Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Katik pabaigta manoji smulkmenėlė - BFF

user posted image

Procesas ir daugiau nuotrauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 14 rugpjūčio 2009 - 14:00
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 14, 14:12)
Na jūs ir šaunuolės  thumbup.gif . Bet pati pačiausia su beprotiškai fantastiškai įgyvendinta idėja- Dvi  wub.gif  wub.gif  wub.gif - į tokius darbus pasižiūrėjus savieji visiškai nublanksta  ax.gif .

blush2.gif aciuks.gif
Po tokio darbo net nebežinau kuo jus nustebinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 14, 16:31)
blush2.gif aciuks.gif
Po tokio darbo net nebežinau kuo jus nustebinsiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif
jau labai teks pasistengti biggrin.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos ,noriu pasigirt blush2.gif -ką tik pati įrėminau savo ežiuką,aptempdama ant kartono,visai gerai ,manau, gavosi pats darbas aptempimo ant kartono ..aišku rėmelis tai toks ,kokį turėjau,visai paprastas nuotraukoms skirtas ,gal ne visai ir tinka šiam darbeliui ,bet tiesiog norėjau pamėgint ar išeis,ir išėjo thumbup.gif .nelabai man patinka kad pats paveiksliukas truputį užlenda už rėmelio kraštų ,bet čia jau mano klaida ,per mažai medžiagos atsikirpau,jei būtų daugiau ,tai ir rėmelį būčiau didesnį ėmusi ir viskas tada matytųsi rolleyes.gif ..etc,nesvarbu,šiuo atveju pirmas bandymas buvo svarbiau,tai manau pačią techniką supratau ir reiks bandyt ir kitą kartą mažesnius darbus rėmint pačiai.Tik noriu paklaust , jūs, kurios rėminat pačios ,sakot ,kad rėmus užsisakot padaryt,tai vat mane domina,kaip ten apskaičiuot, kokio jo reikia ,ar aptraukt kartoną darbu ir nešt tokį į dirbtuves,o ten jau išmatuos ,ar kažkaip kitaip matuojat ,vat čia tai man klausimas didžiulis doh.gif

user posted image
Atsakyti
nium,labai graziu darbeliu pridarete.. super wink.gif
as ir greitai parodysiu savo dali rezultatu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 14, 17:22)

Labai fainutis eziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 14, 14:59)

As sukuriau sia schema. Nori pasirodyti kad tu tipo ja sukurei? Tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 14, 14:59)

user posted image

same,cia juk blizgutis11 sukure sita darbeli g.gif blink.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Labai gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif

Blizguti ir Ssamantaa, savo santykius aiškintitės per az. Forumas tam ne vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 rugpjūčio 2009 - 19:17
QUOTE(Leita @ 2009 08 14, 08:45)
galbūt kas nors iš esančių Lietuvoje juos prenumeruojasi, ar tenkina tai, ką randą interneto platybėse?

kalbant apie žurnalus, aš prieš kurį laiką atradau The gift of stitching. Tai elektroninis žurnalas - sumokėjus mokestį galima parsisiųsti numerį pdf formatu. daugiausia ten sempleriai, įv. motyvai, blackwork...
O iš kitų žurnalų, man mieliausias De fil en aiguille. Jų schemos ir idėjos nepaprastai gražios wub.gif prenumeratos kol kas neturiu (brangu verysad.gif ) bet artimiausiu metu turiu gauti porą žurnaliukų bigsmile.gif taip norisi popierinius pavartyti. iš jų daug daugiau džiaugsmo nei iš parsisiųstų internetu rolleyes.gif

merginos, gražūs jūsų pukuotukai bigsmile.gif Rne, matuoklė superinė. matosi, kad darbo itin daug idėta 4u.gif

zundyte, ežiukas dailus biggrin.gif toooks spalvingas! smagu, kad pavyko įrėmint.
aš prieš užsakydama rėmą tiesiog su liniuote išsimatuoju paveikslėlį palikdama tiek vietos aplink, kiek man norisi, kad matytųsi. kažin ar aiškiai susakiau doh.gif

dabar bandau aprengti savo pirmąją knygelę. sekasi sunkiai, bet gal kažkas gausis rolleyes.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 08 14, 20:17)
Blizguti ir Ssamantaa, savo santykius aiškintitės per az. Forumas tam ne vieta.

drinks_cheers.gif kaip tik rašiau lygiai tą patį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 14 rugpjūčio 2009 - 19:37
Florestina, tyli_tyla
Jom turėtu but gėda prieš jus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS.
Blizguti11
O kur aš savo žinutei rašiau kad ta darbelio schema padariau aš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 14 rugpjūčio 2009 - 19:45
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 08 14, 20:36)

dabar bandau aprengti savo pirmąją knygelę. sekasi sunkiai, bet gal kažkas gausis  rolleyes.gif

bigsmile.gif gausis gausis, nebijok, laukiam reportažo bigsmile.gif
Atsakyti