)
Čia iš "Siuvinėju kryželiu". ax.gif

taip 4u.gif vos tik pamačiau įsimylėjau wub.gif ir va jau kiek laiko kankinuos biggrin.gif dabar seilę varviju į lėlių namelį dabartinio numerio... tik jau nžn kada prisiruošiu jį pradėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 15:51)
taip  4u.gif  vos tik pamačiau įsimylėjau  wub.gif  ir va jau kiek laiko kankinuos  biggrin.gif  dabar seilę varviju į lėlių namelį dabartinio numerio... tik jau nžn kada prisiruošiu jį pradėti  blush2.gif

O man tie burlaiviai patiko, bet irgi kada prisiruošiu. Nors Olandiško peizažo liko tik dangus ir BS, o laivelis irgi sparčiai auga. Gal ir prisiruošiu, ai dar du rinkiniai stovi- knygų skirtukas ir paukšteliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 16:55)
O man tie burlaiviai patiko, bet irgi kada prisiruošiu. Nors Olandiško peizažo liko tik dangus ir BS, o laivelis irgi sparčiai auga. Gal ir prisiruošiu, ai dar du rinkiniai stovi- knygų skirtukas ir paukšteliai. ax.gif

o aš škotų terjerą pasižadėjus esu biggrin.gif ir dar šiandien atsiunte "Kietos bobikės" schemą biggrin.gif reiks mest visus mokslus bei darbus ir čiupt adatą į rankas lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gerai kad tiek ūpo yra ,šaunuolė thumbup.gif ,o jei pasitengtum ir visų kryželių viršutinis siūliukas gultų į ta pačią pusę ,tai būtų dar gražiau nei yra dabar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokį puslapėlį radau. wub.gif http://chomikuj.pl/M... XXX/SEA/MAJAK

Norint gauti schemą reikia užsiregistruoti.
Atsakyti
sveikos, o tas markeriukas kuris turetu isnykti po skalbimo tikrai gerai isnyksta ar lieka vietom melyna, ar isvis neisnyksta?
noriu nusipirkt bet bijau kad poto nebenusiplaus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 09, 17:57)
sveikos, o tas markeriukas kuris turetu isnykti po skalbimo tikrai gerai isnyksta ar lieka vietom melyna, ar isvis neisnyksta?

Išnyksta net tada, jeigu, pvz. rankos prakaituoja siuvinėjant. Mažiausia drėgmė ir nebėr jo.
Atsakyti
aa tai gerai tada, nuraminai biggrin.gif
reiks nusipirkt ir pabandyt, nes dabar pries kiekviena siuvinejima, susidaigstau su siuliuku langelius, labai daug laiko uzima.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 09, 15:28)
Kol merginos čia plepa- mano paukščiui išdygo galva ir pradėjo augti antrasis sparnas  biggrin.gif  Kadangi paveikslas bus didelis (60*40 cm)- tai darbas juda ne taip greitai kaip norėtųsi.

Koks fainas wub.gif

QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 17:40)
Dėkui visoms  4u.gif  Bandau kelti būsima dovanėlę  blush2.gif  tik niekaip neprisiruošiu jos iki galo įforminti  doh.gif

Sveika prisijungusi ir skubu pagirti tavuosius darbelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 09, 17:57)

tas, kurį aš turiu, tikrai išnyksta tik užlašinus šalto vandeniuko mirksiukas.gif tai mažų darbelių nė nekišu pilnai po vandeniu, tik taškučius suvilgau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 09, 18:26)
Sveika prisijungusi ir skubu pagirti tavuosius darbelius wub.gif

Dėkui labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 08 09, 17:39)
Kokį puslapėlį radau. wub.gif http://chomikuj.pl/M... XXX/SEA/MAJAK

Norint gauti schemą reikia užsiregistruoti.

šiaip ne taip užsiregistravau. bet va kaip pačią schemą, o ne piešinuką parsisiųsti?
Atsakyti